Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 628
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • София
ML : Информацията ми е вече стара и не съм сигурен актуална ли е, но добре зареден регал има(ше) в малък магазин в Дружба 2 на ъгъла на Цветан Лазаров и Ханс Кристиан Андерсен.

# 481
ML : Информацията ми е вече стара и не съм сигурен актуална ли е, но добре зареден регал има(ше) в малък магазин в Дружба 2 на ъгъла на Цветан Лазаров и Ханс Кристиан Андерсен.
Това за Sansiro, нали че ми дава, че е Елис или нещо подобно магазин. Мерсии, ще бръмна до там тези дни.

# 482
  • София
Martin Lion.

# 483
В парфюмерия Тити  Люлин има много налични Мартин лъв, и още някакви имитиращи, но не съм сигурен Сансиро ли са.

# 484
  • на дъното
Здравейте 🙂
Някой знае ли за сполучлива имитация на Calvin Klein Truth EDP

Благодаря предварително 🤗

# 485
Здравейте 🙂
Някой знае ли за сполучлива имитация на Calvin Klein Truth EDP

Благодаря предварително 🤗
Та той е 52 лв за 100 мл тук оригинал, не ви трябва аналог, а и никой не прави на не толкова масови парфюми
https://www.parfimo.bg/calvin-klein-truth-eau-de-parfum-za-jeni

# 486
Момичета има ли някъде тема за размяна на сполучливи имитации? Така или иначе вкусът се променя, имам някой които няма да ползвам?

# 487
Момичета има ли някъде тема за размяна на сполучливи имитации? Така или иначе вкусът се променя, имам някой които няма да ползвам?
Има фейсбук група.
https://www.facebook.com/share/g/1J6MahkxPg/

# 488
Calabria, naya3, благодаря Flowers Hibiscus Ами аз попрекалих с арабските, има още какво да желая от тях, ще излязат и нови аромати. За парфюмите на Гиза само хубави мнения чета, също за МЛ, Рефан, Заг. Има накъде да се развихрям. Само финансите ме спират за моята мания. Аз махнах Панкотата само, оставям я за следващия месец,  имам и Victoria на Lattafa, на която още не съм се порадвала както трябва, а и са сходни, не вярвам да ме изненада с различен аромат. Искаше ми се да взема още от Гиза - Делина, Пастел и още един исках, но не са налични 30 мл. В кошницата останаха 11 парфюма-240 лв. Няма отстъпка за първа поръчка, не ми е удобно да питам за такава. Надявам се на тестерчета, много ще ме зарадват, така ще пробвам и други аромати, без да се налага да купувам пълноразмерни, в случай, че някой се окаже не моят. Иначе, не са големи като количество, 30 мл, колко са, малко над 300  милилитра, за колко ще ги изфъскам Joy  
И при тях като ви чета, има нужда от отлежаване, но за колко е най-добре да ги оставя... 2 седмици, месец или повече?

Еха за проба и тест 30мл ми се вижда много. Аз  поръчвам тестерчета от 5мл и 8 мл . От както ги открих се родих Heart Exl

# 489
  • БГ
Здравейте,  знаете ли този парфюм на кой е аналог ? Hayaati Royale

редактирам се:
Fragrance World Hayaati Royale - Possible clone of Rabanne 1 Million Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 10:56 от One_Love

# 490
Calabria, naya3, благодаря Flowers Hibiscus Ами аз попрекалих с арабските, има още какво да желая от тях, ще излязат и нови аромати. За парфюмите на Гиза само хубави мнения чета, също за МЛ, Рефан, Заг. Има накъде да се развихрям. Само финансите ме спират за моята мания. Аз махнах Панкотата само, оставям я за следващия месец,  имам и Victoria на Lattafa, на която още не съм се порадвала както трябва, а и са сходни, не вярвам да ме изненада с различен аромат. Искаше ми се да взема още от Гиза - Делина, Пастел и още един исках, но не са налични 30 мл. В кошницата останаха 11 парфюма-240 лв. Няма отстъпка за първа поръчка, не ми е удобно да питам за такава. Надявам се на тестерчета, много ще ме зарадват, така ще пробвам и други аромати, без да се налага да купувам пълноразмерни, в случай, че някой се окаже не моят. Иначе, не са големи като количество, 30 мл, колко са, малко над 300  милилитра, за колко ще ги изфъскам Joy  
И при тях като ви чета, има нужда от отлежаване, но за колко е най-добре да ги оставя... 2 седмици, месец или повече?
аз си мисля, че за тест 30 мл са много и като търговец винаги следвам правилото "с нахалство към прогрес" в положителния смисъл, питайте за отстъпка, не се срамувайте Simple Smile). Защото ако не ви харесат, ще сте заключили не само пари, а и ненужни парфюми, които ще се чудите как да лснсирате.
Аз на Заг винаги от магазин си купувам за проба 15 мл, за 7-8 лв. и да не е моят аромат, не ме е яд.

# 491
Да,30 мл за тест са много,малките от 5 мл са ок при положение,че няма физ.магазини като Заг,Рефан и т.н….ако няма отстъпка за това количество,то шепа мостри от 5 мл пак са уважителен жест:).

# 492
Много благодаря, мили дами Flowers Hibiscus Вече ги поръчах. 8 броя по 30 мл. Не съм питала за отстъпки. Те бяха 9 в количката, но докато търсих да си харесам още 1 да ги закръгля на 10, за няколко минути Зелената липа свърши. Приключих набързо поръчката без нея и следващият месец пак ще поръчам нещичко. Страсти ми беше препоръчан, но също не е наличен, както и Пастел, Делина, Прасковата и още 1-2, към  които имах интерес.

# 493
  • София
Аз също пуснах една поръчка към Гиза. На първо място препоръчвания от вас Хануман и още шест-седем ролчета за проба😁. Но най ми е любимо като ми напишат, че някои от ароматите имат нужда още няколко дена да узреят и ще забавят изпращането,а аз тръпна в очакване 🤣

# 494
  • Sofia
Пристигна моят Eclaire. Добре, че не се замотах, както обичам да се чудя да купя ли, да не купя ли, ами веднага го поръчах, че на тази цена от 44лв. свърши като топъл хляб. Това което установих е, че е със страхотна трайност, а още не е отлежал. Cafė del Mar, оказа се абсолютно права - много, много траен парфюм! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт