Любители на кучета - 150

• 21 640
  • 720
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
По принцип женските са най-фертилни на деветия ден от кървенето. Но не е невъзможно да забременеят преди или след това, затова трябва да де пазят през целия период - около 3 седмици. После вече няма опасност. Но си излъчват миризми преди и след. Възможно е неопитни мъжки да се пробват да ги качват, а женски кучета да проявяват агресия към вашето куче.

# 136
Мъчим се. Вдигаме го, той прави няколко крачки, клатушкайки се, и пада. Чака да го повдигаме. Мъкаааа. Още малко остана.
Но детето много страда. Намерих ги гушнати. Постлала си на пода до него, прегърнъла  го, и плаче. Сърцето ме боли
Къса ми се сърцето за вашата прекрасна душичка Кардю Heart Той всеки ден избира вас, сигурна съм , за да ви даде още малко любов! Най-чистата и истинска любов!  Той е "най-човешкото куче", за което съм чувала, извън филмите... и вярвам, че ще продължи да живее в сърцата ви!
Знам го, защото са минали 10 години от както моя старичък Монти си тръгна и все още си говорим за него с огоромна любов и си спомняме хубавите ни моменти.
Той също беше много специален и често го сънувам, как тича към мен, щастлив с любимата си топка.
Знам болката ви и ви прегръщам Heart

# 137
  • Варна
Пиша, трия, пиша, трия, не знам какво да напиша......съжалявам 💕

# 138
  • Варна
Sob, Кардю! Споделям напълно мислите на bilqna 69, и все си мисля, че той ще си избере момента. Толкова много любов ви е дал и получил, че сигурно ще ви пощади!!!!
Както и тайно се надявам, че ще ви изпрати под някаква форма утеха, може би някой негов събрат!
Cardhu обедини толкова много хора тук, които не ви познаваме, и ни влюби в себе си! Раздава любов, дори през екрана! Всички, всички преживяваме, а аз всеки ден се будя с мисълта за него.

ПП. Една такава трагедия доведе Буря и Рая у нас - брат ми преживяха тежък пожар в двора, в който загина кученцето им. Когато мъжът ми намери нашите два шибека, се съгласих да ги приберем, само защото мислех поне едната - Рая, да им я подарим, с което да запълним "дупката" останала в душите на племенничките ми. Те пък категорично отказаха, защото още не можеха да прежалят Попи, и така сега сме горди стопани на две маймуни, ама истински маймуни, които ми късат нервите все по-рядко. Или просто аз вече претръпнах и станах истинска кучкарка... Сега не мога да си представя как точно Райчето няма да ме погледне мъдро и деликатно....

# 139
  • тук-там
С натежало сърце влизам в темата. Съпреживявам!

# 140
Истина е това, което пишете за Белия красавец, Кардю на форума Yellow Heart Всички го заобичахме това мило и красиво старче, заедно с вас, без дори да сме го виждали!

# 141
Ох, и аз като другите. Буца ми е застанала, сълзите ми текат. Непрекъснато влизам да видя дали пък не се е случило чудо и отново да ни изненада Кардю колко е борбен.Много прегръдки от нас

# 142
  • Бургас
Да ви питам нормално ли е да ака три пъти на ден или означава, че яде повече?  Тя е лакома, направи коремче и по цял ден спи, хич не и се излиза на разходки, не е свикнала .

И още нещо-момичета от Б-с кого бихте препоръчали за кастрация? И изобщо кого бихте препоръчали като цяло? По възможност в центъра, Лазур

# 143
  • Бургас
Многото акане значи, че не усвоява добре храната. Много като количество и като бройка.
Пробвай да намалиш храната.

Елза е кастрирана в "Байрон", нямам оплаквания, но станахме пациенти друга клиника - "Бургас вет" до хотел "България". Не ми допада конвейрът, в който се превърна "Байрон".

Скрит текст:
Младежите в "Бургас вет" ме спечелиха с отношението си, търсеха кръводарител за болно куче - това е единствената клиника в Бургас, за която съм чувала да се занимава с кръвопреливане. "Байрон" никога няма да се захване с толкова тежка и пипкава работа - ако оцелее с лекарства оцелее, ако не - да влиза следващият. Елза стана дарител, не искаха да я упояват, държахме я пет човека 40 минути, всички бяхме в пот, косми и лиги. Истински им се възхитих. Болното куче оцеля.

# 144
Здравейте всички! Аз бях малко в болница, днес ме изписаха и веднага "дотичах" да видя какво правите.
Като се прибрах Кас ме посрещна и олигави подобаващо, Грейси се показа, поогледа се и си замина, а Мег се скри.
Сърцето ми е се къса за Кардю и хората му. Много е трудно и тежко това, което ви предстои, но е за доброто на милото ни момче. С вас сме.
Добре дошли на всички нови попълнения!

Галчудо, аз съм доволна от Вет Лайф, но те са в "Зорница". Трето куче и две котки водя при тях и съм много доволна. Имат и кабинет на улица Карлово, но не съм ходила там. Иначе подкрепям Tintina за Бургас вет, само хубави неща чувам за там, но на мен ми е много далече, а не съм шофьор.

Ето и моят данък - един заспал Кас след дългото гушкане. Не спи върху мен, защото Мег му е зела мястото и мърка доволно в скута ми.

# 145
  • Бургас
Дрийм, надявам се вече да си здрава.
Аз водя Ева в Ауравет, но когато има нужда от по - специфична работа си ни препращат във Вет лайф или Бургас Вет.

Ева се превърна в разгонен демон. Място не си намира, докачлива е много, не спи. Как ще избутаме двете ако продължавата идея нямам. Цапа се милата и не се чисти грам. Душва се и не се пипва. Получи гащи от мой чорапогащник /отрязах го и залепна./. Сега очаквам степки, но това е положението.

Дни преди да се "демонизира" се включих в една ФБ група за обучение на кучета по методика. То хубаво се включих, но няма как да правя упражненията навън, а вкъщи и баба може  Simple Smile
На местата за свободно пуснати кучета е пълно безумие да я вкарвам сега, защото миризмата и остава и ще налека проблеми на други стопани. Без повод, на необезопасено място е два пъти по - голям абсурд. Ще си тъпеем още месец е работата. Но каквото такова. Поне лятото ще пътуваме спокойни, че няма да ни сполети момеенето на демоницата.

Гледа лошо (нищо, че от космаци не се вижда).

# 146
  • под тепетата
Ой, горката! Не е лесно да си жена!

# 147
  • Бургас
И моята е като обезумяла навън, особено мине ли мъж. То пък за късмет само мъжки кучета срещаме. Едва днес срещахме малко момиченце и си поигра. Нямам търпение да свършва това разгонване. Памперсите ме спасиха.

# 148
Това е любов / преди 5 години/

# 149

MeMyselfI, може ли името на групата, защото и аз се интересувам?
Момата ви е много красива. Heart

Общи условия

Активация на акаунт