Любители на кучета - 150

• 21 674
  • 720
  •   1
Отговори
# 210
Тоя Вачи е безумно сладък бръмбар Yellow Heart Много ми харесват ушаците им на фона на размера, койта имат Laughing

# 211
Мейпъл ще направи 4г тази година и вече ми е тъжно,че много бързо пораства. Кога я вземе,кога стана на 4г. А имам чувството,че винаги е била с нас.

# 212
  • Бургас
Пък аз обичам "истински" кучета... Колкото "по-истински", толкова по-добре.
От малките ме е страх. Не дай си Боже да го настъпя или да му седна отгоре...

# 213
  • Варна
Пък аз обичам всякакви. И малки, и големи, и късокосмести, и къдрави, и шарени... Мечтала съм си и за чихи, и за австралийска овчарка... нямах представа как ще си избера само една порода. Дори не знам как стана. Някаква корги мания ме обвзе.

# 214
Здрасти, хора!
Прекрасни са всички кучовци - и малки и големи Heart
Ето данък и от нас.

# 215
И аз съм върл фен на Вачко!
Честито на Пипин, дано е здрав и има още много отредено време с вас!
На мен Кастиел си ми го дадоха социализиран. Само котки не беше виждал, но и тях ги обича - най-вече Мегчето. От Грейси малко го е страх, нищо, че вече е по-голям от нея. Но те, Кавалерите, не са агресивни по принцип.
Ей ги на двамата спящи отгоре ми.

# 216
И аз съм върл фен на Вачко!
Честито на Пипин, дано е здрав и има още много отредено време с вас!
На мен Кастиел си ми го дадоха социализиран. Само котки не беше виждал, но и тях ги обича - най-вече Мегчето. От Грейси малко го е страх, нищо, че вече е по-голям от нея. Но те, Кавалерите, не са агресивни по принцип.
Ей ги на двамата спящи отгоре ми.

Олейй, много милички Blue Heart
Много го харесвам този Кастиел каква е душичка сладка!

# 217
  • София
Честит рожден ден на Пипин! Да е здраво и много гушкано момчето! Simple Smile

# 218
Честит да е Пипин! Жив и здрав да ви е, още дъъълги години ♥️

# 219
Жив, здрав и много обичан да е Пипин! ЧРД от Гинчето!
И ние сме от Вачи- феновете!
И от несоциализираните- като се сдобихме с Гинче- тя е Ковидно бебе- аз бях след поредните химиотерапии, а и двамата с мм едва не се гътнахме от Ковида и  се пазехме от близки срещи,  заради смотания имунитет..., после пък установихме, че и тя не е лесна( освен зодията Овен, е наследила и от на мама малко лошия нрав и леко сприхавия характер), та много- много не се бутаме да търсим компания..., но пък с познати хора и животни е такава лигня, че едвам я удържаме...

# 220
  • Варна
Честит празник на Пипин 💕🥳🫶
На малките кучета им казвам "имитации на кучета" 🤣🤣
Но ги харесвам всички 💕

# 221
  • София
Много харесвам Иванчо, и всякакъв размер кученца. Не харесвам непослушни, които нападат самоубийствено моето 🤣.

# 222
  • под тепетата
На патерица, но да си поздравим рожденика Пипин! Здраве и още години с любов и вкусотийки!
Вчера бях на дежурство с малкия внук. Обиколихме детските площадки в квартала. На едно място край такава площадка срещнах мъж, момиченце и огромно кане, носещо геврека си играчка в уста. Мина котка край него , гък не каза. Момичето отиде да играе - не го изпускаше от поглед. Много бях впечатлена! Внукът му се навря пред главата, той го гледаше и не смееше да мръдне.
Иванчо си ни е талисманът на групата!

# 223
Честит рожден ден на Пипин ( на патерици)!!!
Да е жив и здрав, гушкан, обгрижван и винаги доволно почерпен със всякакви вкуснотии Heart

# 224
  • Бургас
Биляна, обожавам когато видя голямо и силно животно, с което е работено.  Хем е красиво, хем е силно, хем се вижда връзката със стопанина.
Явно хората са се погрижили за кучето си повече от отлично. Адмирирам на такива хора за усилията и резултата.

Гащур и дятето се глезят:

Общи условия

Активация на акаунт