СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 -Тема 7 - Неусетно времето лети, седмокласникът над пробни изпити се поти!

• 30 488
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, момичета!
Вмъквам се във вашата тема с въпрос дали някое от вашите деца ходи по БЕЛ в школа Вярабел? Имам осмокласник, но понеже имам забележки от учителката му по бел от миналата година и търся друг вариант за сестра му, която сега е 5 клас. Ще се радвам, ако споделите мнения и за други учители/школи по бел. За София става дума. Благодаря  Simple Smile

# 601
Влизам да се похваля, че на последното пробно по БЕЛ сина ми има 82 точки. Обнадеждена съм. Другата седмица му предстоят две изнесени пробни от школата по двата предмета и там ще е по-показателен резултата. Последните две ще са май месец и после каквото сабя покаже.
От училището ще имат пробни също през май, но не знам дали ще пишат оценки. Като знам колко е зле училището, най-вероятно да. Абсолютно неправилно е и според мен.

# 602
Момичета, /ако има и момчета/, не успяхме да отидем на отворените врати на Елисавета Вазова. Може ли, който е бил да му пиша на ЛС, тъй като бих искала да попитам няколко неща. Благодаря ви!

# 603
Момичета, /ако има и момчета/, не успяхме да отидем на отворените врати на Елисавета Вазова. Може ли, който е бил да му пиша на ЛС, тъй като бих искала да попитам няколко неща. Благодаря ви!
Може да пишете на мен

# 604
  • София
Вчера на курса учителката по БЕЛ казала отзиви за пробните, били такива че все едно никой не бил учил, значи чакаме слаби резултати

# 605
Може да пишете на мен

Пишете тук моля общи впечатления. И аз се интересувам.

# 606
Да, и аз моля напишете за ПГ Вазова тук в темата, и ние не можахме да отидем

# 607
ПГ Елисавета Вазова ме изненада с изключителната база, малко кокетно училище, добре оборудвани и модерни кабинети, интересно представяне на изучаваните предмети включително история и география. От тази година имат нова специалност  "Компютърна анимация " с испански език. Тази паралелка ще бъде с квоти 13/13. Интериорният дизайн също ми се видя интересно,  компютри на всяко учебно място, 3D принтери, различни програми за работа. Балът е висок, по спомен момичета 478 максимално.

# 608
Въпроса е минимално колко е:-)
Навсякъде иначе има деца, които са силни, просто някъде преобладават, а другаде са бели лястовици.

# 609
  • София
Навсякъде иначе има деца, които са силни, просто някъде преобладават, а другаде са бели лястовици.
Така е, обаче имам подозрения, че тази година минималният бал ще се вдигне чувствително. Просто се засилва интереса към това училище. В кампанията с голямата преди 8 г. не бях го чувала изобщо, поне не във вида, в който е в момента.

# 610
Да, да , изобщо не отричам. И миналата година в темата беше шумотевица относно него. Винаги си има някакви актуални за момента неща, които са интересни за децата. Аз съм, как да кажа, традиционалист и ако детето ми искаше да се занимава с изкуство ( било то под формата на някакъв вид дизайн) бих го насочила към НУИИ.

# 611
Само че НУИИ е с изпит по рисуване, за който трябва сериозна подготовка. ЕВ е вариант за деца, които искат да се занимават с дизайн, също 51во, където някои паралелки са без изпит.

# 612
  • София
Да се включа и аз за онлайн пробните изпити. Записах моята дъщеря на присъствен ПИ, но тъй като беше болна и не можа да отиде, го направи вкъщи. Стриктна беше, засичахме точно времето, но втория модул свърши на 32-та минута, а не беше решила всички задачи. Според мен това се дължи на факта, че си е вкъщи. Все обяснявам, че е неписано правило да стоиш до края и да не се отказва, защото може в последния момент да ти проблесне.

# 613

Минималният бал при момичета първо класиране интериорен дизайн в ПГ Елисавета Вазова по спомен е 405

# 614
ПГ Елисавета Вазова ме изненада с изключителната база, малко кокетно училище, добре оборудвани и модерни кабинети, интересно представяне на изучаваните предмети включително история и география. От тази година имат нова специалност  "Компютърна анимация " с испански език. Тази паралелка ще бъде с квоти 13/13. Интериорният дизайн също ми се видя интересно,  компютри на всяко учебно място, 3D принтери, различни програми за работа. Балът е висок, по спомен момичета 478 максимално.

Каква е реализацията на "Компютърна анимация "? Модерно е, но по-нататък?

Общи условия

Активация на акаунт