Дубай /Тема 18/

• 9 711
  • 165
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И друго се сещам. Полетите на Уиз Еър за Малдивите тръгваха от Абу Даби, и тях ли ще спрат като това е началната точка за отпътуване...?
Полетите на Wizzair от Abu Dhabi до Maldives са спрени още от април месец тази година. Това може би беше първия сигнал, че ще последват и още спрени полети за жалост.

# 91
Къде може да следим цените на флайдубай, и знаете ли изгодни фирми който да следим до Дубай ?

# 92
Няма вече изгодни екскурзии с агенции.
Ние бяхме резервирали за 899 лв. Полетът беше до Абу Даби с Уиз. Една нощувка там, другите в Дубай.
Сега агенцията ни смени полета и трябва да доплатим по 699 лв на човек.
Т.е. почти двойно ни се оскъпява на човек.

# 93
Къде може да следим цените на флайдубай, и знаете ли изгодни фирми който да следим до Дубай ?

Цените на флайдубай си ги следите в техния сайт, но последните години по мое наблюдение доста се вдигнаха, не очаквайте тези цени на уиз, където се пътуваше евтино само с ръчен багаж тип раница и отстъпки от уиз дискаунт.

# 94

Цените на флайдубай си ги следите в техния сайт, но последните години по мое наблюдение доста се вдигнаха, не очаквайте тези цени на уиз, където се пътуваше евтино само с ръчен багаж тип раница и отстъпки от уиз дискаунт.
да погледнах цените на флайдубай горе долу колкото да летиш с емиратите....изгодни видях от истанбул с пегасус, може би най добрия вариант, само където от София има прекачване в Истанбул и обратно

# 95

да погледнах цените на флайдубай горе долу колкото да летиш с емиратите....изгодни видях от истанбул с пегасус, може би най добрия вариант, само където от София има прекачване в Истанбул и обратно
Да, за жалост Пегасус остава като най-евтин вариант през Истанбул. Но на нас преди две години ни изпотрошиха скъпа екипировка и не уважиха искането за обезщетение...

# 96
  • Велико Търново
Иска ми се да посетим с ММ и Дубай тази година, може би ноември/декември. Обаче, ще имам нужда от вашата помощ и съвети за това как да го направим.
Самоорганизирано, сякаш ме мързи да се занимавам, така че ще заложим на агенция, но въпросът ми е коя, и коя да не търся за оферта.

# 97
Марбро са пионерите за Дубай. Не съм пътувала с тях, но за организирана екскурзия до там, тях бих избрала. https://www.marbrotours.bg/bg/offer/%D0%B4%D1%83%D0%B1%D0%B0%D0% … D0%B4%D0%BD%D0%B8

# 98
  • Бургас
Марбро са пионерите за Дубай. Не съм пътувала с тях, но за организирана екскурзия до там, тях бих избрала. https://www.marbrotours.bg/bg/offer/%D0%B4%D1%83%D0%B1%D0%B0%D0% … D0%B4%D0%BD%D0%B8
Цените са много добри за това, което предлагат. Ние пътувахме с Ню вилидж Стара Загора, останахме доволни.

# 99
Проверете и офертите на Дари тур.

# 100
  • Велико Търново
Благодаря ви, започвам ги по ред Simple Smile

# 101
И не е с Wizz като повечето агенции! Доста добро е, единствено не ми харесва, че Абу Даби е чак накрая.
Аз търся с включен Оман заедно с Дубай или Саудитска Арабия.

# 102
Е, Уиз вече няма, и да искате

# 103
Момичета, тези от вас, които са били в Дубай бихте ли споделили как са цените на такситата?
Колко би излязло от летището до този район:

И съответно от този район до по-централната част на Дубай, то аз реално не знам какво бихме могли и какво си заслужава да приоритизираме за един ден престой?

# 104
Здравейте,
през ноември ни предстои 7-дневено пътуване до Дубай за двама. С Дари Тур сме, като имаме включени закуски, две вечери и всички екскурзии. Може ли да ме ориентирате какъв бюджет да придвидим за останалите разходи - обяд,вечеря,пазаруване. Знам,че е много относително на какви места ще се храним и съответно какво ще пазаруваме, но искам поне нещо ориентировъчно да предвидя. Говорим за среден клас ресторанти, без да целим бюджетно пътуване, но не е и за някакъв лукс,като например вечеря за двама на стойност 2000 лева.
Ще ми е полезно,ако някой може да сподели приблизителни стойности.

Общи условия

Активация на акаунт