По темата - аз имам племенник, който много обичам но е много непослушен... винаги съм нащрек когато сме заедно. Определено си е до темперамент на детето, но не мога да не споделя с вас, че и според мен е до възпитание от страна на родителите. Те са тези, които ръководят и които са разбиращите, далеч съм от мисълта че дечицата не разбират, но едно е ясно, те не разбират последствията!
Затова мисля, че най - трудното е да бъдеш родител, не просто родител, а ОТГОВОРЕН родител!
Днес посетих стоматолога си и съм пред дилема
, тук е мястото да благодаря на Кетито за съчувствието и да я поздравя за смелостта, както и голямо мерси на Герчо, винаги интересна и развличаща...
, та дилемата е, дали да оставя зъба или да ми го вадят - според зъболекаря, след като поизреже венеца, мъдреца ще си намерел място, имал много хубави корени и според него сме щяли да извадим здрав зъб
Много е добър моят зъболекар, но не сме на едно мнение този път и затова започвам да се разколебавам 
Боби го ваксинираха, беше една игра в стаята и пред стаята за консултации, много го кефят децата... нямам търпение да дойде 1-ви...
Относно НЕ-то, Боби го обръща на игра, хитрува правейки се че не разбира, като повиша тон, не ме слуша, а започва повече да нервничи и да трепери, при което ме хващат лудите и го оставям сам бързо, бързо... забелязвам че спира да се прави на интересен след това. Усеща се, че насила се сърди понякога... Много са хитри хубавите ни дечица, но не повече от нас, нали

, втория се разтроши ама след това корените му изхвърчаха като тапа от шампанско, третия ми го вадиха 6 часа и найсе упойки, рязане на корени, дялкане на чельост и кво ли още не \тоя беше най-чернобилски/, а последния го извадиха здрав заради болен венец. На финала всичките ме боляша по 2-3 часа, а този дето го вадиха 6 часа ми направиха рана отстрани на устата и не ме болеше ваденото, а сцепената устна

,а аз се чувствах ужасно,че набиха бебето ми в собственита ми ръце.Вярно,че не беше голямо детето,ама от къде тая агресия и безумна реакция към малко бебе,просто незнам.След малко ни доближи някаква жена и ни вика "Какво стана,какво направи той?" и ние и казахме много възмутено за ситуацията,а тя "Хм,че що така
/ ама темата е дълга и ако трябва да кажа всичко това в прав текст е ,че нещата не са точно така както изглеждат отстрани /за в градинките ми е мисълта/