Любители на кучета - 150

• 21 629
  • 720
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Много трудно, но милостиво решение, cardhu ! На снимките изобщо не личи, че не е във форма.
За пръв път помечтах за куче лабрадор, когато гледах филма "Марли  и аз". Но поради неистовия ми страх, не ми е минавало през ум да си имаме. Те пък нашите две маймуни сами ни намериха, та... съдба. Тези дни пак преживявам този филм  и си мисля за вас. Силна прегръдка за всички! Heartpulse

# 91
  • София
Прегръдка и от мен. И аз се разплаках.

# 92
Милото бяло старче❤️ Не е лесно това решение. Прегръдки 😭

# 93
  • София
Не е лесно, но аз винаги мисля от моя гледна точка. Ако съм терминално болна, с болки или без разсъдъка си, дали бих искала да живея или просто да заспя.
С ММ сме се разбрали за евтаназия.

# 94
  • Враца
Кардюшката изглежда свежичък даже. Heart

# 95
  • Dublin
милия Кардю. къса ми се сърцето и за него и за вас. прегръдки.

за носенето - пробвайте с големите икейски сини чанти - изрежете 4 дупки за лапите да висят от там, а тялото ще е в торбата, а чантата на рамо.

# 96
Прекрасен Кардю Heart Макар закъсняла, сега го видях, но четох няколко странички назад! Той изглежда толкова красив, поддържан и здрав на тези снимки, дори не бих предположила, че е възрастен и не вижда и чува Disappointed
Имал е най-хубавия живот с вас, които го обичате!
Знам какво чувствате, преживях го и аз... преди 10 години. Нося си обичта в сърцето още на моят дребничък ,но 17 годишен Монти (йорки), който си тръгна на достолепна възраст, но до днес всички у дома си говорим за него...
Прегръщам ви с Кардю и ви пращам сила за това решение Yellow Heart

# 97
Имаме ден и час за Кардю. Детето ще е в Рим тогава, и по-добре. Мъка ми е

# 98
  • Варна

Съжалявам да го прочета, наистина.
Пращам виртуална прегръдка 🫶

# 99
  • sf
Кардю, прегръдки! Детето нали знае?
Няма да забравя една клиентка как ми разказа, мъжа и сина й приспали кученцето й без да й кажат. Вярно, на 19г е било, ама не са й дали възможност да се сбогува и тя не можеше да се примири.

# 100
  • под тепетата
Тежко е, късащо сърцето...Прегръщам ви!

# 101
Ах,Кардю....,миличък ....Обичан...Безкрайно обичан си отиваш...

# 102
Детето знае. Много страда тя, но разбира. Сега ходи да го повдига, като го усети, че иска да стане.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 21:50 от cardhu

# 103
😔😔😔
Прегръдки

# 104
  • Бургас
Милото старо момче! Не зная какво да кажа, защото правилно нещо за казване няма. Съжалявам, че трябва да се случи и голямо гуш за всички ви!

Общи условия

Активация на акаунт