МАРТЕНЧЕТА спрятат си купони с много гости, торта и балони!

• 7 836
  • 266
  •   1
Отговори
# 45
аз спрях да кърмя преди 7 м, но капки има все още.  около месец преди Калоян окончателно да се откаже, кърмата ми стана солено-кисело, гадост голяма. и сега е такава. преди няколко вечери кало реши да суче (той никога не е обичал да суче, беше постоянно гладен освен ако не се изцеждам и давам от шише.) иначе гърдите ми са му много интересни и само ме щипе по зърната. но ако реша да му стисна кърма, много се мръщи.
една приятелка има още капки, а детето е на 4 1/2. не кърми от 3 г.

# 46
Много благодаря, момичета... Значи да не пипам и да не пия лекарства за спиране на кърмата. Аз не смеех да цедя, че нали колкото повече се цедиш, толкова повече се произвежда ...  newsm78 Ама ако започнат да се напрягат, май ще изцеждам по малко.

Между другото, преди малко Криси изобщо не искаше никакво мляко. Гушна се до мен на спалнята и си заспа. Сега сигурно ще се събуди гладна по някое време и ще се опитам да й пробутам неизпитото айранче  Joy Дано да мине номерът  Whistling

# 47
Аз да се оплача, че Маги тотално отказва Хуманата  Tired Но не се учудвам. Тя е, като Аптамила - по-гъста и мазна. А аз едвам накарах Маги, като малка да изпие една опаковка Аптамил. Явно ще трябва да я пробутвам в други неща, пък да си й давам от нейното АМ преди лягане.
Оризова вода също не мога да пробутам  ooooh! А прахчето го дадох с оризова вода и малко Хумана. Тогава го изпи  newsm78 Хуманата е с вкус на банан и се надявам да й хареса след някой и друг опит  Laughing

Креми, честито ви зъбче  tooth  Grinning

Деси, определено си е рядко. Не е съвсем вода, но си е доста по-рядко от нормалното. Надлюдавай я и си прецени  Grinning

# 48
Толкова завидях за дръпнатата пишка на Илин! И на нас това ни  е в дневния ред от 4 месеца насам, и все не остава време... мислех да ви го пращам да го изкъпе вашия татко. (нашия тати категорично отказва такива интервенции, твърди, че аз съм мъжемразката в семейството... да влизам в роля)
И докато го къпех тази вечер си мислех пак всичките тези неща и  ... о ! Чудо!
Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Дръпнах малко . като че ли леееекичко поддаде (за пръв път!) и реших на майтап да дръпна пак... малееее... като ми се отхлъзна ръката! стреснах се! рев малко, после пак игра с душа.
Да, ама у дома няма ни риванол , ни дявол. Мъжо на работа до 9, ще се прибере в 10.
едва не го изтървах под душа дребния, така се стреснах! и толкова се зарадвах!!! много ми тежеше това. Педито само като го видя за пръв път и се намръщи, показваше се само 2 мм главичка. обеща да го клъцнат. Пък сега няма да се наложи. много съм щастлива!
е, не толкова колкото КРЕМИ със зъбчето (ЧЕСТИТО !!!)
за сега не му дадох нищо обезболяващо, да си пазя куршумите за утре през деня.
В неделя идва един от шефовете от англия и голямата му атракция е да ходи с Кало на разходка из София. Та до тогава трябва да е минала болката... да не разочароваме чужденците Simple Smile И тати най-вече, той хич не държи на бебешки плач.

Освен това от днес пак имам кола! В понеделник си взимам акта и столче за Калоян, и тръгвам да пътешествам!!!!!  (толкова се бях отчаяла, че няма  да имам скоро кола, че миналата неделя подарих нашто столче).

# 49
GerDa, моите съболезнования!

Kalina, честита кола и внимавай с атрибутите на зета,плийз!

# 50
хихихихииии.. БЕА !
Както ги наричаше една моя колежка-французойка: Бижу Дьо Фамиль ...
Мъжо се изцепи, че Калоян възмъжал вече и за това можело нещо-си да му позволим (не си спомням какво)
да ви кажа... не и е йжал толкова много (защото спи и не реве докато пишка)... ама нас жените питат ли ни първи път?
Както азваше една друга приятелка по повод процедурата при собствения и син: На мъжете това им е дефлорацията, колко жалко само, че го преживяват твърде рано, за да им остави трайни спомени.

Вярно, че сигурно съм мъжемразка... ама малкичко.

# 51
  • София
ЧЕСТИР РОЖДЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Креми, честит ви ДЗЪБ Mr. Green Май само моя юнак остана с 2 зъба Rolling Eyes

Мики Heart Eyes Мерси миличка , че ни мислиш Hug Дени е добре, вечее не му тече носа, но сополите сега са сухи и му е запушен носа и започват да го давят Confused Червено му е гърлото. Но Т няма и си яде добре Praynig Водих го на лекар и сме на ударна доза лекарства Wink До 30-ти трябва да е ОКи Wink
Добре, че ми изглеждаше подозрителен и не го заведох на Р.Д.-то на Преско Peace

# 52
  • София
Нещо нямам време да пиша, Rolling Eyes А и съм се зарибила по един сайд с игрички и вече спечелих три награди Party
Сега чакам да пристигнат Thinking

# 53
 ketito пак сме си в прилично време   Wink А ти в колко ставаш сутрин ? До 30-ти има време ще се оправи Дени и още как  Peace

Момичета по повод рождения ден - на коледното парти след като платихме бяха останали някъкви парички които до колкото си спомням отидоха за благотворителност. От последните 2 срещи също останаха 12 лева които са в мен . Предполагам ,че и сега от рождения ден ще остане някъква сума към която ще прибавиме и тези 12 лева и да направиме същото . Съгласни сте нали?

# 54
  • София
miki3   Joy Да на линия сме Mr. Green Моя змей още е буден Shocked гледа филмче. Ставаме късно...... днес в 10.30 Mr. Green.... е не завиждайте, де Joy Лягам си към 2-2.30 и нищо не успявам да изчистя Whistling

Чакам да стане 1.00 и отивам да си изиграя игрите Wink И той заспива до тогава Wink

# 55
Дааааа така става защото Алекс заспива в 8.30 ама аз след това като се залостя тука и до 2 не ми мърда ама сутрин 7.45 и двете маймунчета са на линия  Tired но пък и аз нямам време да чистя, въпреки ,че днес се разнебитих направо. Мъжа ми нали е в Германия и свеки като реши ,че трябва да дойде тази вечер да ми помогне да го къпеме направо ме съсипа чистила съм цял ден и пак не успях .
А днес забравих в репертуара от думи на Алекс да напиша как казва буба -лази  Joy  много е смешен, звучи нещо такова - ,,буба-аааа -тъка-тъка-тъкааааа,,  Joy

# 56
  • София
miki3   hahaha Ние пък напоследък казваме само Даааааа и Не- с един заповеднически тон Joy

Сега да ви се похваляама тихо smile3520

Днес Денито се усмели да се отпусне и да направи две крачки от тези със засилка JoyДържи се за дивана и изведнъж се пуска към мен Heart Eyes А вчера като го изправиж и си кляка, неще да ходи Thinking-За един ден каква промяна Thinking Даже го записах на камерата Joy
Та да  разбирам ли, че скоро ще проходи newsm78
Вие очаквайте да се похваля, скоро Wink

Утре си отивам при нашите, така че чао wavey
А в понеделник ще ми вадят мъдрец tooth

Последна редакция: сб, 24 мар 2007, 03:14 от ketito

# 57
  • София
АААААААААА, щях да забравя да си поздравя снахичката Wink

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛИС  Heart Eyes, МАГИ И СТЕЛА

ПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО УСМИВКИ, И ЕДНО БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО,ДА БЪДАТ МНОГО ОБИЧАНИ И МНОГО ДА ОБИЧКАТ МАМА И ТАТИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 58
Честит Рожден Ден на Стела,Алис и Маги  bouquet  bouquet  bouquet
красиво,щастливо и безгрижно детство  bouquet

# 59
честит рожден ден на Алис ,Маги и Стела да за здрави ,весели и щастливи
 Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт