Напоследък се кълнеше, че ще се промени. всичко щял да прави за нас.
Реално се притеснявам кой ще гледа детето, докато боледува.
А и има опасност да остана без работа.
Да, сигурно имам нужда от помощ.
Не виждам как го измислихте това със столкър. Даже го питах човека и той отрече.
Интересно как го изкарахте беззащитна жертва, дето не може да се спаси от лудата чавка - пиявица.
Че то много трудно - блок и у левоо ..
Той очеизвадно не смята, че допуска грешка, защото не влага емоции.
Но явно на мъжете всичко им е позволено, а ние сме долни курви.
Няма кой да ти гледа детето, може да останеш без работа и се кахъриш, че женен непознат не ще да пие кафе с тебе! ЖДНБ.
Голяма бяла птица си. Никой не се променя. Вълкът си мени козината, не нрава. Мъжът ти няма да се промени. Мисли първо как рядко да се засичате за да не сте в конфликт! След това по-сигурно работа. Квартира и раздяла.
А свекървата защо не може да го гледа? Не може ли да се разберете през седмицата да е при мъжа ти и да го гледа свекървата, а от петък вечер до понеделник сутринта да е с тебе? Това ако работиш редовна седмица. Хем ще имаш 3 нощи и два пълни дни с детето, когато няма да е на училище, хем има кой да го гледа като работиш.
Не го изкарваме жертва. Може да не осъзнава, че е тормозен. Мъжете са възпитавани да не отхвърлят жени, да са кавалери. Защо не те блокира? - може да е за свобода на словото и право на всеки човек да изрази мнение. Поне аз затова не блокирам. Може да не му пречиш силно. Естествено, че не влага емоция. Каква емоция да влага във фантом? Той даже не те е виждал, а и си държи на семейството.
Никаква грешка не допуска. Всеки си знае какво иска и го изразява. Той иска да си хортувате и толкоз. Ако не му пишеш повече, няма да те търси. Топката е в твоето поле.
Не знам на 42г ли си или на 12. И 10 годишния ми син знаеше, че когато някой не му отговаря е, защото няма интерес.
Почни да излизаш с хора! Реални хора - колеги, приятелки, братовчеди, свекървата 😇.
Никой не те мисли за долна курва, споко. За чавка-пиявица да.
Мислила ли си за психиатър? В трудни моменти, когато имаш натрапчиви мисли, дезорганизирано мислене, трудности да функционираш може да помогне, та да успееш да си решиш реалните проблеми.
Аз те разбирам, но никой не може да ти помогне. Майка, баща, други роднини имаш ли и наблизо ли са?