Избор на училище след 4-ти клас в Пловдив - 3

• 12 243
  • 219
  •   1
Отговори
# 90
Имате ли информация за иновативната паралелка в Лиляната, как става класирането? Един от критериите са грамоти и награди, ние имаме, но дали по това може да бъдем изместени? Чудя се да карам ли детето да се пробва и после дали да не загубим сигурно място с БЕЛ...

# 91
Миналата година класирането беше основно по точките от теста, който проведоха. Не знам грамотите колко са ги гледали, но в списъка на класираните си бяха деца, които си имаха високи точки на самото състезание за тази паралелка, та по-скоро си мисля, че по брой грамоти няма да ви изместят, ако имате добър резултат на тяхното си състезание или там както го нарекоха.

# 92
Някой може ли да ми каже колко е максималния бал в МГ Пловдив. Дали правилно го изчислявам 950 т.?

# 93
Здравейте, някой има ли телефон и/или адрес на Школа Еврика? Много ми трябва, а не ги намирам в интернет

# 94
И аз моля за координати на школата.

# 95
https://www.facebook.com/share/p/1DTkFeMSET/
Само помествам една интересна статия за родители, които са се насочили към това училище.

# 96
  • Пловдив
Госпожа Вакрилова, която е цитирана в статията преподаваше във випуска на сина ми по БЕЛ преди няколко години, когато той беше 7 клас.
Същата бе взела под крилото си млада преподавателка по БЕЛ. Положението в часовете и беше меко казано трагично и г-жа Вакрилова се намесваше по един много странен начин. Беше заявила на сина ми,  че ще го оформи (имайки предвид, че не тя му е основен преподавател) едва след като види оценките от матурата, като му беше поставила летва. Ако имал под 60 точки - му оставя четворка, и съответно петица над този резултат.
Беше много неприятно изненадана когато той изкара 78 точки.

Без да съм адвокат на Душкова, статията ми се вижда някак скалъпена точно сега на фона на повече от приличните резултати от ДЗИ и НВО на 4 клас.

# 97
  • Пловдив
Душкова преподаваше на дъщеря ми, преди доста години, когато беше само учител в начално училище. Страхотни добри впечатления и спомени имам и аз, и дъщеря ми. Мотивира я да учи. Беше усмихната и много приятен учител. Като чета, не мога да повярвам, че за нея пишат тези неща...

# 98
Аз чувам ,че се държи като човек с психични проблеми. Тежка е царската корона.

# 99
Здравейте,
само за информация - бъдещите петокласници в О.У. Княз Александър ще бъдат разпределени в С.У. Никола Вапцаров в кв. Гагарин до приключването на ремонта.

# 100
И аз идвах с тази информация Simple Smile Изрично напомниха, че заявлението за записване трябва да е подписано и от двамата родителя. Пише си го на сайта, но все пак.

# 101
А дали са споделили коя смяна ще бъдат децата?
Имаше коментари, че се очаква да са само втора смяна.

# 102
  • Пловдив
Яворов, които учат тази година във Вапцаров са само втора смяна. Вапцаров са си първа.

# 103
Аз да попитам отново за иновативната паралелка в Лиляната, детето е на 13-14то място по точки. Сега се чудим какво да правим, иновативната или с БЕЛ? Някой има ли повече инфо, кое е по-добре, тя иска в тази иновативна, ама дали нивото на подготовка по БЕЛ и математика е все така добро, както в другите ?

# 104
Аз да попитам отново за иновативната паралелка в Лиляната, детето е на 13-14то място по точки. Сега се чудим какво да правим, иновативната или с БЕЛ? Някой има ли повече инфо, кое е по-добре, тя иска в тази иновативна, ама дали нивото на подготовка по БЕЛ и математика е все така добро, както в другите ?

Учителите по БЕЛ и МАТ за паралелките А с математика и В с БЕЛ са същите и за иновативната.

Общи условия

Активация на акаунт