Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 773
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Преди време на Сан Сиро беше много сполучлив и с огромна трайност,дано са го запазили.

# 271
Някой пробвал ли е prive rose d’arabie на the moon?

# 272
  • Варна
https://ttmarket.bg/product/str8-wild-beat-eau-de-toilette-toale … da-za-maje-100-ml
Този тествах днес в ДМ, много хубаво и с прилична трайност копие на Versace Eros.

# 273
Такаа, имам нужда малко от помощ.
Някой ако знае добър аналог на Mansera Rose Vanille, или някое дубайче. Реално парфюмът е почти точно копие на Lancome Rose Berberanza, но понеже той е бил хем нишов, хем лимитирана колекция, не се продава. Преди Рефан го имаха 508 номер и в онези шишенцата по 55мл,но поне от година и там го няма. Вариантът на Mansera е малко по-ванилов, та издирвам варианти.
Също така днес ММ хареса Nishane Nefs и на мен много ми допадна, много зимен е, богат и с ориенталска нишка аромат, та ако някой знае за аромата, ще се радвам да сподели.
Вчера пък дадох отново шанс на тези ITAL турски са, 15лв. за 50мл. и се сдобих с Ex Nihilo Fleur Narcotique, като пак малко на сляпо го взех, просто ми се харчеха пари за парфюм и бяха под ръка. Не помня много други аналози, но този се оказа учудващо траен и точно за пролетта. За мен е повече дамски аромат. Смешното е, че както Kirke там, така и този ги водят от мъжките аромати 🤣😂, а и двата са унисекс.

# 274
  • Варна
Някой ако знае добър аналог на Mansera Rose Vanille, или някое дубайче. Реално парфюмът е почти точно копие на Lancome Rose Berberanza, но понеже той е бил хем нишов, хем лимитирана колекция, не се продава.
Любимата има тестерче оригинал и копие от Martin Lion. И двамата считаме аналогът за доста добър. Montale Intense Cafe е направо идентичен също(имаме го от Дегаже, Гиза също го предлага).
Днес в ДМ Варна Делта Планет Мол имаше за около 26лв 50мл Ferragamo Urban Feel и около 28 лв Joop Le Bain 75мл. Страшно намалени, по една бройка само. Та ако някой търси оригинал на цена, близка до имитация, да хуква.

# 275
А някой случайно да знае името на 72 номер на Роксан ?

# 276
Някой пробвал ли е prive rose d’arabie на the moon?
Имам го, но от друга фирма много любим ми е но не е за всеки 🙂

# 277
  • Deutschland
Няма как да го няма Roses vanilla на Рефан, декември го купувах от шишетата от 55 мл.

Роксан 72 е Lancome — La vie Est Belle.

# 278
Някой ако знае добър аналог на Mansera Rose Vanille, или някое дубайче. Реално парфюмът е почти точно копие на Lancome Rose Berberanza, но понеже той е бил хем нишов, хем лимитирана колекция, не се продава. Преди Рефан го имаха 508 номер и в онези шишенцата по 55мл,но поне от година и там го няма. Вариантът на Mansera е малко по-ванилов, та издирвам варианти.
Също така днес ММ хареса Nishane Nefs и на мен много ми допадна, много зимен е, богат и с ориенталска нишка аромат, та ако някой знае за аромата, ще се радвам да сподели.
Вчера пък дадох отново шанс на тези ITAL турски са, 15лв. за 50мл. и се сдобих с Ex Nihilo Fleur Narcotique, като пак малко на сляпо го взех, просто ми се харчеха пари за парфюм и бяха под ръка. Не помня много други аналози, но този се оказа учудващо траен и точно за пролетта. За мен е повече дамски аромат. Смешното е, че както Kirke там, така и този ги водят от мъжките аромати 🤣😂, а и двата са унисекс.

И виж това на латафа според фрагрантика е клонинг

# 279
Любимата има тестерче оригинал и копие от Martin Lion. И двамата считаме аналогът за доста добър. Montale Intense Cafe е направо идентичен също(имаме го от Дегаже, Гиза също го предлага).
Днес в ДМ Варна Делта Планет Мол имаше за около 26лв 50мл Ferragamo Urban Feel и около 28 лв Joop Le Bain 75мл. Страшно намалени, по една бройка само. Та ако някой търси оригинал на цена, близка до имитация, да хуква.
[/quote]
Мерси много, поне на моята китка оригинала изтрая 5 часа, даже 4 😂🤣😂🤣, а пръснах 2 пъти от близо..., ама трайност толкова. Мерси, ще тествам Martin Lion, но това кафе на Montale сигурно няма да ми допадне, уж кафе трябва да има, но и него ще тествам. На Рефан беше супер онзи парфюм и още ухае на него дори капачката на празното шише. Благодаря Simple Smile
Фрау С - Ами аз съм в София и имам достъп до 3 магазина на Рефан, даже звънях и в онлайн магазина, поне за бг е спряно. Вие от къде сте го купили?
Mimeto 7474- Много благодаря, даже ще видя дали ionelli го имат на отливка за тест.

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 21:33 от Sansola

# 280
Lahdath на Lattafa се спряга за  най-добрият аналог на Mansera Rose Vanille. Имам го отскоро това арабче, но не съм го разнасяла достатъчно за да споделя мнение, а и не познавам оригинала.

# 281
  • Deutschland
Sansola, от Сандански, но не помня кой магазин. От същият купих и Мод ванила, в същата разфасовка.

# 282
А, добра имитация на My way може ли някой да ми препоръча? Аз, не съм в България и намерих онлайн магазини на Парфен и D&P, Парфен явно отпада, а за D&P какво е мнението? Някой арабски дали има да го имитира 🤔
D&P, Zag и Мартинез. И трите са много добри.
Кой номер е на D&P?

# 283
А, добра имитация на My way може ли някой да ми препоръча? Аз, не съм в България и намерих онлайн магазини на Парфен и D&P, Парфен явно отпада, а за D&P какво е мнението? Някой арабски дали има да го имитира 🤔
D&P, Zag и Мартинез. И трите са много добри.
Кой номер е на D&P?

Аз не позначам оригинала и не мога да кажа коментар за сходност. Поръчах си скоро мостра от Заг. Иначе и доста арабски виждам,че са негови аналози.

# 284
Preet saini в началото е супер силен и шлейфов усещам най-много цитруси и малина, след 2-3ч все още се усеща осезаемо, предимно виолетка, променя се доста и това ми харесва много, все едно съм с различен парфюм - топъл, виолетов, не усещам цитруси, повече сладост. До тогава е и по-силното излъчване. После пак се усеща, до края на деня със сигурност, но по-леко и сладко. Дрехите ухаят слабо на следващия ден.
Благодаря ти, morgana999! Точно това ми трябваше като информация! Засега ще се въздържа от покупка. И малко инфо от мен, ако някой приявява интерес към този парфюм, а именно Jean Paul Gaultier La Belle в имитация на Заг Зодиак. Моето скромно мнение е, че има супер готино излъчване и шлейф, определено си ухае на скъп и изискан парфюм, със сладурска и закачлива, леко захаросана сладост. За трайност не съм сигурна, ще пробвам пак. Но за мен е важно, че като се напръскам за определено време се усеща отлично. А, и още нещо - бях в тоалетната на един от столичните молове и там си позволих да се напръскам с този парфюм. След около 30 минути посетих същата тоалетна и там все още ухаеше, и то страхотно на моето парфюмче. Така че, определено си заслужава да му се обърне внимание, особено от почитателите на този тип аромати.

Общи условия

Активация на акаунт