🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 000
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 155
Snowche, идеалът си е идеал, даже ситото ти ми се вижда рехаво! LaughingStuck Out Tongue

# 1 156
Е не, това не е идеалът, а такива трябва да са всички моми, неправилно съм се изразила 🤣

# 1 157
Не харесвам Даниела и аз, но не мога да не се съглася с твърдението й, че жената залага стандартите и поставя изискванията. Прост пример за това е обратното - Росица, която за капка внимание е готова на всичко.
Това че някой поставя изисквания да харчи по 50-60 бона на месец и иска да нищоправи през целия си живот не значи, че ще намери балама да осъществи мечтите му, нито че жената е толкова стойностна като се продава на висока цена. Твърдо вярвам, че Мартин играе по сценарий, това нарязано и озъбено лице няма как да предизвика интерес у него и освен това пък интелектуално няма нищо интригуващо в тази жена. И доста от мъжете с пари и положение си търсят умна и амбициозна жена ако не със стабилна професия и квалификация, то с желание за активно участие в обществения живот, което да го представи в добра светлина в неговите среди. Такива дето стоят като вази на масата и говорят само с клишета, а всяка втора дума им е "искам" с лопата да ги ринеш.

В никакъв случай нямах предвид издръжка, под изисквания.
Свободната жена сама поставя свои стандарти, когато търси дългосрочен партньор и особено баща за децата си. Образована, поддържана и интелигентна жена ще търси и изисква същото, печелеща сама парите си - ще изисква още повече, тъй като и аз съм на мнение, че на мъжете им се отдава да печелят и трябва да печелят.

# 1 158
Абе, хора, вие прескачате ли мнения, четете ли изобщо в тая тема? Все си мисля, че като тръгне човек да се изказва, трябва да е прочел за какво се говори. Не прочетохте ли че жените Златка Рупецова са две?
Едната е Златка Гошева Рупецова родена 1963 година и е преподавател в ПУ, тя не е майка на Даниела,
Другата е Златка Данчова Рупецова, родена 1961 година и е майка на Даниела.
И двете Златки са от смолянския край. Невероятно е, ама ето- факт е.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 20:46 от DiaMia

# 1 159
  • София
Ами чувстват се ощетени и изпадат в истерии защото розораздаването е веднъж месечно. Като почнат да си ходят по-често ще им олекне. На много им е време отдавна.

Роси не е за такъв тип предаване и според мен ще си тръгне.

Косара ми е красива само на коктейлите, има си една осанка и излъчване, но нещо ми погрозня напоследък, тя и Брана подпухнаха яко, а Даниела става все по-страшна. Довечера сигурно пак ще е с отровното червило. Аз харесвам поведението на Даниела в предаването, това си е поза за мен, да увърти Мартинчо. Засега и се получава.

# 1 160
Дайте ИГ на Роси, че не мога да я открия.

# 1 161
Получава и се на Даниела , захапал е Мартин , не знам защо на доста потребителки не им се вярва.

# 1 162
Дайте ИГ на Роси, че не мога да я открия.
rossy.kstv

# 1 163
И на мен ми допада как се държи Даниела и бих предпочела нейната компания , отколкото на някоя пренавита кариеристка или напрягаща душевадка. Смятам, че не само е поза това нейното , работила е по себе си (вътрешно) , няма как да излъчва такова спокойствие иначе. Оставям встрани , че външно се е обезобразила и е прекалила с корекциите. Тук на Запад, за съжаление , феминизма и жените с топки са на мода, което не ме учудва при все бума на хормоналните проблеми, автоимунните заболявания, щитовидните промени, репродуктивните проблеми и тн. Ама явно е важно да сме и мъже и жени, пък нека мъжете само да бачкат, ние ще свършим всичко останало Thinking

# 1 164
Момичета, не мога да смогна да ви изчета. Нови 129 коментара от последното ми влизане по-рано днес. Видях само, че краката на Даниела се обсъждаха. Пропускам.

Може ли да помоля да споделите къде гледате епизодите ? Снощи не успях след последната реклама, та ми стана интересно.
Знам, че преди няколко дни някой беше попитал за същото ама е абсурдно да се сетя колко страници назад беше..
благодаря

# 1 165
Аз гледам в Bgtime.bg, но след излъчването, тъй като съм часове назад от България, но и не искам да гледам в реално време, рекламите ги ненавиждам.
БТВ плюс би следвало да качват всеки епизод, засичала съм и в ютюб.

# 1 166
За Даниела разбирам, защо й се насосват - от ревност, че тя е в центъра на събитията, ако и да не харесват Мартин. Но Росица? Всички клюкарят там, убедена съм, че не е само тя, какво е това нещо, което ги провокира да си упражняват характерите върху нея? Седи си кротка и мирна, мъжете не я отразяват... Неадекватна е явно нещо и им се явява отдушник на напрежението, не умее да ги сложи на място така, че да не посмеят втори път да й кряскат. А и сама срещу много не е лесно.

Точно, защото Росица не е в центъра на събитията и не е любимка на нито един от ергените и въпреки това бива обект на нападки, смятам, че най-вероятно има неща, които са се случили, но не са ни показани. Никой не скача така срещу тих човек, който нищо не му е направил и дори не му е конкуренция, ако няма нещо. А до колкото видях в промото, ще скочат няколко момичета - не само едно.

# 1 167
Няма как за няма и 6 часа/3 пъти седмично да разберем какво се случва и кой реално какъв е.
Росица прави впечатление на кротка, Ивет - също, но засега не я закачат.

# 1 168
И на мен ми допада как се държи Даниела и бих предпочела нейната компания , отколкото на някоя пренавита кариеристка или напрягаща душевадка. Смятам, че не само е поза това нейното , работила е по себе си (вътрешно) , няма как да излъчва такова спокойствие иначе. Оставям встрани , че външно се е обезобразила и е прекалила с корекциите. Тук на Запад, за съжаление , феминизма и жените с топки са на мода, което не ме учудва при все бума на хормоналните проблеми, автоимунните заболявания, щитовидните промени, репродуктивните проблеми и тн. Ама явно е важно да сме и мъже и жени, пък нека мъжете само да бачкат, ние ще свършим всичко останало Thinking

Една жена може да е феминистка и да е женствена, двете неща не са взаимоизключващи се.

# 1 169
На мен ми е наистина интересно какво би си говорил някой с Даниела. Тя изглежда като жена без абсолютно никакви интереси, като изключим мъже и пари.

Общи условия

Активация на акаунт