Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 746
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Аз да си кажа мнението за La vie Est Belle , нищо интересно , нищо разпознаваемо не усещам аз в миризмата... направо съм си разочарована.

# 301
  • София
Ох, който чете през редовете...Pensive
Благодаря  Relaxed

# 302
Имам чувството, че la vie est belle е един от най-имитираните парфюми на света.
Не знам какво имате предвид  ,, нищо разпознаваемо,,.За мен е най-разпознаваемият аромат, няма как да го объркам.
Преди повече от 10 години , когато излезе се влюбих от първо помирисване и го придобих веднага ( оригинал)
След , като приключих бутилката, никога повече не го поднових. Не го харесвам вече, може би му се наситих или от това , че често го усещам навън.

# 303
Sansola, от верига Аромати го купих, спомних си. Мисля обаче, че тази верига я има само в Сандански и Петрич.
От там взех и Emotion от скъпата серия на Рефан, ама трайността е отчайваща.
[/quote]
Аз още имам 55мл лимитед версия на Рефан новичко, че бях зареждала преди, но на мен трайността е 6 часа плюс. Аз обичам доста да се пръскам, но на мен много дълго седи, а дреха, която е усвоила аромата от тялото ми ухае с дни. Никога не пръскам дрехи директно.
Явно различни кожи, но добре хидратираната кожа знам, че задържа повече аромата.
Ако няма да го ползвате, бих го взела 🙂.
Minerva- Не пръскам парфюми по дрехите директно, Tonka Cola Mancera си държа доволно, но не и този, Red tibaco пък даже няма отмирисване, макар че за мен е мъжки аромат, хипер траен, но това не издържа

# 304
  • Deutschland
Пиша за Emotion че не е траен. Аз обаче не живея в България, иначе с удоволствие бих го подарила.

Roses Vanilla беше зверски траен, но го оставих на майка ми, че още на втория ден ми втръсна от розите, а уж ги обичам.

# 305
  • обл. Шумен
Момичета и момчета, препоръчайте ми някакъв мъжки аромат от Гиза, за баща ми. Харесва нещо по-класическо, тип син "Деним", ако така ще обясня по-ясно. 🤔

# 306
Някой пробвал ли е prive rose d’arabie на the moon?
Да, преди 3-4 години. Тогава беше изключително силен и присъствен, но не знам до колко е близък с оригинал.

А за другият въпрос дискутиран тук - Crystal Rose Swiss Arabian e добро арабче което имитира Roses Vanille Mancera

# 307
Аз днес се полях обилно със Karl Lagerfeld Rouge в Лили дрогерия. Страхотен парфюм, "извратен" точно по мой вкус....Доста добра трайност. Поръчах го от Парфимо,за 53 лв, защото в Лили цената от 157 лв ме уби.... Много маниашки парфюм,но не е "лесен"...Амброксана е така😁

# 308
Пак се убеждавам колко различни сме хората и откъм аромати.
Този Rouge Karl Lagerfeld за мен е леко безличен и лек, явно в Лили ще го намаляват, та затова цената му е хипер висока, като цяло не е скъп парфюм.
Някой беше писал за Shalimar. Ако сте наясно с парфюмната история, реално това е иконичният парфюм на Guerlain. Уникален аромат е, сякаш е събрал изтока и запада на 19 век в едно. Май беше от 1890 год или там някъде. Аз не бих могла да го нося, но ароматът е завладяващ за душене поне за мен. Май Заг го имаха, трябва да видя как е там, че все оригинал съм тествала.
Така съм и със Santal Royal, на Заг е страхотна версията, имам и оригинала, но още реално не съм го носила 🤣😂, само на китката. Моята мания към парфюмите е тежка 😁.
Забравих да питам Дегаже трайни ли са, че имат моя стара любов Idol на Armami, че вече не помня кой какво беше писал. 😁

# 309
Shalimar няма хубава имитация,класиките са така😀.

# 310
  • София
Интенз кафе на Сан сиро е много хубав: с развитие, с аура, с трайност, без да дотегне,  без да извади неприятни нотки. За мен е чудесен парфюм, без да познавам оригинала. Ползвам все още студеното време, за да му се порадвам за последно.
Изобщо,  Сан сиро се оказаха много приятна изненада.

# 311
  • Варна
Момичета и момчета, препоръчайте ми някакъв мъжки аромат от Гиза, за баща ми. Харесва нещо по-класическо, тип син "Деним", ако така ще обясня по-ясно. 🤔
Не съм наясно със Синия Деним, но от Гиза с по-зряло и класно ухание са:
CH 212
Dior fahrenheit absolute
Hermes terre eua givre
Memo sicilian leather
Nasomato hindu grass
Tom ford men extreme
Tom ford italian cypress
Tom ford London
Или направо му поръчайте тази класика:
https://www.zivada.bg/guy-laroche-drakkar-noir-p128293/?vid=119663

# 312
Да,да съгласна за хората и разликата в харесвания аромат. Днес сложих в кошницата още няколко тестерчета за проба. Ама и аз съм сложна от към аромат много трудно ме грабва нещо или ми е сладко или тежко или без характерно Grinning .

# 313
Някой пробва ли новите на Заг? Интересуват ме Валентиновите като аналог как са?

# 314
Много моля - кой е най-точният аналог на Hypnotic Poison - извън D&P? Heart
(Имах техния преди около 15 г. и ми беше монотонен, без развитие и дълбочина.)

Общи условия

Активация на акаунт