Дубай /Тема 18/

• 9 733
  • 166
  •   2
Отговори
# 75
  • София
Моля, посъветвайте ме! Искам да си празнувам годишнината в Дубай. През ноември е, но съм в голямо чудене :
1. Дали ще има полети от София, много далече ми е Варна ? До кога да чакам, т.е август или септември?
2. Съпругът ми не иска да обикаля с ТА. Аз бях през май и ТА ме разсипа 5 дни от разходки.  По скоро ми препоръчате хотел близо до плажа, ако и някой мол има наблизо ще е добре.
Сърдечно благодаря.
Аз имам закупени билети с Уизеър за ноември от София до Абу Даби. Закупени са още в началото на февруари и никой досега не ми е отменил резервацията. Полетите си стоят в профила ми и са активни за промени. Единствено преди месец промениха с по 5 минути часовете на полетите.

# 76
  • Бургас
Моля, посъветвайте ме! Искам да си празнувам годишнината в Дубай. През ноември е, но съм в голямо чудене :
1. Дали ще има полети от София, много далече ми е Варна ? До кога да чакам, т.е август или септември?
2. Съпругът ми не иска да обикаля с ТА. Аз бях през май и ТА ме разсипа 5 дни от разходки.  По скоро ми препоръчате хотел близо до плажа, ако и някой мол има наблизо ще е добре.
Сърдечно благодаря.
Мога да Ви препоръчам хотела, в който ние отсядаме City Premier Dubai Marina. Близо е до плаж и мол, стаите са с кухненски бокс, срещу хотела има три магазина, пица, бургери, а марината е осеяна със заведения.

# 77
Здравейте,

Някой има ли получен имейл за канселиране на резервация на Wizz от Варна до Абу Даби за октомври?

# 78
Спират операциите в емирствата и ще местят всички самолети в Европа.

# 79
Wizz Air се изтегля от Абу Даби и спира всички полети от септември 2025, включително от София и Варна.
Причините:
https://travelradar.bg/wizz-air-spirane-poleti-abu-dhabi-2025/

# 80
Аз бях резервирала с агенция за януари.
Предлагат ни полет с прекачване и доплащане.
Но екскурзията доста се оскъпява. В чуденка съм какво да правя.
Едната нощувка я губим заради прекачването.

# 81
Това за Уиз е ужасно. Само с него пътуваме до Емирствата. Имаме и карта на Уиз...

# 82
Уизз продължават да летят до Дубай.

# 83
# 84
Уиз не летят от България за Дубай. Летяха до Абу Даби.

# 85
  • София
И в статията която съм пуснала по- горе пише,че се отказват от ОАЕ.
До Дубай летят Fly Dubai, но нещо не ми излизат полети за есента.

# 86
И в статията която съм пуснала по- горе пише,че се отказват от ОАЕ.
До Дубай летят Fly Dubai, но нещо не ми излизат полети за есента.
Е да, де. Тази статия е преписана от няколко медии вече. Наистина много жалко. Опитах се да резервирам билет до Абу Даби през септември и октомври и ми изписа, че полетите са продадени. За всички дати. Значи е истина. А доводите им за прекратяване на партньорството с Абу Даби, за мен, са напълно смешни. Самолетите се пукаха по шевовете от народ. Колко пък да им е нерентабилно...?
Нищо де, сега ще търся опции с други авиокомпании, въпреки, че с Уиз Еър летяхме, на практика, безплатно, заради картата ни с точки и клубното членство.
И друго се сещам. Полетите на Уиз Еър за Малдивите тръгваха от Абу Даби, и тях ли ще спрат като това е началната точка за отпътуване...?

# 87
всички полети на Уизеър с база Абу Даби (азиатската компания) спират. Може да останат някои полети, изпълнявани от европейската Уизеър към емирствата.
Според мен емирствата като цяло се насочват към по-луксозен сегмент, а ултра лоу кост не се връзва. Ако летяха за Бангладеш и Пакистан, за гастарбайтери по се връзваше.

# 88
  • Бургас
Обмисляме полет с WIZZ MALTA през Букурещ, но Бургас-Букурещ, чудим се дали си заслужава пътят. Флай Дубай за момента не са ни опция.

# 89
  • here and now
От Бургас ви е близо Истанбул. Има много полети, всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт