Избор на телефон - 3 тема

• 16 177
  • 472
  •   6
Отговори
# 30
На мен също ми звучи като да си кара автономно а не да е синхронизиран с мрежата този часовник.

# 31
На мен също ми звучи като да си кара автономно а не да е синхронизиран с мрежата този часовник.
Йетел е оператора. Не смея да пипам настройките,за да не объркам нещо. Ще питам в Йетел,няма начин...

# 32
Според мен ти е синхронизиран с времето на някоя друга държава.

# 33
Според мен ти е синхронизиран с времето на някоя друга държава.
В настройки пише само това:

"Автоматичен часовник за времето у дома. При пътуване в район с различно часово време добавете часовник за това у дома"

Беше включено и аз сега го изключих. Ще настроя точно часовника и ще видим...

# 34
Нищо си им няма на мрежата на Йетел в това отношение, някъде другаде е проблемът

Ей така ги държа при мен, не че и това изключеното би ми пречило де, но за момента не ми и трябва.
Това първото което съм отбелязала ти трябва.

# 35
Според мен е избрана странна часова зона за "у дома" в настройките, гледам, че например Коломбо е 3 часа и 30 мин напред от България, Катманду е 3ч45мин напред и пр. Не всички дадени са през кръгъл час и затова изглежда произволно изместването.

# 36
Здравейте тази година и на мен ми предстои покупка на телефон . Сега съм с Хуавей п40 лайт и съм много доволна . Излезе куча марка след Н пъти падане и т.н . Нямам никакви проблеми освен, че нямам някои приложения, но не ми е проблем справям се и без тях .

Та така , мисля тоя път да е по - различен . Да е най - много до 700 - 800 лв. , да прави хубави снимки , да е с повече памет и с издръжлива батерия . Моля за предложения . Лек ден .

# 37
  • Варна
имам познати купуват за децата айфон втора употреба само и само да е с ябълката.
На сина ми телефонът е SE2 2020 година, купен от ибей преди година и половина за 200 лева. Ами страшно е бърз, предвид, че той го тормози много, как па веднъж не заби. Мойта чисто нова нокия беше още в гаранция, когато започна да бави страшно много, накрая (на третата година) заспивах, докато ми отвори един тъп вайбър. Много бавни стават андроидите с времето... не всички явно, но предполагам ниският клас са така. И малко се губи ефектът на ниската цена.

# 38
Alisa един вариант интересен е NOTHING PHONE(3A), универсален вариант на промоция в момента вТехнополис е Самсунг А55.

# 39
Здравейте,хора! Какво мислите за телефона Xiaomi 14T pro. Насочил съм се към него и искам да разбера дали някой го има и какви са му впечатленията или оплакваниятя

# 40
Alisa един вариант интересен е NOTHING PHONE(3A), универсален вариант на промоция в момента вТехнополис е Самсунг А55.

Дали Nothing Phone е по - добър от Samsung A55 ? И двата модела са добри и отговарят на моите стандарти , но първия е нова марка , а втория е доказана марка една от първите . Та наистина съм в чудинка ..

# 41
А55 е по- балансиран и мисля, че ще ви хареса повече. Другата марка е от няколко години на пазара и прави хубави модели - но само ако искате да пробвате нещо ново. Ако ви е любопитно през някой Технополис може да го погледнете.
В средния клас А55 е едно от най-добрите предложения. От този месец пуснаха и новия модел а56, но цената е все още по-висока , а камерите са същите. Има нов процесор, но няма да усетите разликата

# 42
А55 е по- балансиран и мисля, че ще ви хареса повече. Другата марка е от няколко години на пазара и прави хубави модели - но само ако искате да пробвате нещо ново. Ако ви е любопитно през някой Технополис може да го погледнете.
В средния клас А55 е едно от най-добрите предложения. От този месец пуснаха и новия модел а56, но цената е все още по-висока , а камерите са същите. Има нов процесор, но няма да усетите разликата

По принцип не харесвам Самсунг , но тоя специално ще го погледна . Гледах , че има доста памет , тройна камера мисля , че имаше , не помня имаше ли слот за 2 сим карти или не . Това ще е тазгодишната ми инвестиция . С Хуавей п 40 лайт съм и е много добър от към всичко няма Гугъл Плей , Ю туб и т.н , но и без тях го ползвам около 4 -5  години . Издръжлив е от към падане , но модела вече е стар

# 43
homor magic 7 lite.  това си е почти Huawei с услугите на google. Хонор беше бранд на huawei, но направиха отделна компания за да избегнат санкциите. Като камера субективно Самсунг А55 и може би цялостно изживяване като операционна система, докато хонор има много добра батерия.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 15:27 от pirin2019

# 44
homor magic 7 lite.  това си е почти Huawei с услугите на google. Хонор беше бранд на huawei, но направиха отделна компания за да избегнат санкциите. Като камера субективно Самсунг А55 и може би цялостно изживяване като операционна система, докато хонор има много добра батерия.

По клоня към Самсунга , но тук пише , че има 2 слота за карта единия е за карта памет , което е единия плюс , но дали може да се сложи и втора сим карта ?

Общи условия

Активация на акаунт