Боледуване на децата ни-тема 88

• 18 102
  • 783
  •   1
Отговори
# 75
Сега излизаме от педиатъра.Моят синковец с гнойна ангина и затова вдига Т.АБ ще го продължим до четвъртък. Красота 😔 освен мед със сода, нещо друго ще ми препоръчате ли? Бабини илачи

# 76
Знам за компреси с извара, но точно как се прави незнам, има информация в Интернет ако искате проверете

# 77
За първи път има, ще разгледам, не знам дали ще го изттрпи.Благодаря🤗
 Мамчето с теста за респираторния вирус какво се случва?
Аз тези шишета и чашки в градината много не ги одобрявам.Кий сал,кой пил.....
В нашата пият от чешма от Лия старите чучури. За съжаление моето не пие вода, не е свикнал от чешма и забрава ли, не знам.Взема ли го и пие по 200/300 мл наведнъж.

# 78
Гранофурин за гнойната ангина. Ако искате де, че много различни мнения има за него. На моите деца много помага.

# 79
При нас в градината бяха с еднократни чаши.
Танче,тая бактерия е много упорита.
Петя,АБ пие ли детето?Ако да значи действа.
Мимчо,от ушите е.При отит се вдига Т.
Разбирах ,че е упорита.
Но сега трябва ли да пие Антибиотик през устата.
Или само капки в носа.
Нашата лична днес е следобед на работа и ще и се обадя да видя какво ще каже и тя.

# 80
Танче какви са симптомите? Ако е само хрема - слагай капки

# 81
Леко му е запушен носа .
Иначе не кашля .Не вдига температура.
Не е отпаднал.
Тони какви капки попринцип трябва да му слагам.

# 82
  • Sofia
Леко му е запушен носа .
Не е отпаднал.
Според антибиограмата - такива, които са  S. Лекарят ще ви изпише подходящи.

# 83
Пратих моя до аптеката, те горките не са чували за такъв тест, дали са му друг без RSV, пратих го да търси нз дали е намерил още. Моята доста си кашли, ту влажно ту сухо, направих инхалация с вентолин но за довечера си мисля да взема да включа към него и пулмикорт 1мл ли нз. Иначе си поддържа от сутринта 37,1 и това е, изобщо не ми харесва до сега чак така сякаш не е била.

# 84
Леко му е запушен носа .
Не е отпаднал.

Танче, това което е S няма капки май…
Иначе на I левофлоксацин или моксифлоксацин. Питай личната. Аз бих взела левофлоксацин/офтакуикс.

# 85
В цяла Варна нямат тестове с RSV, направо съм в шах

# 86
В Софармаси имат тестове. Според сайта им в почти всяка една тяхна аптека във Варна имат налични!

# 87
Леко му е запушен носа .
Не е отпаднал.

Танче, това което е S няма капки май…
Иначе на I левофлоксацин или моксифлоксацин. Питай личната. Аз бих взела левофлоксацин/офтакуикс.
Разбира съм се след 17.00 часа да се чуем със личната и ще видя какво ще каже тя.

# 88
Поръчах и аз тестове, някой беше споменал аптека Детелина, от днес са вдигнати с 1 лв нагоре, да знаете.

В нашата градина пият вода от обикновен чайник, наливат от чешмата, всяко дете има метална чашка с картинка и си познават, колко често ги мият не знам.

Моето момиче днес няма Т сякаш, но пък си покашля. След ставането от сън учудващо нямаше, но после подкашля влажно на всеки час. Продължавам сиропите, не помня казах ли,че направих и лук с мед, дано нещо даде ефект. Мажа и носа с Бактробан, пръскаме Грипстоп. Ако няма промяна, утре или сряда ще я заведа да я чуят. Засега слушам с ухото и нищо не се чува, ама не съм лекар, та няма да отлагам прекалено...

# 89
Ние се връщаме от преглед... Момичета, може ли да погледнете тези изследвания? За АБ ли е?

Ох, че неприятно, значи с лев са нагоре...
Аз намерих тестове 9 в 1, но са за фирми, май не продават на частни лица... Ако някой има фирма, да пускаме питане за цена и да зареждаме домашните тестове Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт