Дубай /Тема 18/

• 22 354
  • 434
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, някой дали е ползвал услугите на Холидей Планет за Дубай? Нямаме времева възможност за дълъг престой, а те предлагат по-кратки екскурзии от останалите...

# 421
Момичета, какво си купувате от Дубай, което го няма тук или по-евтино и хубаво там? Всеки ме съветва да си вземам голям куфар, да може да го пълня навръщане Grinning
Аз чак се чудя какво толкоз пък невероятно ще купувам толкова много, и фурми и дубайски шоколад ина доста добри в района, в който живея. Колежките ми са "луди" по дубайските парфюми, но мен ми са тежки и харесвам съвсем друг тип парфюми.

# 422
От аптеката третиноин 18 и нещо дирхама (около 9 лева). Доста по-евтин е от Одрин. Други лекарства също са евтини.

# 423
  • Бургас
Момичета, какво си купувате от Дубай, което го няма тук или по-евтино и хубаво там? Всеки ме съветва да си вземам голям куфар, да може да го пълня навръщане Grinning
Аз чак се чудя какво толкоз пък невероятно ще купувам толкова много, и фурми и дубайски шоколад ина доста добри в района, в който живея. Колежките ми са "луди" по дубайските парфюми, но мен ми са тежки и харесвам съвсем друг тип парфюми.
Има различни брандове дрехи, на много добри цени. Има верига brands for less където се продават стари колекции, например тениски на филип плейн за по 25 лева, детски комплекти пума и адидас около 20, за всеки по нещо😉.

# 424
Аз лично, когато съм там нямам време да пълня куфари. Не отделям цял ден да обикалям молове. Купуваме дубайски шоколад за близките и по някое сувенирче. Взехме и парфюми веднъж, но не са нашите и няма да повторим. Взимали сме чай и подправки от пазарите и по някоя традиционна дреха. Обаче факт, на връщане, куфарът е винаги по-тежък. Joy

# 425
Както за казали и по-горе за шопинг отива много време, ако сте за кратко или имате запълнена програма с атракции и други дейности, просто няма как да стане. Иначе може да се пазарува техника (например сравнявала съм цени на мобилни телефони, когато съм обмисляла така покупка - например iphone, излиза по-изгодно, на летището обаче ще си искате да ви върнат ДДС). Може да се пазаруват и дрехи от Брандове, които ги няма в България.

# 426
Аз също не видях нещо специално за купуване, което да го няма при нас.
За да не се връщаме с празни ръце, купихме за себе си и за дъщерите ни по един парфюм, но ги има и тук, да не кажа на по-евтина цена.
Дубайският шоколад не ни харесва.
Купихме си фурми в шоколад.
Някой сувенир. Най-много ме радват сувенирите, които си взехме от Бурж Халифа. Иначе на места си имаше сувенири, но са ми все така боклучави, както навсякъде.

# 427
От Дубай съм купувала разкошни кашмирени шалове за подарък, продукти за красота с камилско мляко, а ако сте фенове на парфюмите не пропускайте бутика на Amouage в Дубай мол.

През Януари има чудесни намаления на скъпи брандове, купувала съм чанти и бижута също.
Преди години с колежки опразнихме магазина на Пандора, имаше много изгодни оферти.

Сравнено с цените на някои места в Европа е доста изгодно.

# 428
  • София
Фурмите в шоколад са уникални там.

# 429
Фурмите с шоколад спрях да нося от две години поне. Едни от най-популярните им вече се предлагат и в България. Например в магазини Смокиня редовно има заредени, както и онлайн в някои сайтове.

# 430
  • София
Фурми в шоколад, дубайски шоколад, сувенири. Купихме много евтини, но добри дрехи от Карфур, мъжът ми си взе 2 чифта обувки работни пак от Карфур. Подариха ми продавачи 2 парфюма. Синът купи парфюм по поръчка на приятел. От китайски магазин много евтини дрехи 1-2 също много евтини неща. Това взехме ние преди 1 месец.

# 431
  • София...........
Първия път не знаех, че ще има следващи ходения и програмата ни беше много натоварена, но все пак на всеки по една традиционна дреха, фурми в шоколад и някакви сувенири.
Следващите ходения опознали кое къде се хващам, че всеки следващ път все повече неща - страхотни дамски чанти, кашмирени шалове, кожени якета на смешни цени, тениски с камъчета(под 10 лв.) от много качествен памук и камъните не падат от паралня и сушилня. Сребро децата носят и там е на половин цена от БГ. Последните пъти сме там все по Рамадан и много брандове в моловете имат страхотни намаления .... Парфюмчета, Дубайски шоколад (оригинала и има още един хубав), фурми в шоколад, някои бисквитки харесваме, чай, подправки някои специфични арабски ...

# 432
Колко горе долу ви излиза пътуването , по-евтино ли е да се организира без агенция ?

# 433
  • София
Ние се организирахме сами и ни излезе по-скъпо. Но имахме свободата да избираме място за настаняване и атракциите, които да посетим.

# 434
  • here and now
За мен агенцията не е опция, та си организирам всичко, пък колкото излезе толкова.

Общи условия

Активация на акаунт