🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 011
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 125
Е Мартина какво работи ?
Елена и Пам се заяждаха с Айлин от чиста женска злоба .

# 1 126
Точно, няма значение какво искат и си мислят другите. Слагайки си етикет с цена ти сам се определяш като стока.

# 1 127
Даниела не е никак глупава, но е необразована и много си личи. Предполага се, че дете на университетски преподавател, дори да е ''черната овца'', ще има заложени някакви стандарти. От това, което виждам от нея, семейството й е далеч от подобни професии, по-скоро тя е будната във фамилията.

Това, че е ''истинска'' и каквото виждаш, това получаваш, изобщо не означава, че е за харесване това, което се вижда.

# 1 128
Елена и Пам се заяждаха с Айлин от чиста женска злоба .

Те бяха мотивирани от злоба и завист, но това не значи, че не поставиха валидни аргументи, над които да се замислят зрителите. Колко е лесно на красивите жени/хора, а по-невзрачните трябва да се борят и за малко внимание и т.н.

# 1 129
Не е справедлив животът , не знам какво злобееха толкова .

# 1 130
Даниела от търговския регистър е Даниела Гюнер Рупецова. Управител и собственик на капитала на фирмата си. Вписани са запорите и още - 

Лице, в полза на което е наложен запорът: ДИМИТЪР СТОЕВ ДИМИТРОВ

Само на Никса. Другите две са на Златка и Десислава.

# 1 131
Косара има царствено излъчване, както. беше отбелязано многократно.
Я си представете Роси изпъната, с вдигната глава и лека усмивка да разхожда тези крака…
И мен за това ме е яд, тя така се е смухала, че направо е станала невидима.
Дано си вземе поука как трябва да изглежда,за да впечатлява.
Да хванем ли бас, че тогава щеше да отнесе тон критика, какво се е надула , като има - щръкнали учи , и не помня още какви дефекти и бях забелязали

# 1 132
Не е истина за майката. Не е чувала най-вероятно за ПУ.
Че колко жени с името Златка Рупецова има в смолянска област?

Повече от една са - казва Гугъл. И пак той - намира това - https://uni-plovdiv.bg/uploads/site/filiali/smolian/CV_ZlatkaR.pdf

Дали това е майката на Даниела, не знам. Но има преподавателка с такава фамилия.
Не знам как жената от линка може да е майка й. Пак Grinning ще прозвучи грубо, но потенциалната" майка" е член на съюза на БГ учени, член на БГ географско дружество...а Даниела иска някой да я отглежда и да си е в женската енргегия, което не знаех, че отнема чак толкова усилия. Ще се извиня, ако това наистина е майка й, и аз си правя прибързани заключения.

Не е това майка и- нейното второ име е Данчова.

# 1 133
То за нея си в по-добре да има самочувствие , пък нека да и обсъждат ушите .

# 1 134
За Даниела разбирам, защо й се насосват - от ревност, че тя е в центъра на събитията, ако и да не харесват Мартин. Но Росица? Всички клюкарят там, убедена съм, че не е само тя, какво е това нещо, което ги провокира да си упражняват характерите върху нея? Седи си кротка и мирна, мъжете не я отразяват... Неадекватна е явно нещо и им се явява отдушник на напрежението, не умее да ги сложи на място така, че да не посмеят втори път да й кряскат. А и сама срещу много не е лесно.

# 1 135
Точно защото седи кротка и мирна, за съжаление. Надушват я, че е слаба. А и такива като Косара търсят да заградят някой, който няма много намахани приятелки.
Косара ще направи хлъц, ако се беше обърнала така към някой с опит в скандалите, като Валерия Grinning или Капитонова. Ах, моите любимки Grinning

# 1 136
  • София
Скрит текст:
Не е истина за майката. Не е чувала най-вероятно за ПУ.
Че колко жени с името Златка Рупецова има в смолянска област?

Повече от една са - казва Гугъл. И пак той - намира това - https://uni-plovdiv.bg/uploads/site/filiali/smolian/CV_ZlatkaR.pdf

Дали това е майката на Даниела, не знам. Но има преподавателка с такава фамилия.
Не знам как жената от линка може да е майка й. Пак Grinning ще прозвучи грубо, но потенциалната" майка" е член на съюза на БГ учени, член на БГ географско дружество...а Даниела иска някой да я отглежда и да си е в женската енргегия, което не знаех, че отнема чак толкова усилия. Ще се извиня, ако това наистина е майка й, и аз си правя прибързани заключения.

Не е това майка и- нейното второ име е Данчова.

Значи вероятно не е вярно,  че майката на Даниела е университетски преподавател.
Чак две жени с името Златка Рупецова да преподават в ПУ - едва ли.

# 1 137
За Даниела разбирам, защо й се насосват - от ревност, че тя е в центъра на събитията, ако и да не харесват Мартин. Но Росица? Всички клюкарят там, убедена съм, че не е само тя, какво е това нещо, което ги провокира да си упражняват характерите върху нея? Седи си кротка и мирна, мъжете не я отразяват... Неадекватна е явно нещо и им се явява отдушник на напрежението, не умее да ги сложи на място така, че да не посмеят втори път да й кряскат. А и сама срещу много не е лесно.
На гадните хора им е достатъчно някой да е лесен за биене . Дриг мотив нямат. Избиват си комплексите, нервите, че са неотразени и се излагат в национален ефир като незабележими или втори (а са кралици ) и така, не търсете логика , няма я Момичето си е съвсем адекватно

# 1 138
Има нещо в поведението на Росица, което са ни спестили.

# 1 139
Аз подозирам Росица, че може да е малко натоварваща, но то е ясно, че всеки си има недостатъци. Косара вече я видяхме, че просто си е такава - интригантка и завистлива. Не й трябва Роси да е направила кой знае какво.

Общи условия

Активация на акаунт