Избор на телефон - 3 тема

• 28 742
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Kamille252 - естествено че най-новия модел, който ви е в бюджета. S25

# 736
Най - добре последният.Galaxy
S 25.

# 737
  • Варна
10 години бях с Xiaomi, различни модели, избирах уж по-добрите. От юли 2025 съм със Samsung Galaxy S25. Еми друго е. Направо се родих. Няма забиване, няма заглъхва, работи бързо.

# 738
10 години бях с Xiaomi, различни модели, избирах уж по-добрите. От юли 2025 съм със Samsung Galaxy S25. Еми друго е. Направо се родих. Няма забиване, няма заглъхва, работи бързо.
Кой беше последният модел на Xiaomi, с който беше?

# 739
Искам да взема за подарък iphone 16 pro, но не намирам освен в Емаг. Дали някой има идея къде може да взема от физически магазин с добро име ?

# 740
Искам да взема за подарък iphone 16 pro, но не намирам освен в Емаг. Дали някой има идея къде може да взема от физически магазин с добро име ?

Мобилен Телефон Apple 16 Pro , ВГРАДЕНА ПАМЕТ: 128Gb , RAM: 8 Gb , 5G , Бял https://share.google/SQ7Wq5GOUFBjFBkhI
Техномаркет.

# 741
Само дето е изчерпан.
Lana Gatto, провери в мобилните оператори. Принципно продават и без да си им клиент
В Citytel има 1 ТВ за 1479 евро.
Пише, че очакват 128 GB. Разгледай и там. Имат физически магазин, който работи понеделник-петък

# 742
Аз съм с Xiaomi 15T PRO, супер бърз, яка батерия,а камерата няма равна.

# 743
  • 1st floor
Търся бюджетен телефон - ще се ползва главно за ровене из фейса и интернет. Бюджет 400 лв (макс 500), задоволителна камера, без да е уау, памет не е много необходима, не се правят много снимки. Бюджетът е такъв, защото не се знае до кога ще остане здрав. Да е с добра батерия, Самсунг. Чудех се и за втора ръка Айфон 12 от Флип, но се зачетох в коментарите и съм раздвоена. Взимали ли сте от там? Ако не е ОК батерията или друго, лесно ли се връща? Драскотините не са от значение, стига да не е деформиран, пукнат или тотал щета.

# 744
На сина ми взехме от Флип точно 12 про макс, 256 памет за 418€ като нов. Действително изглежда добре, само дете синът е дете и още се мъчим с профили и настройки - първи айфон. Дойде с Еконт с преглед и тест, въпреки че беше платен с карта предварително. За връщане  срокът им е 30 дни.
Андроид за 400-500 лева/ 200-250€ може да разгледате и Моторола. От тях мога да препоръчам моя - g 54, но за тази сума вероятно и по-добър ще намерите.

# 745
samsung a35/a36

# 746
Миналото лято взех по спешност от Флип айфон 16 ( от 7 скочих направо на последния чист модел) и му добавих часовник. Пратката дойде светкавично, добре опакована и всичко си отговаряше точно на снимките и описанието. Заминах за 10 дни с новите устройства, но от часовникът не бях доволна. Много бързо му падаше батерията и въпреки че имахме в автобуса възможност за зареждане, хич не ме устройва да зареждам 2 пъти дневно. Върнах го без никакъв проблем - възстановиха ми всичко за него, дори за резервната каишка, която му бях поръчала (друг цвят). Получих превод 3 дни след получаване на пратката от тях.
Моят опит с тях е положителен, а телефонът е без забележка и все още неразличим от нов Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт