Избор на телефон - 3 тема

• 14 726
  • 452
  •   1
Отговори
# 285
можете да си закупите апарат с доплащане от цялата гама предлагани и налични на оператора ( така се процедира в конкурентен оператор и не знам защо са ви дали само тези модели - за да не се чудите сигурно Wink ). при рекламация трябва  апарата да се поправи, или замени с нов , или да връщат пари.
вие решавате с колко да доплатите и за кой модел. Ако желаете не могат да ви спрат.

# 286
Добре си прочетете условията на застраховката. Тя е нещо различно от договора с Йетел и застрахователят е различно лице. Предявете щета и към него. Застрахователното обезщетение би трябвало да Ви покрие стойността на телефона. Ако междувременно вземете нов телефон от Йетел, застрахователят може да реши, че няма щета. Всичко това, ако наистина имате застраховка, а не обикновена или удължена гаранция.

# 287
Щетата е поета по месечната застраховка, която плащам. Прилагам изпратеното до мен съобщение. Устройствата, които ми предлагат са от физически магазин на yettel, в който предоставих повреденото мобилно устройство.

В случая единственото устройство, което се доближава по параметри от трите предложения е Realme 14x 5G 128GB, но в случая процесора е по слаб от 8 ядрения на realme C55.
Ако някой е по - запознат моля да сподели дали параметрите се припокриват.

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 21:47 от deskaT

# 288
Нещо си в грешка.
14х е два пъти по-бърз от С55

# 289
https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13646&idPhone2=12159
Realmi: по нова версия андроид, по добър процесор и видеокарта, водоустойчив. Дисплея е с по-ниска резолюция - вижте на живо дали ще ви хареса, камерата е с малко по малък сензор. Батерии еднакви.

# 290
Каква е точно разликата между 16 и 16е на iPhone?

# 291
Ако търсите по-евтин  iPhone 16e .

Ако искате по-усъвършенствани функции за фотография и видеозаснемане, iPhone 16 е по-добрият вариант.

Ако предпочитате екстри като съвместимост с MagSafe, по-бърз mmWave 5G, по-бърз Wi-Fi 7 и Dynamic Island на Apple, трябва да си вземете iPhone 16.
процесорът и на двата модела е еднакъв. 16 има по-добри камери

# 292
Здравейте,
преди време в тази тема бях прочела за сайтове от рода на Флип.бг, обаче сега не помня кои бяха.
Може ли помощ.

# 293
За swipe.bg се сещам аз.

# 294
  • Пловдив
Привет!
Може ли препоръка за читаво устройство до 500лв?
До сега съм ползвала само Самсунг, сегашния му се изчерпа паметта и е за смяна..Галакси А30S е.

# 295
  • Out of the Mix
Изчакай малко за Redmi Note 15 Pro, оглеждай се за цените из онлайн търговците, очаква се около 550 лв. да е.
Не купувай с надценки от операторите или физическите магазини тип Технополис и Техномаркет, които не са подходящи за телефони, за други неща ок, но не и за телефони.

# 296
Пак Самсунг бих ти предложила.
Но с повече памет.

https://zora.bg/product/galaxy-a16-5g-2568-gray-sm-a166bzai-256-gb-8-gb

# 297
Samsung - само от А35 нагоре. Останалите модели много забиват. Самата марка е добра в произвеждането на телефони в среден и във висок клас, но не и в нисък. До 500 лв. диапазонът е към среден клас, така че предлагам моделите - Motorola G75, Xiaomi Redmi Note 14 pro, Honor 200 lite, Realme 12+. В този диапазон, ако не е с преподписване към оператор, единственото читаво от Samsung, е А35, но е със 128 GB памет, което в днешно време не е много.

# 298
Аз не съм ползвала този, който предложих.. Само прехвърлих на него данни от стар GSM.
Предложих го защото няма да ѝ се налага да свиква нов интерфейс, общо взето само по нов, но пак си е галакси.
Не препоръчвам от самсунг да се мине на моторола.
За Шаоми нищо няма да кажа.

# 299
  • Пловдив
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт