Избор на училище след 4-ти клас в Пловдив - 3

• 12 244
  • 219
  •   1
Отговори
# 75
Излязоха резултатите от състезанията за Княза.
Някой има ли информация/отзиви за учителите, които ще поемат математическата паралелка наесен?

# 76
  • filibeto-maina:)
Извинявам се да попитам дали има някакъв шанс нашата ученичка за Бел в Патриарха?
На състезанието се класира на 36 място, на НВО БЕЛ-84 точки. Математика ѝ е зле хвана 4ка.
Ще се пробва на диагностиката за английски евентуално или ЧП, само тези двата предмета е по силна, нито компютри, нито рисуване или музика харесва. Затова и на диагностиката незнам какво ще покаже предвид, че теста е върху тези пет предмета.
Някакъв съвет....
ПП редактирах точките защото сега погледнах на 36 място е било, а след него има още 4- 5 деца последни.

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 14:54 от Nade77

# 77
Приемат 52 деца с БЕЛ, независимо от пола. В част от първите ще има деца, които са силни и по БЕЛ, и по математика и са се явили и на двете и е възможно да предпочетат математиката, освен това много от децата, които ще отидат в МГ също са се явили и на БЕЛ. Поне до този момент всичките ни познати, вкл. моите деца са се явявали и на БЕЛ, независимо, че целта е била МГ, така че и те най-вероятно имат високи резултати и на БЕЛ. Ще има деца, които са кандидатствали за БЕЛ и в Княза (миналата година имаше няколко, които предпочетоха Княза пред Лиляната, въпреки че бяха приети и в Лиляната). Та, ако трябваше да се чудя за моето дете, което да  е 64то в списъка за БЕЛ, бих рискувала с първо желание БЕЛ и вече второ общообразователните (тези, които от миналата година имат ФУЧ английски и ги водят с английски), щом не харесва иновативната. Там между другото в предишни години с предимство за прием бяха деца, които са с явили на Пролетните и са имали някакви резултати (важи за деца, които не са от Малката Лиляна, техните по право си влизат в общообразователните паралелки и вече се допълват с външните в зависимост от резултатите им на Пролетните).

# 78
Аз 3 пъти попълних формата им за диагностика и нямам имейл с входящ номер. Здраве да е, и без това се чудеше дали иска да пробва, явно е знак от съдбата Grinning Ние ще заложим на сигурното - БЕЛ .

# 79
  • filibeto-maina:)
Аз 3 пъти попълних формата им за диагностика и нямам имейл с входящ номер. Здраве да е, и без това се чудеше дали иска да пробва, явно е знак от съдбата Grinning Ние ще заложим на сигурното - БЕЛ .
Системата не праща входящ номер на имейла, но сте записани със сигурност.
Аз също чаках нещо на имейла, накрая се обадих в канцеларията и ми казаха че е записана, а системата праща входящ номер само ако сте избрали опция без публично известяване на резултата.
Знае ли се кои преподаватели ще поемат Бел тази година?

# 80
Би трябвало да са Захаринка Димова за А и В клас и Филиска Балева за Б и Г.

# 81
Някой има ли информация/отзиви за учителите, които ще поемат математическата паралелка наесен?

Мария Костова-БЕ-топ учител
Вяра Христова-мат-добра е
Моят фаворит остава г-на по история Калин Цветков-вдъхновяващ учител
Като цяло добри учители,за профелираните паралеки.

# 82
Благодаря за отзива Simple Smile Детето се е насочило към математика, трябва да избираме между Княза и Лиляната, сега се чудим кое да е.

# 83
Mometo, а МГ защо изключвате?

# 84
Защото няма да му стигне балът, за да е в първите 26 момчета Simple Smile

# 85
Да не би да излезнаха резултатите от МЗВ?

# 86
Не, но му проверих какво е писал.

# 87
И аз не очаквам дъщеря ми да е с достатъчно точки от МзВ и ще продължи в Лиляната.

# 88
  • в обкръжаващия ме хаос

Здравейте, а тези учители на всички профилирани паралелки ли преподават? Мен по-специално ме интересува за английската, че май за там ни е най-голям шансът за прием.

# 89

Здравейте, а тези учители на всички профилирани паралелки ли преподават? Мен по-специално ме интересува за английската, че май за там ни е най-голям шансът за прием.
Конкретните учители по БЕ и математика преподават само на профилираните паралелки.Някои учители по разказвателни преподават на всички.Ако отворите в сайта на Княза,участието в олимпиади ще видите,че високите резултати са само на профилираните,най-вече а(паралелка с БЕ) и б(паралелката с математика)

Общи условия

Активация на акаунт