Интернет увлечение

• 6 827
  • 179
  •   1
Отговори
# 60
  • Paris, France
И аз не знам какво ме задържа при мъжа ми.
Напоследък се кълнеше, че ще се промени. всичко щял да прави за нас.
Реално се притеснявам кой ще гледа детето, докато боледува.
А и има опасност да остана без работа.
Да, сигурно имам нужда от помощ.
Не виждам как го измислихте това със столкър. Даже го питах човека и той отрече.
Интересно как го изкарахте беззащитна жертва, дето не може да се спаси от лудата чавка - пиявица.
Че то много трудно - блок и  у левоо ..
Той очеизвадно не смята, че допуска грешка, защото не влага емоции.
Но явно на мъжете всичко им е позволено, а ние сме долни курви.

Няма кой да ти гледа детето, може да останеш без работа и се кахъриш, че женен непознат не ще да пие кафе с тебе! ЖДНБ.

Голяма бяла птица си. Никой не се променя. Вълкът си мени козината, не нрава. Мъжът ти няма да се промени. Мисли първо как рядко да се засичате за да не сте в конфликт! След това по-сигурно работа. Квартира и раздяла.

А свекървата защо не може да го гледа? Не може ли да се разберете през седмицата да е при мъжа ти и да го гледа свекървата, а от петък вечер до понеделник сутринта да е с тебе? Това ако работиш редовна седмица. Хем ще имаш 3 нощи и два пълни дни с детето, когато няма да е на училище, хем има кой да го гледа като работиш.

Не го изкарваме жертва. Може да не осъзнава, че е тормозен. Мъжете са възпитавани да не отхвърлят жени, да са кавалери. Защо не те блокира? - може да е за свобода на словото и право на всеки човек да изрази мнение. Поне аз затова не блокирам. Може да не му пречиш силно. Естествено, че не влага емоция. Каква емоция да влага във фантом? Той даже не те е виждал, а и си държи на семейството. 

Никаква грешка не допуска. Всеки си знае какво иска и го изразява. Той иска да си хортувате и толкоз. Ако не му пишеш повече, няма да те търси. Топката е в твоето поле.

Не знам на 42г ли си или на 12. И 10 годишния ми син знаеше, че когато някой не му отговаря е, защото няма интерес.

Почни да излизаш с хора! Реални хора - колеги, приятелки, братовчеди, свекървата 😇. 

Никой не те мисли за долна курва, споко. За чавка-пиявица да.

Мислила ли си за психиатър? В трудни моменти, когато имаш натрапчиви мисли, дезорганизирано мислене, трудности да функционираш може да помогне, та да успееш да си решиш реалните проблеми.

Аз те разбирам, но никой не може да ти помогне. Майка, баща, други роднини имаш ли и наблизо ли са?

# 61
Babri, вие нали никога не сте правили грешки, знам, че всички тук са безгрешни светици и моралисти.

Грешки съм правила, не съм светица изобщо аз. Но с чиста съвест мога да заявя, че след мъж никога не съм бягала. И през ум не ми е минавало даже, по-голямо унижение в живота за мене няма.

# 62
  • Банско
Как ги намирате тия психари по нета просто не знам!?

# 63
Здравейте!
Пиша с много абсурдна история.
От 2 месеца си пиша с един човек, за жалост той не желае лична среща с мен.
Все намира оправдания, бил много натоварен в работата си и нямал желание с абсолютно никой да се разведрява.
Сега не ме нападайте: женен е.
Жена му знае и го е помолила да спрем с чатовете. Но явно не желае да се съобрази с желанието й.
Аз съм пристрастена, много го харесвам и въпреки че не го познавам добре, съм увлечена.
Опитвам се да не му пиша и след 4-5 дни пак се завръщам с пълна сила.
Не искам да му развалям живота и да му създавам проблеми.
Ми недей!

Освен да му предложиш да се видите в присъствието на неговата жена и твоя мъж.

# 64
Той човекът може да не е психар.
Но тя се държи обсебващо, да.
И е закачена.
Интернет общуването води до адикции, особено, ако в реала не се случват удовлетворяващо нещата. Както при нея.

# 65
  • София
Babri, вие нали никога не сте правили грешки, знам, че всички тук са безгрешни светици и моралисти.

Може да сме безгрешни, но по-вероятно да сме хора, които са си научили уроците. Отстрани грешките се виждат по-ясно, разбира се, но ти си жена с опит и дете, не наивна 20-годишна. Сигурно е много изкушаващо да се разсейваш с някакви незаинтересовани мъже, но всъщност имаш крещяща нужда да си решиш проблемите вкъщи преди изобщо да си помислиш да се заплесваш навън.

# 66
Запознанство от Интернет трябва бързо да премине в реала, буквално до дни, иначе следват илюзии и като нищо ще се влюбиш в представа.
Но в тази история проблемът е друг, че жената трябва да си оправи своя реален живот. Само не разбрах защо всички я нападнаха, че тя била наранявала жена му и видиш ли заради жена му да спре да пише...
Не, тя трябва да спре да му пише заради себе си, а към жена му няма никаква отговорност, не тя й се е клела във вярност. Но разбирам че за повечетото хора при изневери виновна е другата жена, а не собствения мъж.
Авторката е в доста лоша ситуация и не вижда изход, няма нужда да е нападана и обиждана допълнително.

# 67
  • Далечният изток
Не щем да нападаме никого, но размислите на авторката будят единствено подигравки, сори...

# 68
Тук съм съгласна с Танчето.
Ако тези чатове не минат в реала за кратко време, комуникацията е по-скоро ялова откъм интерес любовен.
Този определено няма интерес към теб като жена. Или е гей.
Иначе досега да е дотърчал.
Чеше его или си търси последователи.
Не бих се вкопчвала толкова, а бих запълвала и аз с него дупки за лафче щом ти е кеф.

# 69
  • София
По принцип съществуват такива..., аз ги наричам "покемони". Обичат да си играят онлайн и никога не се появяват на живо.
Но жена на 42 да се върже на такъв е... неадекватно.

# 70
Прочетох стари публикации на авторката и мога само да й пожелая да се отърве от ненормалния си мъж, женения си интернет приятел и най-накрая да порасне.

Държиш се като тийнейджър и не знаеш какво искаш, въпреки че сама имаш дете. Разведи се и чак тогава започни да досаждаш на други мъже (които не са женени!). Изгради си нормална връзка извън интернет.

# 71
  • София
Такива хора просто никога няма да си подредят живота. Те си остават инфантилни и някой "трябва" да се грижи за тях и детето им, въпреки че този някой може да е най-голямата гад. През това време те си намират някоя "играчка", с която си играят тайно от време на време. Въобще - тотално счупена психика.
Като теглим чертата - горкото дете.

# 72
Ще си го изживее жената и ще мине.Възрастта след 40 е доста…особена.Виждам го масово покрай мен.
Освен това онлайн общуването е , да кажем, новост за много хора и лесно се пада в този капан.

# 73
Аз забелязвам, че по-възрастните хора нямат онлайн култура и по-лесно попадат и в капаните на измамници. Така че и с оглед на ежедневието си, което описа не се учудвам. Самата тема изначално е грешно зададена, но смятам, че жената няма приятели, на които да сподели, а всеки има нужда от това, затова и писа тук. Изобщо хората, които пускат теми тук са малко или много отхвърлени или самоизолирали се от обществото.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 13:24 от Tanya Valcheva

# 74
Не сме толкова възрастни 40+ годишните, все още бяхме млади като се появи интернетът... Даже точно нашето поколение според мен си има предимството да е видяло достатъчно и от това как се общуваше преди това и достатъчно отдавна пък го има за да сме видяли достатъчно и онлайн.
Повече ми е жал за най-младите, че те са виждали само сегашното положение а това не е добре за тях.

Авторката според мен не е и толкова увлечена наистина, колкото запълва липси в живота си, търси си нещо което да я кара да се чувства добре по някакъв начин, да изпита някакви емоции на взаимност, не че в случая има взаимност ама все пак.
Докато тя не си даде сметка че нищо чак толкова няма да загуби ако прекрати това, ще си остане вкопчена в чатовете и ще продължава да мисли че не може да спре.

Общи условия

Активация на акаунт