Избор на училище след 4-ти клас в Пловдив - 3

• 12 259
  • 219
  •   1
Отговори
# 135
В МГ шкафчетата са пред стаята или вътре в стаята, в която учат. Не сменят стаи и 3 години са в една стая, така че почти всяка година новите петокласници ремонтират стаята, както на тях им харесва. Ползват се активно шкафчетата. Физическо, рисуване, технологии, музика и материалите към тях си стоят там. За стола  и униформите вече съм писала.

# 136
Благодаря, това е чудесна организация и много наподобяваща това, с което са свикнали до 4 клас.

# 137
  • Бг
Привет, прочетох, че повечето мнения в темата са за Лиляната, МГ и Княз-ът.
Аз искам да попитам мнение за Антим І, добри ли са учителите ? Смятам да местя синът ми там, но нямам никакви отзиви.

# 138
Ако водещ критерий ви е успехът на учениците,може да погледнете резултатите от НВО 7клас,вече излязоха.
В Антим за да се освободи място след 4 клас,трябва да кма приет/ и в МГ , Патриарх Евтимий или преместени.

# 139
  • Бг
Ако водещ критерий ви е успехът на учениците,може да погледнете резултатите от НВО 7клас,вече излязоха.
В Антим за да се освободи място след 4 клас,трябва да кма приет/ и в МГ , Патриарх Евтимий или преместени.

Това вече съм го направила, и да, наясно съм, че места ще се освободят евентуално ако някой се измести в друго училище.
Мен ме интересува учителите добри ли са, като и тук съм наясно, че детето ако учи, където и да го преместя ще си учи. Няма ли желание, дори и в най-елитното училище да е, няма значение.

# 140
Не е така. В НЕ са по 22-23 деца, след 5 клас - по 29.

# 141
Аз във вторник говорих лично с директора на Антим. Към момента на сайта нямат обявено свободно място,но аз вече нямам интерес за там.

# 142
Аз във вторник говорих лично с директора на Антим. Към момента на сайта нямат обявено свободно място,но аз вече нямам интерес за там.
Защо нямате вече интерес към Антим I

# 143
Записана е в Патриарха Евтимий. Антим ми беше вариант, защото ми е близо до работата.

# 144
Няма начин да няма свободни места в Антим I, най-малкото ще има деца, които отиват в МГ или Лиляната. Записването за тях е тази седмица, така че ако ще има нови места, може би ще ги обявят следващата.
В Княза организацията е същата, имат шкафчета и не си сменят класната стая, само за КМ се местят, кеото е логично. Сега чувам, че в Патриарха сменят за всеки час. Наистина ли е така? Не вярвах, че все още има такива училища, които карат 30 деца клас да обикалят по коридорите, вместо 1 учител.  Моят син последно ще е там с математика, при госпожа, за която имаме изключително дорби отзиви. Няма да чакаме второ класиране за МГ, само едно място е... Щеше да е хубаво да има възможност да се видят резултатите от НВО само на профилираните класове в Лиляната.

# 145
В уебсайта на ПЕ има акцент върху по-високите резултатите и мисля, че това е успеваемостта на профилираните паралелки.

"Резултати по български език и литература: (...)
🔸83 ученици са постигнали 90 и повече точки

📐 Резултати по математика: (...)
🔹51 ученици с резултат 90 и повече точки
🔹2 ученици с максимален резултат от 100 точки"

Няма начин да няма свободни места в Антим I, най-малкото ще има деца, които отиват в МГ или Лиляната. Записването за тях е тази седмица, така че ако ще има нови места, може би ще ги обявят следващата.
В Княза организацията е същата, имат шкафчета и не си сменят класната стая, само за КМ се местят, кеото е логично. Сега чувам, че в Патриарха сменят за всеки час. Наистина ли е така? Не вярвах, че все още има такива училища, които карат 30 деца клас да обикалят по коридорите, вместо 1 учител.  Моят син последно ще е там с математика, при госпожа, за която имаме изключително дорби отзиви. Няма да чакаме второ класиране за МГ, само едно място е... Щеше да е хубаво да има възможност да се видят резултатите от НВО само на профилираните класове в Лиляната.

# 146
Супер, благодаря.

# 147
В А или в Б клас ще сте?

# 148
Моите деца са в Антима. В 5 клас бяха по 29 деца във всички паралелки.

# 149
  • Пловдив
Моите деца са в Антима. В 5 клас бяха по 29 деца във всички паралелки.
Ужасно е това, което пишете. 29 ученици! За какво качество на образованието говорим?! Много са ми смешни някои хора, като кажат "ама ние едно време бяхме 32," примерно. Та можем ли да сравняваме днешните деца с едновремешните?
После защо ходели на уроци? Ми, ще ходят.

Общи условия

Активация на акаунт