🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-26

• 27 974
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Ревюто на Young Wolf наистина е много добро.
Разгледани са всички герои, повечето актьори, всички, сюжетните линии.
На мен много ми хареса това:
"Емоциите на Esref носят вид красив абсурдизъм - идеята, че една закоравяла мафия, оформена от желание за оцеляване, може да бъде толкова дълбоко закотвен към мимолетния спомен от детството."
Вярно е. Никой не знае какво се случва в душата на един сирак. Какви са отраженията от липсата на любов и подкрепа. На прегръдка. Мисля, че това е още една нишка, която здраво го е завързала за неговата Руя.

"Неговият копнеж по момиче, което едва познаваше, което той преименува на "Rüya", граничи с ирационално, но точно в тази ирационалност неговата човечност е най-изложена.  В света, изграден от власт,предателство и страх, неговата преданост към незабрава на мечтата се чувства едновременно трагично."

# 46
Въпреки, че действат по силов начин и с натиск, в техният свят има правила, които трябва да се спазват. Лоялността е на първо място, предателството е най-големият грях и се наказва със смърт. Всички са като едно семейство, като братя са. И тук идва двубоя Ешреф-Кадир, който ще бъде на преден план.
Под ръководството на Якуп тези сираци образуват братство, където предаността и лоялността са свещени, безспорни ценности. Докато тяхната империя се разширява отбора на Якуп помага и набира нови сираци и засилва тяхната мисия: да създадат свой собствен свят, който предлага принадлежност там, където обществото не предлага нищо. В тази плътно обвързана система, братството е всичко - и предателството не е просто престъпление, а грях, наказуем със смърт.

Канал Д спира съботният си сериал!
Сериалът Пазар прави финал с еп.6, заради ниските рейтинги.

# 47
Чета ви, но все не ми остава време, за да ви пиша.

Този анализ и на мен много ми хареса. Интересен прочит на психиката на всички участници. Дано запомня имената на героите преди финала.
Напълно съм съгласна, че психиката на сирачето Ешреф е толкова увредена, че за него любовта му с неговата Руя е единствената и единствено възможната. Всъщност тяхната четворка ми изглежда като четирима раними/наранени мъже, които се борят да оцелеят в един суров свят.
От четиримата, аз съм най-впечатлена от образа на Мюслюм. сигурно се дължи на играта на актьора. Не съм го виждала никога. Странно е, защото аз всъщност не разбирам ислямистите, той е и хладнокръвен убиец, но някак ми се иска да разбера повече за него и неговия вътрешен мир. Прилича ми на Жан Рено по някакъв начин с играта си

В инстаграм има много постове, Аслъхан също е постнала. Не искам да ги споделям, за да не предизвиквам отново  неразбиране. Сигурна съм и, че Чаатай има позиция.
Скрит текст:
Всъщност с тези всичките постове малко се притеснявам да не почне тормоз над хората на изкуството, които са са споделили своите мисли. Информацията за арестувани хора заради постове в инстаграм е направо плашеща.

# 48
Гери, мен също ме притесняват тези неща.
Ясно е, че са млади хора, които имат позиция, но мястото, на което се намират не търпи подобни неща.
Особено се използват известните хора, за да бъдат за назидание на останалите.
От друга страна не трябва да се мълчи...
Сложно е.
Рейтинга на последното повторение

# 49
Здравейте!

Попаднах на благодарствени думи към дизайнерите и фирмите предоставили облекла и бижута
от Нурол Акбал Онен

Благодарим на всички наши приятели от марката и дизайнерите,
които ни дадоха спонсорска подкрепа в Eşref Rüya Епизод 1

Trench Coat:@merveciskoofficial
Обеци и дълга огърлица:@bodhita
Средно колие:@zeckieofficial
Шахмаран:@lunamerdin
пръстени :@sochicofficial

Мениджър на костюми:@kubrabugur
Грим:@azeelif
коса:@referans_istanbul
Бранд консултант:@serenaslanofficial
снимка:@sametcelepoglu

# 50

"Кой е мечтата?"
Последни 2 дни за новия епизод на #EşrefRüya !

# 51
Eşref Rüya се кандидатира за виртуален медиен рекорд... 8 милиона гледания за 5 дни!

Продукцията с участието на Чаатай Улусой и Демет Йоздемир в главните роли привлече вниманието със силния си актьорски състав и завладяваща история.

Първият епизод от сериала има над 8 милиона гледания в YouTube. Актьорските изпълнения на главните актьори в сериала Чагатай Улусой и Демет Йоздемир бяха много коментирани в социалните мрежи. Феновете изразиха своето възхищение, като отвориха специални страници за дуото.
ДЪЖД ОТ ХАРЕСВАНИЯ ОТ ПУБЛИКАТА КЪМ EŞREF И RÜYA

Първият епизод от сериала, който привлича вниманието със силния си актьорски състав, беше много коментиран заради сцените, в които Ешреф (Чагатай Улусой) и Нисан (Демет Йоздемир) се събират и техните емоционални диалози.

Сериалът, който привлече зрителите пред екрана с увлекателната си история, привлече голямо внимание и в социалните мрежи. Двойката, за която феновете отвориха страници, беше много харесвана. Дуетът беше обсипан с харесвания под хаштага #EşNis. Сериалът влезе в списъка с тенденции, като надхвърли 8 милиона гледания в YouTube.

ЗВЕЗДЕН КАСТ

Продуциран от Tims&B, една от водещите продуцентски компании в сектора, продуциран от Timur Savcı и Burak Sağyaşar, режисиран от Uluç Bayraktar и написан от Ethem Özışık и Lokman Maral, „Eşref Rüya “ се срещна с публиката с първия си епизод.

Актьорският състав на Eşref Rüya включва Çağatay Ulusoy , Demet Özdemir , Necip Memili, Büşra Develi, Ahmet Rıfat Şungar, Tolga Tekin, Görkem Sevindik, Ceren Benderlioğlu, Ebrar Karabakan, Umut Karadağ, Kaan Turgut, Aşkın Şenol, Şener Sava ş, Ахмет Йълдъръм, Керем Алп Кабул, Барту Зейтинчи, Гьокчем Чобан, Волкан Уйгун, Тайлан Гюлдере, Фериха Еюбоглу и Масит Копер.

Eşref Rüya е по Kanal D с новите си епизоди в сряда вечер от 20.00 часа.

# 52
Малката Нисан зад кадър

# 53
Това, че има толкова много гледания в ютюб, за мен говори само, че този сериал се гледа от по-модерни хора, които няма да чакат сряда вечер пред екраните. Те могат да го гледат когато и където поискат.

# 54

Inter Medya ще разпространява новата драма на TIMS&B Productions „Eshref Ruya“ по целия свят
TIMS&B Productions и Inter Medya обединиха усилията си за международното разпространение на дългоочаквания сериал Eshref Ruya . Със своя мощен разказ, изключителен актьорски състав и високо качество на продукцията, Eshref Ruya е готов да се превърне в следващия голям успех в турската драма, завладявайки сърцата на публиката по целия свят .
Надграждайки наследство от глобални хитове като Bitter Lands, Valley of Hearts, Deception, The Trusted и други, TIMS&B Productions продължава стратегическото си партньорство с Inter Medya този път, за да изведе Eshref Ruya на международната сцена.
Тимур Савджъ, президент на TIMS&B Productions, коментира: "Ние сме развълнувани да стартираме Eshref Ruya, поредица, която олицетворява нашия ангажимент да създаваме истории, които вълнуват и вдъхновяват. За нейното пътуване до глобалната публика сме щастливи да си партнираме отново с Inter Medya. Нашето дългогодишно сътрудничество е стълб на нашия международен успех, изградено върху години на доверие и споделена страст към разказването на истории. Заедно донесохме някои от най-емблематичните драми на Турция на света и с Ешреф Руя вярваме, че отново сме готови да разширим границите на това, което турската телевизия може да постигне.“

Бурак Сагиашар, съосновател и главен изпълнителен директор на TIMS&B Productions, добави: "Да видиш как Ешреф Руя оживява е тръпка, проект, който изследва суровите, неизказани пластове любов и лоялност на фона на неумолими залози. Този проект обединява изключителен екип от таланти, от нашия изключителен актьорски състав до творческия гений на нашия режисьор и нашите сценаристи. Вложихме нашата страст във всеки детайл и с подкрепата на Inter Medya сме развълнувани да споделим тази визия със зрителите по целия свят.”

"Ние сме развълнувани да си сътрудничим отново с TIMS&B Productions, за да постигнем още един глобален успех. С изключителния си разказ на истории и изключителен талант както пред, така и зад камерата, ESHREF RUYA е настроен да остави трайно въздействие върху международната публика и да засили допълнително присъствието на турската драма на световния пазар." каза Кан Окан, основател и главен изпълнителен директор на Inter Medya.

# 55
Гери, така е!
По принцип този тип сериали се гледат от по-младото поколение!
(Ах, как присламчих и нас към младежите...ха-ха!)
А и това не е сериал за масовката, но за съжаление сме зависими от турският зрител, който не показва, че гледа такъв типаж сериали. В момента, в който видят, че нямат покритие на разходите ще го спрат. Единственото спасение е продажбите навън. Дано предизвика интерес в чужбина!
Сериала "Друг човек" с Ханде и Бурак, на който сценарист е нашия, така и не беше разбран, не получи достатъчно рейтинг и го спряха май на 16 епизод. А всеки, който го е гледал от моето обкръжение казваше, че е много добър. Даже и някаква международна награда получи.

Нези, благодаря за информацията! Не съм ги чувала тези, сега ще отида да ги разгледам.
Ето, отсега нататък може да се говори за продажби навън, а не още преди да има дистрибутор, ще ми фантазират, че бил продаден в Италия....

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 19:24 от jackie.

# 56
Дано да бъде оценен! Hands Pray

И едно мнение от X.
Цитат
"Да, колкото повече внимание обръщате,
толкова повече подробности можете
да намерите. Не съм гледал много
турски предавания, но Cagatay Ulusoy e
единственият, който винаги ме кара да
се вълнувам да видя какъв герой избира и кой ще е следващия, и как го създава...
Бих искал да има подкаст, където той говори за своя процес"

Ето това би било наистина интересно! Wink

# 57
Eşref Rüya Епизод 2 / Фраг2
„Ще накараш Ешреф да се влюби в теб!“

# 58
Eşref Rüya Епизод 2 / Фраг2
„Ще накараш Ешреф да се влюби в теб!“

Нисан: Има нещо, което трябва да кажа на глас

Ешреф: Слушам

Чигдем: Бил си прострелян

Ешреф:Кога ще се откажеш?

Чигдем: От какво?

Ешреф:Да ме преследваш.
Ако си се влюбила в грешния мъж, вината не е моя.

Защо си такава мистериозна личност?

Чигдем: Намери ли своята Руя?
Надявам се да я намериш в публичен дом.

Нисан:Получих работата, както каза, какво да правя сега?

Ешреф: Без теб, щях да умра.

Нисан: Това е нашия живот, Ешреф бей.

Ешреф: Ешреф е достатъчно

Чигдем: Мисията ти е такава, да накараш Ешреф да се влюби в теб.

Ешреф:Текстът на песента привлече вниманието ми

Нисан:  Кое ви хареса най-много?

Ешреф: Всъщност беше сън
Исках да ти кажа и аз нещо.

Нисан: Слушам.

Ешреф: Ти си вдъхновяваща жена!

# 59
Добре де, Чиидем нали разбра, че Нисан е неговият сън!
Много лесна задача й даде. Той и без това чувства, че има привличане към нея, за което се обвинява
Ама Ешреф как я отряза Чидем...."Влюбила си се в грешният човек"

Общи условия

Активация на акаунт