🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 011
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 140
Майката на Даниела също е университетски преподавател, така че ме съмнява липсата на начетеност в семейството да е проблемът.
Стана ми интересно,  как се връзва това с таткото от снимката...

# 1 141
Абе след вчерашното й ''врязване'' в срещата на Васил със Синтия, почвам да мисля, че нито е толкова безобидна, нито съвсем адекватна, не знам.

# 1 142
Това на снимката доказано ли е изобщо, че е “таткото”. Аз си мислех, че е някакъв възрастен роднина.

# 1 143
Има нещо в поведението на Росица, което са ни спестили.
Не казвам, че е невъзможно, но невинаги е така. На злобните хора да си лесна жертва (тоест примерно да не си много контактен, да нямаш много близки приятели в съответния кръг, да си по-емоционален, по-стеснителен, по-трудно да се отпускаш и т.н.) и да знаят, че няма да им отвърнеш и да се защитиш кой знае колко им стига, за да те нападнат, а повечето хора не биха се обадили да защитят някого, който не им е близък и злобните хора (или така наречените булита, макар че аз не харесвам това определение и ми е малко криндж) се възползват от това и нападат съответния по-беззащитен човек.

# 1 144
Трите думи, с които Васил описа Росица също не бяха за някаква чак такава нежна, скромна и тн. Спомням си амбициозна и други в тоя смисъл, та може и образът, който имаме за нея, да не е най-правдоподобният. Начинът, по който прекъсна срещата на Синтия, която съвсем за пръв път имаше тоя шанс, е показателен също...

# 1 145
Не , че е клюкарка , а че не взе отношение в скандала .

# 1 146
Те досега кротуваха и нямаше много скандали, защото явно са подозирали, че ще влезе и 3-ти ерген. Сега обаче, останалите без внимание ще се активират с отровно поведение. Вече е ясно, че к'от било -било. И ще останат несандисани.

# 1 147
Адриана я нападнаха, че била в една стая с Елвира и защо не им казала какво клюкари или да вземе отношение.

Адриана ги сряза, че не е присъствала на тези разговори и за едната клюка дори не знаела. Също че като спи в една стая с някой, това не я прави отговорна за него.

# 1 148
Напоследък все нямам желание да гледам наживо - дали заради бавно действие или дълги реклами, та чак сега си изгледах епизода. Да ви кажа, най-малкият проблем на момичетата вътре е размерът на краката им, пък и не обичам да коментирам такива неща. Нито Даниела ще ми е в къщата, нито с мъжа ми, така чееее... Аз не я харесвам по ред причини, но и другите момичета споделят същите "добродетели" като нея, само не си казват директно, че искат издръжка, почивки и парцали.
Росица не клюкари повече от останалите, всички си обсъждат, къде заради клюката, къде по-недоброжелателно, просто има нещастието да е в слаба социално група. Иначе нейното отделяне според мен се е получило покрай коментирането на живота в чужбина. И на мен ми направи впечатление, че каза на Васил как не можеш да се изградиш като човек без много пътувание или живот в чужда страна. Донякъде е права от гледна точка на култура, интересно е да видиш (друг въпрос е и да оцениш), но има толкова свестни хора, които са със стабилна психика и работят и си имат хубави семейства без това. Това според мен се е набило на останалите девойки вътре и е допринесло за остракизирането ѝ. Разгледах ѝ инстаграма, ами добре си пътува, вечеря си и си танцува на шикозни места, като цяло хич не е преценила, че психиката и опитът ѝ грам не резонират с предаването, та и оттам проблемите. И да, несигурна си е, макар да няма за какво - хубава е, живее си добре, работи си, няма нужда от тия драми.
А като за коментар на останалите, ако бяха такива жрици на флирта и акули, нямаше да са в предаването, а щяха щастливо да си живуркат с някой богаташ. Само че не са го хванали.

# 1 149
  • Street of Dreams
Трите думи, с които Васил описа Росица също не бяха за някаква чак такава нежна, скромна и тн. Спомням си амбициозна и други в тоя смисъл, та може и образът, който имаме за нея, да не е най-правдоподобният. Начинът, по който прекъсна срещата на Синтия, която съвсем за пръв път имаше тоя шанс, е показателен също...
Нещо от сорта на приказлива и усмихната каза, хаха - всичко зависи от компанията.

# 1 150
Напоследък все нямам желание да гледам наживо - дали заради бавно действие или дълги реклами, та чак сега си изгледах епизода. Да ви кажа, най-малкият проблем на момичетата вътре е размерът на краката им, пък и не обичам да коментирам такива неща. Нито Даниела ще ми е в къщата, нито с мъжа ми, така чееее... Аз не я харесвам по ред причини, но и другите момичета споделят същите "добродетели" като нея, само не си казват директно, че искат издръжка, почивки и парцали.
Росица не клюкари повече от останалите, всички си обсъждат, къде заради клюката, къде по-недоброжелателно, просто има нещастието да е в слаба социално група. Иначе нейното отделяне според мен се е получило покрай коментирането на живота в чужбина. И на мен ми направи впечатление, че каза на Васил как не можеш да се изградиш като човек без много пътувание или живот в чужда страна. Донякъде е права от гледна точка на култура, интересно е да видиш (друг въпрос е и да оцениш), но има толкова свестни хора, които са със стабилна психика и работят и си имат хубави семейства без това. Това според мен се е набило на останалите девойки вътре и е допринесло за остракизирането ѝ. Разгледах ѝ инстаграма, ами добре си пътува, вечеря си и си танцува на шикозни места, като цяло хич не е преценила, че психиката и опитът ѝ грам не резонират с предаването, та и оттам проблемите. И да, несигурна си е, макар да няма за какво - хубава е, живее си добре, работи си, няма нужда от тия драми.
А като за коментар на останалите, ако бяха такива жрици на флирта и акули, нямаше да са в предаването, а щяха щастливо да си живуркат с някой богаташ. Само че не са го хванали.
Росица още от еп 1 с раздаването на розите ми е много красива и нежна, но с тази несигурност тотално се самоубива защото това излъчва и я кара да изглежда леко смотана и сякаш иска на всяка цена да я изберат. Не разбирам от къде идва несигурността й, но си личи, че когато някой мъж (в случая Виктор, после и Васил) не й обърне по-специално внимание, тя се срива и се сдухва отвсякъде, а когато й обърне малко по-специално внимание, тя се фиксира над това и го приема сякаш е много по-специално отколкото е било и сякаш едва ли не е единствена за него и оттам всъщност се сдухва, ако не й обърне такова внимание отново след това. Ако се отрака малко и стане по-отворена и самоуверена, ще е много ефектна.

# 1 151
Не харесвам Даниела и аз, но не мога да не се съглася с твърдението й, че жената залага стандартите и поставя изискванията. Прост пример за това е обратното - Росица, която за капка внимание е готова на всичко.
Това че някой поставя изисквания да харчи по 50-60 бона на месец и иска да нищоправи през целия си живот не значи, че ще намери балама да осъществи мечтите му, нито че жената е толкова стойностна като се продава на висока цена. Твърдо вярвам, че Мартин играе по сценарий, това нарязано и озъбено лице няма как да предизвика интерес у него и освен това пък интелектуално няма нищо интригуващо в тази жена. И доста от мъжете с пари и положение си търсят умна и амбициозна жена ако не със стабилна професия и квалификация, то с желание за активно участие в обществения живот, което да го представи в добра светлина в неговите среди. Такива дето стоят като вази на масата и говорят само с клишета, а всяка втора дума им е "искам" с лопата да ги ринеш.

# 1 152
Росица чисто визуално, в лице, лично според мен, е доста далеч от красавица. Като излъчване също не ми харесва - мудна, меланхолична, няма заряд, искра. Сега, може и да е така, защото е сдухана в момента, но ми прилича на такъв типаж като цяло. Нежна е, да, това със сигурност не може да й се отрече, както и че има дълги хубави крака. Останалото е средно ниво хубост.

# 1 153
Роси вече въобще не ми изглежда толкова хрисима и добра. При съчиненията за целувката бях 50/50, защото реално можеше да си помисли, че искал да я целуне. Но и там изфабрикува малко, че му казала не тук, не сега, нещо от този род.

Влиза в ролята на вечна жертва. В същото време започна и тя да приглася на Силвия и Диана да се подиграва на Адрияна. После се натресе на Синтия. Като ѝ гледам изпълненията в инстаграм и тикток - ужасно превзета.

# 1 154
Какви са тези глупости за стъпалата.
Имам фини и дълги ходила, висока съм 170 и нося 39-40 номер.
Мъже са имали и имат фетиши към ходилата ми.
//
Роси има дълги крака и къс торс. И трупа на талията.
Косара има хубаво тяло, но не ми харесва в лице – бузеста с малки очички.
Даца е с малко чело и като ги завие тези кичури покрай челото, хептен изглежда малко.
Клаудия да я накара някой да махне този ужасяващ бретон и да пусне нормална коса и цвят.
Мартина ще е по-секси, ако ѝ се поосвежи малко прическата, леко скъсяване, не много, само оформяне.
Силвия и Диана са ми най-анти като женска външност и излъчване.
После онова мъненкото – Ивчето.
Адриана и тя не ми допада като външност, но важното е Васко да си я харесва (в което се съмнявам).
Ферай е като стафида – според мен драйфа, за да е толкова слаба. Плочки на корема с толкоз ядене не се поддържат.

Все пак горките момичета, само змии и гущери се леят за тях (и то толкова конкретни критики, ако не са съвършени). Жените сме ужасни към другите жени

Общи условия

Активация на акаунт