Любители на кучета - 150

• 21 674
  • 720
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Честита да е Гинче! Здрава и все така красива! Тоалета й е топ! Simple Smile

# 601
От гранулината храна миришат, правят зъбен камък, страда козината, пият вода като в несвяст и торят двора с ако като за 100-килограмов човек. С БАРФ-а нямаме тези “ефекти”. Не са на водопой и изходния материал е двойно по-малък. Хубава козина и миризма в рамките на нормалното. А защо им сушите лапите? Забърсване с кърпа не върши ли работа?
Заради гъбички и да не им се оцвети козината. Да не стане оранжева.

# 602
  • Бургас
Честита да е Гинче! Здрава да е и с мерак да носи тоалетите Simple Smile
От гранулината храна миришат, правят зъбен камък, страда козината, пият вода като в несвяст и торят двора с ако като за 100-килограмов човек. С БАРФ-а нямаме тези “ефекти”. Не са на водопой и изходния материал е двойно по-малък. Хубава козина и миризма...

И аз с готвеното нямам този проблем.
Ако се налага да яде гранули поради пътуване и др., веднага усещам промяна в миризмата.

# 603
Минаваме да се похвалим, че принцеса Гинче е вече официално на 4 години( показвам на отделни кадри нея, тоалета и тортата, ама вие си ги сглобявайте мислено, че трудна работа се оказа да направим една снимка):

Честит рожден ден, Гинче! Да си здрава, щура  и много усмихната!

# 604
  • Бургас
Честит рожден ден, на това малко и красиво Гинче! Още дълги години да ви радва и всяка година, с нова рокля Simple Smile

Аз не и суша лапите, ако мия по - нагоре и бялото не се променя. Остава си бяла, посто става на къдрави масури. Няма никакъв шанс да я гоня и суша по цял ден.
Само между пръстите и възглавничките минавам добре с хавлия. Там е бръсната и не се задържа влага, която да налага да суша.
Тя и оцветяване под очите няма и никога не е имала. Пу, пу, пу…очи не мия, нито муцуна.

Ева не ми мирише от гранулите. Да си призная бих я пробвала на домашно на есен.

# 605
Как да не го обичаш това Гинче!!!Честити 4! Рокли,кашкавалче и мезе за рожденичката!

# 606
  • Mediterraneo
Честито на Гинчето! Хубавица кокетна!

Моята не мирише неприятно, иначе не бихме могли да спим с нея, а тя се въргаля винаги при някого. Яде само гранули.

# 607
  • под тепетата
Честити 4 годинки на принцеса Гинче! Здравичка, глезена, черпена и все в красотни тоалети да я виждаме! Абе, не е ли време да мине от принцеса в кралица Sparkling Heart

# 608
Ма много в хубава таз Гинче с таз златна роклА! Да е жива и здрава и да празнува много рожденни дни! Heart

MeMyselfI, само като те чета и ме фащат лудите и ме подгонва нервата! Не бих се справила с толкова ангажименти по домашният ми любимец! Ти си герой! Grinning

# 609
  • Варна
Честита 4-ка на хубавото Гинче Balloon
Съжалявам, че не ми е наблизо, да изпеем една стара градска песен като поздрав: "Аз си имам две съседки, две съседки две кокетки, чернооката е Гинка.....лаллалалала"! Както и да видят наш'те хуни какво е момиче - кокетка, а не като тях - бандитки.
Честит празник на цялото ви семейство Tada

ПП Роклята ефектна, ама 'що така короната изпаднала - тежка ли дойде за принцеската главица?

# 610
Честит рожден ден на хубавото Гинче! Още много по 4 да бъде с вас и все с нови 👗!

# 611
  • София
Хубавото Гинче, честит и весел рожден ден!

# 612
Честити да са ви сладките кучовци! Здравички, палави и щастливи Gift Heart
Една бърза снимка от малкия Бруно и първото му мини пътешествие с кемпер, до морето.
Малко не пълен вид пътешествие, с тичане на воля, но го пуснахме за мъничко в кошарата на едно одеало на пясъка Simple Smile
Доволен сякаш остана
Скрит текст:
Yellow Heart

# 613
  • под тепетата
Блазе му на Бруно! А, и ние сме били там с Макс и внука, като беше на 2г.
И аз като децата чакам с нетърпение да  видя утре морето ! И момчетата, разбира се!Лео сигурно ще иска яко ресане.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 21:43 от bilqna_69

# 614
Кучето си счупи зъбче ,мисля че е останал корена вътре, защото усещам нещо като пипам с нокът. Утре ако вет работи ще я заведа ,но кажете дали може да й стане няква инфекция или нещо ,не знам . Пишете

Общи условия

Активация на акаунт