Черпя всички мами и бебоци с по една
от сърце!Честито и на Вени! Да расте здрава и весела!

Хубав ден на всички!

направо си отспах, въобще откакто я мина онази болест е станала някак различна - спи по-дълго денем без да подскача и да плаче на всеки 20 мин., хапва си по-добре, някак е по-спокойна, занимава се повече сама и не иска да съм непрекъснато до нея...дали пък не е пораснала, майка казва, че аз като съм станала на годинка коренно съм се променила
дано да е това, така много лесно се живее със спящо и ядящо дете 
Май е от кръвно, но и аз не знам. По едно време се бях заела уж да разбера от какво ми се мотае главата толкова често, но така и до никъде не стигнах. Всичко ми било наред, а защо ходя от време на време, като пиян морков, не ми казаха
Напоследък поне не е толкова често, както преди 2-3 години.
4естит рожден ден на Вени и на Даника

,много хубаво си го написала,моето мнение е то4но такова,не винаги зависи от родителите колкото и да се стараят.Аз съм на мнение,4е не можем непрекъснато да ги предпазваме от вси4ко,но пък в слу4ая с Тася онова детенце сигурно щеше да си изяде шамарите
Моето дете също като се радва на някой и го удря,та се га го у4а,4е не е хубаво и да си мери силата,а ина4е децата 4есто бягат от него,защото ходи да ги прегръща със засилка и ако е някое по слаби4ко може да падне.
Катето бързо да оздравява. 

трябва да си изчистя къщата

Моя трътльо, вече се вталява
като си спретна къщурката ще се включа
, че вече ме е срам да поканя хора
.

досега с Бобо не сме идва ли на такива сбирки и мъничко се притесняваме
??
Израсна този перид с много мъка от моя страна.

прекрасен пост