Любители на кучета - 150

• 21 663
  • 720
  •   1
Отговори
# 615
Гинче, какви хубави камъни имаш по роклята Heart Eyes да е здрава и все така гиздава! Честити 4!

Ради,как успя да счупи зъбче бебе на 6м?!! Не пипай и човъркай там и утре бързо на ветеринар.

# 616
Когато сме на вън постоянно намира какво да гризе ,явно е хапнала някой камък ,падна й и едно предно зъбче обаче не знам дали е било млечно ,защото има нещо като зъб или е останал корен ,нямам идея

# 617
  • София
Това не е ли просто смяна на зъб?

# 618
Честито на Гинчето! Ама догодина освен торта е време и каляска да й купите. Тя кралска особа ли е или какво?

Кастиел също яде само гранули и, освен ако не се препикае, не ми мирише, двете писани - също. Суша му лапите, защото още не е дошъл моментът да се видя с малко повечко свободно време и да му направя летен тоалет и са много обрасли даже и възглавничките.

# 619
  • sf
Ехеее, Гинче, да си жива и здрава! Много лакомства и приключения! Поздрави от нас с Нейо.

# 620
  • Бургас
Ради, нищо му няма на бебока. На първата снимка постоянен зъб избутва млечен, а на втората се подава чисто ново, постоянно зъбче.

На Ева собственоръчно съм и вадила някои зъби, защото умишлено тракаше по цяла нощ когато се клатят и ме побъркваше. На Пипин мисля, че само с два кучешки му помогнах.

Има ново бебе в нашия блок. Ще помагаме за социализацията му. Вчера го уплашили два броя кучета и днес с Ева му показвахме, че няма страшно. Тя не е доминантна, внимателна е и бебето се чувстваше съвсем добре. Мале колко са сладки на по 3 месеца. Малка, черна шнауцерка е.

# 621
Честита да е Гинчето!
Да е здрава, щастлива,гушкана  и черпена с много лакомства!
Роклето е топ!

# 622
Честита да е черната принцеса ♥️ Здрава, и все така глезена да е!

# 623
  • Варна
Честита да е Гинчето 💐💋😍
Голяма сладурана ❤️

Моите миришат на мента, евкалипт, оцет и тъй нататък 🤣🤣

# 624
  • София
Жива, здрава и игрива да е Гинчето.
Ние сме със зъбни проблеми и ми е супер притеснено.

# 625
Честит рожден ден  Гинче!
Здравичка  и винаги вкусно почерпена да си!

# 626
Честити 4 годинки на Гинчето! Все така натъкмена да е, много здравичка и много любов да раздава и да получава от човеците си! 🤗
Reunion, какво му е на бебето? При Макс има счупен кътник дето беше тръгнал да създава проблеми ама за сега сме успели да предотврарим ваденето.

# 627
  • София
Един кътник му е счупен Сиви, но най и друг проблемен има. Още не съм бръкнала в крокодилската паст, че се схванах.

# 628
  • Пловдив

Поздрави от Шошо, с пожелание за светли и благословени празници!

# 629
Сладък и любопитен, Шошо Yellow Heart
Момичета, ще питам нещо, дано да не е тъпо, ама се чудя. Мислите ли, че е ок да направя застраховка на кучо?
Виждам някакви опции, които покриват разни опасни състояния и се чудя. Не са скъпи, примерно 70-100 лв за година. Тръгнах да търся опции за застраховка за пътуване, как стои въпроса, за чужбина, защото обикновено си правя за нас, като пътуваме с кемпера, предвид колко са скъпи тези услуги, но виждам че има застраховки само на територията на България, което пак си е опция.
Правили ли сте на вашите любимчета?

Общи условия

Активация на акаунт