Интернет увлечение

• 6 832
  • 179
  •   1
Отговори
# 45
Това като една чавка дето я хванах да пише на бившия нон стоп 24/7 (познай що е бивш). Тя просто била самотна ми вика в звън по телефона – сакън, не ми разваляйте семейството, не се обаждайте на мъжа ми. Искам да си запазя семейството. Та и тоя. Ако искаш да имаш семейство и да си го пазиш, не си развяваш карантиите по нета с разни кукавици като вас.

# 46
За какво е темата? Столкваш някого и искаш да се похвалиш, докато не те е блокирал?

# 47
Не мога да си представя, че жена на средна възраст може така да се излага. Хигиена нулева!

# 48
Явно на него не му дреме, въпреки дългогодишния му брак.
Е, разбира се, няколко пъти поне ми е казвал колко е прекрасна жена му.
За него нашето общуване е просто развлечение, ясно е, че нищо не влага.
Проблемът е, че аз станах за резил. Нищо не съм търсила, освен някакво кафе - но вече се отказах окончателно.
Тържествено обещавам, че още сега го гоуствам или блокирам.
След 1 седмица, ако искате инфо, ще ви пиша дали е завинаги блокирането.
Spiritlight, не е нужно да четете темата ми. Обясних, че искам съвет как да забравя тоя човек. На думи лесно, но на практика не се получава.
Babri, вие нали никога не сте правили грешки, знам, че всички тук са безгрешни светици и моралисти.

# 49
  • Somewhere far away
Самият факт, че е женен  е голям страстоубиец - повече няма какво да кажа.

# 50
Вие се отказвате от януари месец,сега сме март,а още няма наченки да свалите "розовите очила".
Инициатор на цялата бутафория сте вие,човека ви е отговорил от учтивост и кеф,че сте му фенка.
Няма скрити замисли в неговите намерения,вие сама сте си създали фалшив "романс".

# 51
А с личния му телефон ли си пишеш или с профил в социалните мрежи? Че може да си пишеш и с целия му екип така.

# 52
За жалост, сте права. Той знае и не се притеснява, че наранява и мен , с илюзорните ми чувства, и жена си..
Не бил виновен... Даже имахме доста спорове относно моите очаквания към него.
Знам, че никой не може да се постави на мое място.
Аз си имам някакъв модел за несподелена любов- според психолозите бягство от реалността и от отговорността да създадеш истински и стойностни интимни отношения.

# 53
Намери си друг влогър.

# 54
Ще чета каквото си искам, а ако не ми се чете и коментира, ще се откажа и без подканяне, аз го мога това. Освен това питах каква е целта ѝ, защото никъде нямаше въпрос, а камо ли как да забравиш за този човек. Напротив, първия пост звучи като "как да го накарам да излезе с мен", а не "как да го забравя".
Какво мислиш за онлайн терапия, не ти ли звучи полезно?

# 55
За жалост, сте права. Той знае и не се притеснява, че наранява и мен , с илюзорните ми чувства, и жена си..
Не бил виновен... Даже имахме доста спорове относно моите очаквания към него.
Знам, че никой не може да се постави на мое място.
Аз си имам някакъв модел за несподелена любов- според психолозите бягство от реалността и от отговорността да създадеш истински и стойностни интимни отношения.

"Той знае и не се притеснява, че наранява и мен , с илюзорните ми чувства, и жена си.."
"Даже имахме доста спорове относно моите очаквания към него.

Нямаш нужда от съвети,а от помощ от специалист!

# 56
  • Paris, France
Не съм убедена, че жена му знае. Той е хитър и само каза, че са го помолили да не ми пише.

Аз съм убедена, че не знае. На подобни хора пишат всякакви откачалки и ако тръгнат да занимават партньорите си с тях, много скоро ще ги напуснат.

Ти осъзнаваш, че си се вкопчила в образа му като бягство от грозната ти, сива реалност. Шансове с човек, който за едно кафе не иска да се видите, реално нямаш. Никакви. Ни-как-ви. 

Не можем да ти помогнем. Решението е да се разделиш с ужасния ти мъж и да заживееш спокойно. Тогава може да започнеш да се срещаш с мъже. Женена 42г лелка с чаве е ниска топка за повечето мъже и както виждаш, никой в днешно време няма да си развали рахатлъка за да пие кафета с тебе.

Ако искаш и ти е приятно да си говориш с него, чувстваш се окрилена от разговорите и те правят доволна - говорете си, но без да споменаваш срещи и да ги очакваш. Във виртуалното общуване мъжете са настоятелни за срещи в реала. Жена като тебе я имат за отчаяна кукувица.   

Понякога клин клин избива. Говори и с други хора! Може пък да срещнеш друг. И тогава какво ще правиш?

Според мене ти трябва приятелска среда и излизане с хора. Приятелки имаш ли? Те какво ти казват?

И докога смяташ да се влачиш с мъжа ти при положение, че те псува? Според тебе това пример за добра семейна среда и отношения ли е? Детето ти в такава обстановка ли искаш да расте?

Май ти е трудно да се разделиш с мъжа ти. Защо седиш?

# 57
И аз не знам какво ме задържа при мъжа ми.
Напоследък се кълнеше, че ще се промени. всичко щял да прави за нас.
Реално се притеснявам кой ще гледа детето, докато боледува.
А и има опасност да остана без работа.
Да, сигурно имам нужда от помощ.
Не виждам как го измислихте това със столкър. Даже го питах човека и той отрече.
Интересно как го изкарахте беззащитна жертва, дето не може да се спаси от лудата чавка - пиявица.
Че то много трудно - блок и  у левоо ..
Той очеизвадно не смята, че допуска грешка, защото не влага емоции.
Но явно на мъжете всичко им е позволено, а ние сме долни курви.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 23:50 от Mysadness123

# 58
Бягство от реалността е тва, един измислен образ от фантазията ти да прикрие кофти действителността. По-добре търси начин да решаваш реалните си проблеми от колкото да се вкопчваш в този човек, който както разбирам няма никакъв интерес, а и дори да имаше и да си получиш кафето (с райбер както му викате тук), едва ли би се припокрил с фантазиите ти. Навремето всички сме имали интернет увлечения, ама като бяхме по на 20 години в мирката и скайпа, сега на тия години (набор съм ти) някак си не си го представям.

# 59
  • here and now
Забрави ай си кю-то.

Авторке, помисли първо за детето, да му осигуриш подходяща атмосфера у дома и после се оглеждай за ... от каквото имаш нужда там...

Общи условия

Активация на акаунт