Избор на телефон - 3 тема

• 14 405
  • 446
  •   1
Отговори
# 330
  • Out of the Mix
Meжду средния и високия клас надали има кой знае каква разлика.
Важното да е стерео, с говорители не само отдолу, но и отгоре, с Dolby Atmos, въпреки че тия говорителчета, какъвто и да е телефонът, не могат да вадят кой знае какво, но да приятно е да се чува чисто и все едно човекът отсреща е в стаята ти.

# 331
Оставям темата с дразнителите, но искам да питам кои телефони са с най-добър звук? Говоря за разбираемост при разговорите, не за някакви специални цели?
Никой не е правил такъв тест, за да ти каже.

Meжду средния и високия клас надали има кой знае каква разлика.
Важното да е стерео, с говорители не само отдолу, но и отгоре, с Dolby Atmos, въпреки че тия говорителчета, какъвто и да е телефонът, не могат да вадят кой знае какво, но да приятно е да се чува чисто и все едно човекът отсреща е в стаята ти.
Пита за разговорите.

# 332
Между другото вчера една приятелка се похвали, че също си е купила Xiaomi 14, макар да я предупредих за недостатъците на телефона. И снощи ми се оплака, че звукът при разговор въобще не й харесва. А предния й телефон е от същата марка, явно като й казах за проблема, тогава го забеляза. Така че доста потребители на една и съща марка с години, може да не могат да направят разлика в лошия звук на телефона. Когато обаче сравняваш няколко различни марки телефони, тогава най-обективно можеш да видиш недостатъците. За мен при разговор с Xiaomi отсрещната страна се чува приглушено, гъгнещо и доста дразнещо, в никакъв случай чувството, че все едно е до теб в стаята...

# 333
Аз също не харесвам Xiaomi, откакто го ползвам. В момента съм с 2 марки телефони за лична употреба и правя сравнение между тях. Xiaomi тотално отпадна от моята класация.

Децата искат iPhone, естествено Grinning, но много се чудя дали да им угодя или да им купя Samsung. Едната е с такъв, другата е с едно постоянно бъгващо се Xiaomi, което вече не може да понася.

# 334
Аз също не харесвам Xiaomi, откакто го ползвам. В момента съм с 2 марки телефони за лична употреба и правя сравнение между тях. Xiaomi тотално отпадна от моята класация.

Децата искат iPhone, естествено Grinning, но много се чудя дали да им угодя или да им купя Samsung. Едната е с такъв, другата е с едно постоянно бъгващо се Xiaomi, което вече не може да понася.

Моите деца са големи и са с Айфон, от както са с тях, не искат друга марка. Явно е до свикване. Аз пък и да ми подарят Айфон, не бих свикнала с него...Grinning

# 335
  • гр. София
Аз също съм с Xiaomi 14 от няколко месеца след Samsung А53. Чувам си добре отсрещната страна и не ме дразни по-различния звук. Снимките не са лоши, но не ми се струват МНОГО по-добри от Самсунг. Четох,гледах много ревюта, в dx е 99%, много хвален. Предимство е може би, че е по-малък, батерията обаче е голям минус - издържа по-малко и от 3-годишния ми Самсунг, загрява.
В същото време не харесах модел на Самсунг с повече памет и добра камера, поне на хартия, като в същото време да е в нормален ценови диапазон. Щото аз пари за телефони не давам - това ми е най-скъпият телефон досега.

# 336
  • Out of the Mix
Какво за разговорите?

През клетките на операторите е различно.

Много по-добре и ясно се чува през месинджърите, Viber и WhatsApp, отколкото през мобилните оператори, на всички телефони.

А и болшинството от хората вече са чатъри, и много много не обичат да говорят.

Не съм фен на Apple, и никога не съм бил.

Предпочитам Android.

Следващият ми телефон ще е или отново Redmi Note 16-17-20 Pro, или ако се убедя, че има смисъл ще взема S-ка. Въпреки че само Xiaomi-тата имат стерео жак за слушалки, двоен слот за Sim + SD карта.
По-нисък клас Самсунг няма смисъл.

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 22:10 от Revoker

# 337
Препоръчайте моля телефон от средния ценови клас. Тийна вкъщи от 2021 е с Шаоми Редми Ноте 9 ,но вече е за смяна.

# 338
Препоръчайте моля телефон от средния ценови клас. Тийна вкъщи от 2021 е с Шаоми Редми Ноте 9 ,но вече е за смяна.
До каква цена?

# 339
До към 600 лв макс.

# 340
около бюджета почвам с Samsung Galaxy A35( а55),
Xiaomi Poco X7 Pro
 Xiaomi Redmi Note 14 Pro+
Xiaomi Poco F6

# 341
  • Варна
Съвет?
Samsung galaxy S24+ или S25? И двата с 12 ГБ РАМ.

# 342
Съвет?
Samsung galaxy S24+ или S25? И двата с 12 ГБ РАМ.
S 25 e по скоро излязъл.
S 24+ e по - голям като размер.
Те много различия нямат. Да не кажа никакви освен размер и цена може би.

# 343
s25 е с по-нов процесор  Snapdragon 8 Elite(по-мощен и енергоефективен) . ще има по-дълга поддръжка. вече визуалната разлика е в размерите.

# 344
Здравейте. iPhone 15 добра покупка ли е? Какви са минусите на модела и има ли съществени разлики с 14ката? По принцип ми е за качеството на снимките и видеата най вече.

Общи условия

Активация на акаунт