Мама вече е нетърпелива АПРИЛско бебе да повива!

• 13 499
  • 315
  •   1
Отговори
# 210
  • София ж.к. Надежда 1
Здравейте на всички  bouquet  bouquet

ЧЕСТИТО НА ТОПЧО И МАЯ,БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ ВИ ЖЕЛАЯ МОМИЧЕТА И ЗДРАВИ И ХУБАВИ БЕБЕНЦА  bouquet  bouquet  bouquet

Аз събота и неделя много се разхождах и доста ананас изядох и нищо ooooh!
термина ми е след няколко дни,а хич не ми се иска да ми предизвикват раждането Rolling Eyes
Вече незнам какво да направя за да тръгне бебето newsm78 Секса отпада категорично,защото татито ни е много страхлив и не смее Blush Blush
Какво да правяяяяяяяяяя  Confusedвече незнам newsm78 Rolling Eyes
Направих си изследвания в неделя и резултатите са добри,а хемоглобина не мога да повярвам но се е вдигнал на 129  Laughing Laughing Laughing

# 211
Здравейте и от мен.  bouquet

Днес бях на преглед, бебчо е много високо и поради тесния ми таз ще сме секцио. Датата още не е уточнена, но най вероятно в петък. Утре влизам в Майчин дом, така че няма да мога да пиша скоро. Ако някоя мама е в Майчин дом по това време да се обажда, поне да си правим компания Hug

# 212
          ЧЕСТИТО НА МАМА Maq_22 !!!!!!!!       

Всички да са живи и здрави, и много щастливи!!!!

# 213
Bobi Ko  стискаме палци, всичко да мине бързо и като по вода Simple Smile

# 214
  • Пловдив
Честито на мама Мая!  bouquet
Да са и живи и здрави бебоците!

Веси, и аз си го слагах по някое време тоя Полижинакс профилактично. Доколкото проучих въпроса тогава - няма нищо опасно за теб или бебето. Доколкото си спомням Марая също го употребяваше непосредствено преди да роди.
Бенита, не знам дали следващата е Фло, ама със сигурност няма да съм аз... Sad Ни секс помага Embarassed, ни разходки...
Bobi Ko и Neci, стискаме палци. Praynig

# 215
О супер още 2 близначета, да са честити на новата двойна мама и много здрави и щастливи!   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
Аз бързам да потичам по задачи и пак ще пиша тези дни Simple Smile
Лек ви ден на всички и леко раждане ако някои хукне към болницата Simple Smile

# 216
  • София
Здравейте и от мен. Цяла нощ се въртях и не можах да спя, а към сутринта като съм му откъртила...... чак сега се надигнах. Ако продължава така безсънието, като се появи бебето ще съм като изцеден лимон предварително  rotfImao
А и не сме сглобили креватчето и оправилил стаята..... Като гледам и напредък голям нямаме  smile3518
Вчера така ме боля къремът. Бебето явно си прави гимнастика- направо имам чувството, че ще се спукам вече  doh На два пъти като ходих да пишкам и коремът ми така се издува и натопчва, че не мога да се избърша  smile3555 Ей това чак не беше ми се случвало....  Shocked

# 217
Здравейте и от мен.  bouquet

Днес бях на преглед, бебчо е много високо и поради тесния ми таз ще сме секцио. Датата още не е уточнена, но най вероятно в петък. Утре влизам в Майчин дом, така че няма да мога да пиша скоро. Ако някоя мама е в Майчин дом по това време да се обажда, поне да си правим компания Hug

bobi ko и моето секцио е в петък живот и здраве, но в Майчин дом -Варна. Желая ти лека операция!

# 218
Натали, много е сладка малката  Heart Eyes пу-пу  Hug
bobi_ko, с теб сме, пожелавам ти всичко да мине бързо и бързо да се въсзтановиш.  Hug
С опитите за предизвикване на раждането - аз мисля да почна след 10 дена, че вече ми е мноооого тежко  ooooh! В албума с коремите слагам последната си снимка от петък. Марта беше втрещена колко ми е пораснал. http://images14.snimka.bg/002497046-big.jpg
  Wink

# 219
  • Far away from here...
Smooth,Bobi_ko,стискам палци всичко да е наред! Hug
Настройте се позитивно и ще чакаме с нетърпение добрите новини!  bouquet
И после да разказвате,че и мен ме чака секцио Peace

# 220
филче и на мен вече много ми се ражда и въпреки разкритието, изгладената шиика, секса, чистене и разходка не иак да излиза и това е. така ми тежи вече като ледна и после 2 часа наместване за да стана. знам че имам време до термина, но след като бебето има 3 кг. не е проблем да раждам вече  Laughing

сега чакам братовчедка ми и излизам на разходка пък да видим какво ще стане

благодаря за инфото за полижинакса

кена аз нямам гъбички въпреки течението. мислех си че имам, но резултатите ми са чисти

ако не сме родили до 2.04 ще ходим на лекция нали?

# 221
Честити бебчета на мама Мая   bouquet  bouquet  bouquet

Да ви се оплача за болничния, че направо съм бясна  #2gunfire. В събота си проверих картата и бях много щаслива, но се усъмних, че парите бяха повече. Обаждам се във фирмата да пиатм и те ми казват, че НОИ изчислява всичко.Отивам днес и се оказва, че парите са два месеца - януари и февруари. Обаче аз за януари не трябва да  получа, защото нямах стаж тогава. И ми казаха, че била тяхна грешката, ама аз да съм си върнела парите. Ама представяте ли си какво главоболие - фирмата е с централа в София и трябва да се обаждам и разправям  там - в софийското НОИ. И ЗАЩО??? Защото те са сгршили, аз трябва да навъртам сумати телефони и главоболия заради тяхна гршка. Направо така се ядосах и сега корема ме боли ужасно.  Ох че много се разписах, ама много съм ядосана.
Но както и да е. Ще мисля какво да правя?!! newsm78

Лек ден на всички!!

# 222
Честит юнак на top4o80! Да израсне голям и силен и много да ви радва!  bouquet  bouquet

Maq_22 направо си уцелила десятката 2 в 1, а ние дето искаме и от 2-те, и момче и момиче  пак ще трябва да забременяваме! Браво на теб! Да са ти живи и здрави бебоците!
  bouquet  bouquet

Аз нещо не пиша последните дни, отдала съм се на странните си усещания Sad, който разбирам от вашите писания че са нормални! Но от тази сутрин почна да ми капе по малко кръв #Crazy #Crazy..и това така ме озадачава Shocked..Бяха ми казали, ако имам кръвотечение да тръгвам към болницата..Ама то е малко, но си върви..Някоя от вас да има подобен проблем или да знае нещо по въпроса? newsm78

# 223
  • София ж.к. Надежда 1
Според мен, reniboro отивай бързо на лекар Naughty и не си прави шеги с здравето и то точно сега Crossing Arms Дано всичко ти е наред Praynig Praynig

# 224
  • Far away from here...
Teri, а не може ли просто да ти удържат надвзетата сума през някой от следващите месеци? newsm78 Ами,ако нищо не предприемеш по въпроса с връщането на парите,какво ще се случи?И аз не мога да проумея защо ангажират теб,след като грешката е ТЯХНА? #2gunfire
Reniboro,според мен трябва веднага да отидеш на лекар. Peace

Общи условия

Активация на акаунт