СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 -Тема 7 - Неусетно времето лети, седмокласникът над пробни изпити се поти!

• 30 194
  • 756
  •   1
Отговори
# 15
Ако въпроса беше към мен, не сме в София.

# 16
Честит празник!
Дано благите вести имат превес занапред. Flowers Four Leaf Clover

Моята девойка пробен изпит по математика в училище не е правила. Не знам и дали изобщо предвиждат да правят.

# 17
И при над не дават задачите от пробните в училище. Не разбирам защо, честно казано.
Можело да ида да ги погледна в часа за консултации.

Е как защо... за да ги ползват догодина пак Simple Smile
Поради същата причина и първи кръг на олимпиада е апокрифен.

# 18
Честито Благовещение!

Моят синковец е превзет от мързел и хормони! Ей така сутринта бях, като маймуните от снимката на Soul , с един тест по БЕЛ от любимата ми тема Немили-недраги...

Такива глупости на характеристика не бях чела досега...поне е оцелил кой с мустак, кой без😴

Та в момента не ми нито мило, нито драго:)

Пожелавам все пак на останалите да получат благи вести!

# 19
  • София
В школо получих от школо админ НВО та от предишни години, също в менюто в школо получих линкове за тестове, не е ясно за какво е

# 20
  • ту тук, ту там
За упражнение. Но май не могат да се свалят, а се работи директно в платформата.

# 21
може да ги правят за упражнение

# 22
НВО по мат го има в сайта на класиране, от всичките години. На който му се занимава може да ги свали. Аз погледнах този от 2012 година и ми се видя страшно елементарен, по-елементарен от миналата година. В сравнение с пробния на СМГ учители, това НВО е като шега

# 23
  • у дома
НВО по мат го има в сайта на класиране, от всичките години. На който му се занимава може да ги свали. Аз погледнах този от 2012 година и ми се видя страшно елементарен, по-елементарен от миналата година. В сравнение с пробния на СМГ учители, това НВО е като шега
Втората част на НВО-тата до 2017г,а и първата е по-трудна от тези след 2018г. Особено геометричната задача  в част 2 изискваше по-задълбочени знания...ПИ на Междучасие,СМГ и ПЧМГ са с доста пи-висока трудност от реалните НВО-та...А по-лесен изпит,особено 2 част от миналогодишния не съм виждала от както има НВО,тоест 2010г.

Дали има някой възможност и желание да сподели ПИ по математика от Веди да видим колко е труден/лесен?

# 24
  • София
2018-та геометричната изискваше допълнително построение от нищото. От 2019-та започнаха да го опростяват.

# 25
Първата част на 2012 е по-лесна, елементарна. По-лесно от това не може. Може би трудността и идва от по-малкото време
Това, което виждам аз е от началото, което е 2010 има усложняване през годините, като пикът е прословутата 2018 и след нея пак облекчаване на трудността. Чувам и слухове, че имало и една година с интегриран изпит, колко е вярно това и кога е бил, би ми било интересно да знам
А за СМГ учители, евала, че е труден, иначе децата, които знаят повече от А група, много ще се отпуснат

# 26
  • София
През далечните вече 2000 и 2001 имаше интегриран изпит. Някакъв тест, по спомени сравнително елементарен. Но освен него си имаше и изпити по БЕЛ и Мат.
След това не съм чула да е имало отново такъв.

# 27
Имаше 2014 НВО и по разказвателните, но те не влизаха в оценката

# 28
  • София
НВО трябва да е достъпно за всички, т.е. да е на изучаван материал. За учениците от математическите гимназии си има олимпиада втори кръг. Допълнителните построения са много интересни след като някой ти ги покаже, но, уви, това не се случва в училище.

# 29
Ами няма как да се случи, като дъвчат до припадък бакалските сметки от А група, защото, нали, трябва да няма техническа грешка на НВО то

Общи условия

Активация на акаунт