Мама вече е нетърпелива АПРИЛско бебе да повива!

• 13 499
  • 315
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Правилно са ти казали да тичаш на лекар
може и да не е нищо страшно, но може и да има отлепяне на плацентата. Въпреки, че сме в напреднала брененност не сме застраховани.

Тери, ама то си за яд. Не стига, че ти се обаждаш, че имат грешка.... ми който прави грешки, после си плаща за тях - който така е сметнал да си въръща парите от джоба. Какво си виновна ти  #2gunfire
ААА и аз се разпалих #Cussing out

# 226
  • Пловдив
stassy, имаш ли идея защо магнезия помага за изглаждане на шийката? Питам, понеже аз също съм с неизгладена още, а магнезия го пих до скоро против контракции. Ако ще ми помага за изглаждането - да го продължавам (както ми каза и докторът)??? newsm78

# 227
Рениборо, най-добре е да идеш веднага на лекар, за да те прегледат и да си по-спокойна. Иначе ще си в една неизвестност... Rolling EyesУспех и ще чакаме да пишеш какво е станало Hug

# 228
Благодаря за съвета ,ще отидем с таткото на доктор, но той е на работа и трябва да го изчакам около 2 часа, не смея да тръгна сама сега за никаде! Вчера се разхождах много и по едно време ми беше студено..Да не би да е от студа! Но не съм настинала, некашлям или нещо подобно, а кръвта е една черна, като при настинка..И малко ме свива корема..Леки тъпи болки...Нямам никакви контракции, матката ми е абсолютно спокойна, бебо си помрадва... newsm78

# 229
reniboro ,щом казваш,че кръвта не е обилна и е по скоро черна,може и да е тапата ти.При мен беше така първия път и ме взеха в болницата за всеки случай,но родих след три дни-точно на термина си.Отидете на лекар,за да си наясно точно какво е и да си спокойна,пък току виж си ни изненадала с бебешки новини. Peace
Смут,Боби-ко,малко ви остана,стискаме палци всичко да мине по най-добрия начин и да се възстановите бързо,гушкайки здрави бебчета. Hug Peace

# 230
Здравейте  preggo,
Мелодия, smile3501 newsm10 страхотна работа си свършила!
Рениборо, добре е, че си решила да идеш на лекар, хубаво е да те види, но не се притеснявай. На този етап от бременността прокървяването вече не е опасно, най-много да родиш  thumbsup Grinning
Натали, малката принцеса е невероятна сладурана  Heart Eyes и много се изкефих, че още от изписването я обличаш с нормални дрешки, а не с безформените бебешорски Rolling Eyes. А розовата рокля направо изби рибата  Laughing.
Боби_ко, стискаме палци  Praynig!
За погачата - аз хич не си падам по разните там бабешки традиции, но както някой беше писал, сега почна да ми харесва идеята за малко светски живот след първоначалната изолация. Само че не мисля да чакам до 40-я ден. Ще събера приятели (не много) веднага, щом с бебчето свикнем едни с друг, с дома и т.н.
Аз от днес съм в 9-я и вече много ми се ражда!!! Но се въздържам, защото първо не ми е готов багажът за болницата и второ, не сме купили креватчето. Тия дни ще свършим тази работа и тогава  luvbed  animal085 newsm57 newsm75 newsm79 1ironing wash hang 1dishes newsm37 - абе, пълна програма  tongue

# 231
Ехаааа, вече съм на последното бебче от лентичката!!!  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 232

reniboro ,щом казваш,че кръвта не е обилна и е по скоро черна,може и да е тапата ти.При мен беше така първия път и ме взеха в болницата за всеки случай,но родих след три дни-точно на термина си.Отидете на лекар,за да си наясно точно какво е и да си спокойна,пък току виж си ни изненадала с бебешки новини. Peace
Смут,Боби-ко,малко ви остана,стискаме палци всичко да мине по най-добрия начин и да се възстановите бързо,гушкайки здрави бебчета. Hug Peace

Larsen, вчера нещо слузесто се отдели от мен..може да е тапата..и оттогава почнаха странните тапи болки в корема newsm78

# 233
Мелодия,браво,поздравления за творчеството на началната страница,прекрасна е ,аз чак сега я видях. Peace Hug  bouquet
Сега разгледах и снимките на Никол.
Натали,малката е голяма красавица,да ви е жива и здрава и мноооооооооооооого послушна,изглежда спокойно бебче. Peace

# 234
Здравейте и от мен,

Честито на новите мами, да са им живи и здрави дечицата и много да ги радват

"имам едно питане...някоя от вас имала ли е световъртеж? че аз от два дни не мога да се отлепя от леглото, адски ми се вие свят"

аз почти постоянно съм така, до преди малко пак ми беше лошо, причернява ми и ако не седна, направо ще припадна.Мисля че е от ниския ми хемоглобин и кръвно. От Петък ми бият и Б12 за повишаване на хемоглобина, изписаха ми и фолиева и продължавам и с маглезия.

Някой беше споменал че са му изписали Гено Певарил, за колко дни, защото на мен за 5, а в листовката пише 14 newsm78

Утре ако съм добре ще се видим на училището  Hug

Лека седмица и леко раждане на мамите със секцио   bouquet

# 235
Здравейте слънчевки!

Сутринта бях на ЖК и доки каза, че всичко с нас е ОК Grinning

Вече прочетох и пропуснатото и се надявам да съм корегирала всички данни Simple Smile

mmegi това, че има статия за вас с бебето в 24часа е великолепно - четох, че е добре да се запази вестник от деня на раждането (от близкия период също) и един ден, когато сегашното бебе вече ще е голям човек ще му бъде много интересно какъв е светът когато се е родил - времето, новините и т.н.

kler за кашлицата - и аз съм така. Кашлям като дърта пушачка и то сутрин. Вече реших, че е от постоянно запушеният нос (предимно през ноща) и гърлото ми се е разранило от дишането на прахоляк, а от там идват и инфекциите. Днес доки каза да си взема ТантумВерде или Биопарокс. Аз ще действам с Биопарокс, че имам наличен.

Илит великолепна снимка newsm10 Ми то за рисунката утре шаблони не трябват - само ще очертаем беба по издутините Wink

nathalie няма да откажа координати на стоматолога (само дано не ми е много далече). Моят ми се обади, но можел да ме вземе чак следващият понеделник Shocked то наистина не ме боли, но не мога да ям - разранява ми се венеца. Така, че спешно търся стоматолог и то от доволен пациент щото моите зъби са по рождение доста зле и ми е необходим специалист. Положението е наистина сериозно - в устата си имам максимум 3 зъба без пломби и почти всички са умъртвени, те и млечните ми бяха така. Но сега направо се роня - явно бебето си взима своето - дано то да е по-здраво от мен Praynig

# 236
На два пъти като ходих да пишкам и коремът ми така се издува и натопчва, че не мога да се избърша  smile3555 Ей това чак не беше ми се случвало....  Shocked

И при мен е така от петък! #Crazy

bobi_ko, стискам палци в петък всичко да мине бързо и леко! Peace

Преди 2 седмици ми изписаха Полижинакс за всеки случай. Бялото течение не изчезна, но значително намаля, а това пак е нещо.

Днес си поръчах пердетата за детската стая. Остава да изпера чаршафите и още няколко дрешки, и май сме готови с най-важното за посрещането на малкото мушмороче Heart Eyes

# 237
  • София
Мелодия, страшно поетична тема!  Heart Eyes

Натали, това да не би да е рокличката, която нямаше да купувате?!  Joy

larsen, специално за момченцето ти!  Hug

Снимките ги правих сама, в момент, когато бебка беше много активна. Пробвам се за трети път, но чак сега се получиха хубави снимки. Нащраках поне двайсетина, но тази е най-изразителна. Другите са само кръглички бабуни и вижда се - не така добри. Предполагам с опцията за серийни снимки също може да се хване, защото тогава щрака по няколко кадъра с едно натискане на бутона. Иначе и аз изпускам бабуните на повечето снимки. Но, да живее дигиталната фотография, където не се притесняваш колко лента хабиш!  Peace
Сега съм се наканила да направя филмче на бълбукащото шкембе.  hahaha

Да се оплача, че ме определиха за секцио, вече категорично.  Sad Тесен таз /от 18 в началото на 18,5 сега/ и бебе с голяма глава. Нямало смисъл да се пробвам и да се стига до форцепс, вакуум и т.н., което е вероятно да стане при тия размери. Като се има предвид и диоптрите и... така. Сега остава да харесаме дата. Дайте предложения за дата другата или по-другата седмица.
Изписаха ми магнезий, че е паднал и всичко друго иначе е наред. И най-важното, което попитах. При секцио НЕ СЕ режат коремните мускули. Това поне добре.

# 238
Filka магнезият трябва да го пия, за да се задържат контракциите, което пък ще даде време на шийката да се изглади. Но то ако си тръгне бебечо магнезият няма да го спре, или пък ако изтекът водите ...

hristina_k първият път се наложи да предизвикат раждане при високо бебе. Не е много гот, но се преживява. На мен ми изтекоха водите и нямаше как, трябваше да ми сложат системи. Вляха ми 3 банки с окситоцин, докато получа разкритие. Всичко продължи 11 часа, като самото раждане беше 30 мин. През останалото време чакахме разкритие. Но при всеки организъм е различно, при теб нещата може да се развият много по-бързо.

# 239
За полижинакса - и аз направих един курс профилактично. Докторът ми каза, че независимо чр ще раждам със секцио е хубаво да се прочисти влагалището. То май на всички го изписват накрая. Но пък течението не е толкова обилно. 

Вече всичко е изпрано и изгладено  newsm44. Но не съм си стегнала багажа - до другия четвъртък има време. В събота ще питам какво точно трябва да си нося, че миналия път питах за бебо, а за мен съвсем забравих  bash

Общи условия

Активация на акаунт