Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 636
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
Menerva, не познавам  My way, но четох мнения, че  Emaan е много по-добър като трайност и сходен на 90%.

# 406
..Lattafa Qaed al fursan Unlimited, ми е точно нероли-кремче, ....
Кокосово ми е то,нямам нероли за моя нос:))) Но за Пасифик блу ще го помисля щом си става траен.Хубав е много Green Heart

# 407
На крем през годините ми е ухаело само едно стар Булгари в синьо шише
https://www.amazon.com/Bvlgari-Women-Parfum-2-5-Ounce-Bottle/dp/B00152QLJQ

# 408
Вчера си купих ето това
Asdaf Princess of Arabia Prive Rose
Ароматът е много интересен и не е за сляпа покупка. Отдавна си го бях набелязала.
Малко е love-hate работата при мен. Хем ми харесва, хем леко ме дразни.
Взех го, защото го бях тествала преди и със седмици се усещаше върху един мой ластик за коса и ми беше харесал още в началото.
Тук разпродават всичко налично в магазина, защото момичето каза, че ще работи вече он лайн и просто беше много изгоден и не се сдържах.
Това, което много ми харесва при арабските са луксозните им опаковки.
Жал ми даже да изхвърля картонената опаковка, толкова са ми красиви и детайлни, шишенцата са с уникален дизайн, макар и понякога кичозни.
На мен това ми прави впечатление, харесва ми и смятам, че е важно и дори повече допринася за едно такова хубаво чувство при покупка на аромат.
Сега за ароматът-както казах необичаен е.
Розата е много нежна, хем турска, локумена, хем свежа. Усеща се леко мускусен.
Има една лека свежест в началото като от току що откъснати дружки на лалета(аз много обичам на това да ми мирише).
Обаче тя за съжаление е много леко доловима тази свежест и зеленина.
Ароматът е с много натрапчива, много доминираща нотка на грозде.
Лилаво, тежко грозде, много автентично.
Още не съм сигурна дали това ми харесва.
Много нежен и много пудрен.
Сладък е, но сякаш ме прекалено.
Напомня на Noble Blush, който коментирахме по-назад в темата. Но много бегло напомня.
Като цяло си усещам почти всичко в пирамидата с преобладаващо грозде, роза и много пудра.
Ягоди никакви не усещам, нито сладките нотки на сандалово дърво и тонка, които уж са в базата.
Колежка разнася същия, но на Мейсън Алхамбра. Доста са сходни. Но сякаш не са съвсем еднакви.
Мисля, че се водят аналози на Делина.
Не позназвам оригинала и не мога да кажа.
Разкошно шишенце. Поне на мен ми харесва дизайнът.
И е убийствено траен, както са повечето.
Яд ме е, че момичето затваря магазина.
Исках да си тествам на спокойствие, а сега няма да има такива възможност.
Не я знам от тях ли ще си продава.
Но явно няма изгода, а и подозирах, че така ще стане. Тук нито един магазин за парфюми досега не е оцелял.
Не мога много да си обясня защо.
Иначе досега да съм измислила и отворила такъв 🤣 това ще е работа-мечта за мене.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 14:28 от Caroline_Bingley

# 409
За мен креместо нероли е това на Kameya - f90
На Рефан версията е 100% идентична с Tom Ford Neroli Portofino, но там я няма тази креместа нотка и трайноста е по-ниска. Иначе е наистина красив аромат, пазя си още от него от лимитраната им серия

# 410
  • София
Търся аналог на Coeur Battan Louis Vuitton-една близка приятелка го е харесала на някаква жена и ме помоли да потърся и попитам тук. Най-близко, което намерих и пирамидите уж съвпадат е Privee No 5 Flavia. Моля, ако някой познава оригинала и знае друг аналог да драсе тук или на лично.
 Аз днес се сдобих с Mayar Lattafa-реших, че го искам за лятото. Струва ми се траен, но ще го оставя да почине 2-3 дена. А следващя, който си набелязах е The Chant Alhambra-по препоръките тук му погледнах пирамидата и реших, че искам тази екзотика да се носи и от мен.

# 411
  • Варна
https://eternel-perfumes.com/bg/index.php/%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0% … 0%bb%d0%be%d0%b3/
Имате ли мнение за тези парфюми? Харесаха ми няколко от унисекс в каталога им.

# 412
  • Пловдив
Преди няколко години на сватбата си носех Fleur Narcotique Ex Nihilo в имитация на Martin Lion и кумата ми много го хареса. Рядко се виждаме и сега има повод, та реших да ѝ подаря арабска реплика. Обаче греда, навсякъде са изчерпани по-известните. Намерих това в емаг и го поръчах, дали имате представа бива ли го? https://www.emag.bg/parfjumna-voda-khalis-flower-narcotic-unisex … 22540167_130542_1

# 413
Имах го да вчера ,изпратих го на една дама.
Според мен си е добра имитация, траен е. За цената си и супер.

# 414
  • София
Преди няколко години на сватбата си носех Fleur Narcotique Ex Nihilo в имитация на Martin Lion и кумата ми много го хареса. Рядко се виждаме и сега има повод, та реших да ѝ подаря арабска реплика. Обаче греда, навсякъде са изчерпани по-известните. Намерих това в емаг и го поръчах, дали имате представа бива ли го? https://www.emag.bg/parfjumna-voda-khalis-flower-narcotic-unisex … 22540167_130542_1
В Йонели е наличен, но май е друга версия
https://ionelli.bg/product/mpf-fleur-de-hypnotic-edp-90ml-za-jeni

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 12:00 от ccveti

# 415
Моят беше с новото име ,

# 416
Преди няколко години на сватбата си носех Fleur Narcotique Ex Nihilo ...та реших да ѝ подаря арабска реплика. Обаче греда, навсякъде са изчерпани по-известните.
Аз го взех от тук преди няколко дни и съм доволна-вчера ми издържа цял ден
https://homeandbeauty.bg/produkt/maison-alhambra-flower-addictio … 0%bc%d1%8a%d0%b6/

# 417
  • Пловдив
Ами аз търсех по име, излязоха ми по-известните сайтове и там нямаше. Както и да е, вече поръчах, коментираха по-нагоре, че е траен. Дано не е забравила, че ѝ хареса много. На Мартин Лайън също е много добър, но ми се искаше да е в друга опаковка, дали по-пищна, дали по-близка до оригинала все тая. Пък за оригинал не съм достатъчно богата. Да не кажа хич... Smile

# 418
Рових, рових, прерових цялата търсачка, ще не извинявате, но не намерих много мнения за ex nihilo на Гиза ( а помня че сякаш наскоро видях) та ако може две думички дали е трайно и хубаво, благодаря

# 419
Има ли някой, който ползва Cash на La Rive? И някакво мнение?

Общи условия

Активация на акаунт