Любители на кучета - 150

• 21 622
  • 720
  •   1
Отговори
# 660
щастлива мама, кога ще дойдете да ви черпим моркови? Берга ще преотстъпи своя, че само това не обича! Grinning

# 661
Ние снощи ето така заспахме:

Ето го моя лигльо - иска да го взема и гледа тъжно, че вместо това майка му държи торбата с акото и се опитва да снима с другата ръка:

# 662
Здравейте,
Нови сме в отглеждането на куче😀, затова се присъединих към вас. Да помагате със съвети, въпреки многото информация в нета.
Без време се оказахме със Зевс😀, порода  Джак Ръсел териер, щяха да го изоставят ....на етап 3 ваксина сме у чак тогава тръгваме по разходките.
Обаче имаме проблеми с храната, не яде гранули...сменихме няколко вида....консервите....зависи на коя фирма и сега започнах да чета за БАРФ.
Колко от вас хранят така и дали не е още малко за този метод на хранете?
Също мнооого косми 😀как се справяте с тях и давате ли някакви добавки?
Ето снимка и от нас😀

# 663
Присъединявам се с въпрос за космите

# 664
Здравейте,
Нови сме в отглеждането на куче😀, затова се присъединих към вас. Да помагате със съвети, въпреки многото информация в нета.
Без време се оказахме със Зевс😀, порода  Джак Ръсел териер, щяха да го изоставят ....на етап 3 ваксина сме у чак тогава тръгваме по разходките.
Обаче имаме проблеми с храната, не яде гранули...сменихме няколко вида....консервите....зависи на коя фирма и сега започнах да чета за БАРФ.
Колко от вас хранят така и дали не е още малко за този метод на хранете?
Също мнооого косми 😀как се справяте с тях и давате ли някакви добавки?
Ето снимка и от нас😀
Зевс е страхотен.🥰

# 665
Добре дошъл на Зевс! За космите не мога да помогна, нашите са дълги и меки, а вашите са къси, твърди и остри. Но като цяло -  ресане и къпане помага. Стига къпането да не е твърде често.

# 666
  • sf
Добре дошъл на Зевс, много е сладък!
И аз съм с джак ръсел. С космите съм се примирила 🤣😆 За храната- никога не съм го дебнела моя да яде, ако ще, няма да умре от глад.

# 667
  • Бургас
Зевс е разкошен! Аз бих настоявала за гранула, а и за злояд джак да си призная не съм чувала Simple Smile Все ще прояде. На есеншълс имат “по - неустоим” вкус и може и да му се понравят.

За космите - ресане, търпение, прахосмукачка и те така. За Пипин ми вършеше най - добра работа фурминатор според нуждата и къпане(не повече от веднъж месечно). При Зевс все още не падат много и не са острите игли. Така да се каже бебешкия пух е само загрявка.

# 668
Едно мокро носле

# 669
  • под тепетата
Добре дошъл, Зевс! Обирам гръб, корем, крака в банята след разходка с влажна ръка и подсушавам с кърпа. Лапите с душа направо.
 Ева е като мома от Прованс Heart
  На първо ресане и колкото ми стигнаха силите. Утре продължавам

# 670
Малееее тоя Лео.....много работа е имало по него днес!
Аз Бергичка нали я бях подготвила да живее вътре и тогава купих безжична прахосмукачка, че да ми е удобно, лесно и бързо. На Бош е моята за домашни любимци.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 20:51 от Реа

# 671
  • под тепетата
Хъскито в него говори и добре, че ме търпи!

# 672
Селска мома е днес Simple Smile Упорито се взира в песа на съседите, но той е непоклатим.

Олеее, че е красавицааа Yellow Heart
Ако ви видя на улицата някой ден, искам да се снимам с тази звезда! Прелест Sparkling Heart

# 673
Здравей, Зевс!
Ева е разкошна!
На мокрото носле целувки Heart
Кас и Мегчето са ми все едно " Лейди и Скитника"- като герои на Дисни.
Реа, да ги заведем на плажа да бягат. Арес е станал като слон в стъкларски магазин. Ще ми е притеснено за дворчето ти, едно на ръка че ще препикае всеки ъгъл......Blush последно време голям беладжия е станал.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 21:22 от щастлива мама

# 674
  • София
Страхотен Зевс! Джакчетата са ми слабост. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт