СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 -Тема 7 - Неусетно времето лети, седмокласникът над пробни изпити се поти!

• 30 452
  • 756
  •   1
Отговори
# 45
Яяяя, че вие сте доста напред с материала. Моята днес за първи път се "запозна" с неравенства.

# 46
  • София
Нашите още не са започнали неравенствата. Тепърва предстоят, вероятно след ваканцията.

# 47
Закъсняваме с материала.
Мойта девойка легнала да спи - цял ден лежала по чиновете. Само да не се разболее.

# 48
  • София
Закъсняваме с материала.
Мойта девойка легнала да спи - цял ден лежала по чиновете. Само да не се разболее.
Дано е здравичка! Че иначе отиде ваканцията, дето и без това при повечето ще е част от офанзивата.

# 49
И моят така вчера- гътна се следобед, с температура...скоро пак беше болен Ill
Оплака се, че имало болни, някакво момче кашляло като магаре и ми вика: Сякаш и мен нещо ме дразни гърлото. Реших, че си внушава, но не...Hushed
Признавам, че не знам дали са взели неравенства...мисля, че още са на геометрия.

# 50
  • София
И моят нещо го дразни гърлото...неравенствата ги взеха, даже напредват с тях вече.

# 51
Благодаря за темата.🌸 Днес тест по български, утре по математика на неравенства. В неделя на пробна матура по български на Регалия.

И моята е със същата програма!

# 52
Нашите пък вече привършвали неравенствата. Явно вървят напред с идеята скоро да почнат да преговарят и да правят само тестове.

# 53
Здравейте, как мога да видя качените в пощата неща?

# 54
Здравейте, как мога да видя качените в пощата неща?
Условието за получаване на паролата за нея е да сте редовно пишещи в поне три теми назад

# 55
  • софия
При нас положението много се изнервя. Върви надолу с оценките по всичко. Ужким уроци, ужким се занимаваме вкъщи, чувствал се подготвен и четворки и петици само.....вече не знам как да го мотивирам и как да му помогна. Ходя на работа, имам и друг ученик вкъщи, който също иска внимание от време на време, не мога постоянно да вися до него като нощна лампа. Малко се отчайвам

# 56
  • София
Излезе резултата по БЕЛ на първата пробна матура. Моят юнак разочарован от резултата- 73 точки. Изглежда е бил с друга нагласа 😉

# 57
Да видим дали ще се стегне малко пролетната ваканция. Хич не е насроен за изпити, кара го малко все едно не е след 3 месеца, а след 3 години....

# 58
Предадоха им неравенствата (до частта с триъгълниците)в един урок и почнаха задачи. Аз честно казано се радвам на такъв подход по този предмет, не виждам защо е разпъната тази тема в 10 урока.
Много ми се иска и останалото да го вземат по-бързо, за да имат време да решават разнообразни задачи, че се губи рутина.

Усещам умора, което ме притеснява повече от мотивацията за учене.

# 59
  • София
Аз се чудя защо никой не пише, а то нова тема.
Отивам да ви чета

Общи условия

Активация на акаунт