🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 945
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 170
На мен ми е наистина интересно какво би си говорил някой с Даниела. Тя изглежда като жена без абсолютно никакви интереси, като изключим мъже и пари.

Е, каза, че медитира. Интересите й са свързани и с пътувания, като най-любими са й Малдиви. Чете литература, свързана със себепознание и популярна психология. Толкоз.

# 1 171
На мен ми е наистина интересно какво би си говорил някой с Даниела. Тя изглежда като жена без абсолютно никакви интереси, като изключим мъже и пари.

Е, каза, че медитира. Интересите й са свързани и с пътувания, като най-любими са й Малдиви. Чете литература, свързана със себепознание и популярна психология. Толкоз.
Е малко ли е това? За останалите "неща от живота" си има домашни помощници,детегледачки ,и такива като нас-дето освен тези две роли,ходим и да поработваме,все пак.

# 1 172
Заявката е за момиче на 20+, като капка, което с малко повече късмет би могла да се омъжи за богатия си дядо.
Жена на 33-34 - шанс за горното - почти нула.

# 1 173
За Роси в спойлерите писаха защо е станал скандала. Изкоментирала е нещо от сорта (преразказ с мои думи) "Виктор па как баш по тая грозница Любомира се захласна.." . Нещо такова беше.

# 1 174
Ами не е излъгала Росица.В "отбора"на Виктор имаше в пъти по-хубави момичета.Той си падна по двата борсука-едната му се дърпа и прави на интересна,другата веднага му се пусна ,защото и се остава още на безплатна почивка.Виктор е едно непораснало дете,тя пък се зарадвала,че е център на внимание.

# 1 175
Аз лично очаквам с нетърпение днешния епизод. Този от вторник ми беше скучен, вчерашния беше по-добре, но се надявам днес наистина да бъде интересно.

На мен ми харесва динамиката между Мартина и Мартин. Честно казано, за мен тя наистина е откровена и не смятам, че е в роля. До колко обаче това представлява интерес за Мартин? Не съм сигурна...

Относно Косара и срещата й с Виктор - хубаво е, че поговориха, но честно казано мислех, че той ще се постарае повече, за да я задържи. Стори ми се, че някак му олекна. Той и сам каза, че жените са му в повече...

Ще гледаме и ще коментираме Simple Smile

# 1 176
Няма значение дали Росица е права или не. Ако наистина е направила подобно грозно изказване за друго момиче, да си понася последствията. Да не говорим, че и самата тя не е красавица, та да прави такива изказвания.

# 1 177
Как ще не е писател Данка ш' я обидиш,ами тя направо мемоари си пише жената.Недейте така.Ние като нямаме богат живот,че да го документираме кой ни крив. Joy

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 19:24 от *Амбър*

# 1 178
  • София
Няма значение дали Росица е права или не. Ако наистина е направила подобно грозно изказване за друго момиче, да си понася последствията. Да не говорим, че и самата тя не е красавица, та да прави такива изказвания.

Така е, ако Росица е направила такова изказване, не й прави чест и няма какво да реве. А и трябваше вече да си е научила урока и да знае, че в къщата не трябва да говори на никого неща, които не трябва да бъдат чувани от другите. Но все пак ще изчакам да видя епизода преди да си правя заключенията.

# 1 179
На мен пък Роси ми харесва и смятам, че е естествено красива.
Докато Броненоската тотално не разбирам какво й харесва .. хубаво, естествена е, аз подкрепям това на макс, обаче то нейното е безлично. Невзрачна ми е. Пълен потрес съм защо отново е на среща …
Също думите на Мартин към Даниела за срещата му с Ива, не ми допаднаха..било само заради рождения й ден. Абсолютен не*астник е този ….

# 1 180
А, баш. Тя голямата красавица, че седнала да категоризира Любомира. Двете са точно на едно ниво, но и много по-красива да беше Росица, ако го е казала е много кофти.

# 1 181
Росица е твърде далеч от красива, за да прави коментар за външността на Любомира.
Аз също щях да реагирам негативно, ако в мое присъствие някой си позволи да нарече друг човек, с когото общувам грозен.
Иначе в Инстаграм Росица е съвършена. Да не повярваш 😆.

На мен също ми е интересно и друго - отказвайки двата брака, дали Даниела е връщала пръстените и всички подаръци, които кандидат-женихите са правили?

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 21:33 от Не се сърди, човече

# 1 182
Не ми харесваха селските панаири за щяло и нещяло преди. Обаче НН, човек ,покажи ни поне тези,които са свързани с основните сюжетни линии. Как да си създам обективно мнение ,когато не знам предисторията 🤔
  Данчето е егнорирана ,отлъчена
 от групата. Защо? Скарани са с Косара ,защо? Роси я мислят за не много на център,защо? Данчето не понася госпожа Луканка ,защо?
 Смятам,че много от мацките там харесват Мартина .Всичко,което бълват срещу Данчето пред Мартин е с цел да го пренасочът към по-подходящата според тях за него.

Нямам търпение за разврата на нещата  днес😂

Казах ви,че Васко ще стане любим ерген на народа 😉

Тотално се загубих в превода с родата и имената на Даниела. Нищо не разбрах от това кой кой е ама все тая...

# 1 183
За Роси в спойлерите писаха защо е станал скандала. Изкоментирала е нещо от сорта (преразказ с мои думи) "Виктор па как баш по тая грозница Любомира се захласна.." . Нещо такова беше.
Не мога да цитирам само това, което касае Росица, затова линк. Направи ми впечатление, че е доста ехидна понякога, а не е кроткото, срамежливо момиченце, ама някои избират да виждат само това. Всичко си има причина обаче...
https://www.bg-mamma.com/?topic=1755684.msg49483579#msg49483579

# 1 184
Ааа, може да ги е взела пръстените с “Да си помисля”, после тестове и хоп - няма да стане.
Тя е хиена, лисица. Особено ако диамантите са били с големи карати 😆.

Общи условия

Активация на акаунт