🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 594
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Варна
На Косара само очите й хубави.
В тяло ми е една такава втасала, гушка си има, отпуснат корем, тяло.
Абе прилича ми в тяло на 40 г. Жена, а не на младо момиче.

Голям. Зор да е център на внимание, да се отличава от другите.

# 1 606
  • here and now
Абе как така ще се прощава изневяра срещу подарък? Дори ме е срам, че обсъждам това.
Ти затова не си омъжена за милионер Mr. Green
И аз не съм де...

# 1 607
За всички, които смятаха, че Косара е представала нещата така за да щади Виктор. Предполагам и да му откаже роза тази вечер пак е избрала щадящ начин???
Иначе каквото и да си говорим, тя е единствената жена, която е харесвана и от тримата. Фактите са си факти.
На външен вид. Държанието ѝ е като на леля от пазара през втората половина на 19 век.

# 1 608
Хора, видяхте ли как дъвче Дияна до Васил? Ще си разкачи челюстта (към края на предаването, близо до синхрона на Адриана, преди Васил да покани Дияна).

# 1 609
Мисля, че Косара интелектуално доста се различава от Васил и това той го усети много добре. Първосигнално е привличането по визия, но след това дори едно отваряне на устата може да развали всичко.

# 1 610
Данка добре го изработи Марто. Мъжете изпитват ужас от женски сълзи и почти винаги клякат. Той явно е много влюбчив(нормално за страстен човек) или много го бива като актьор и да сменя попрището.
Караницата и после шушукането на дивана бяха като между семейна двойка. След като е избрал се надявам да изиграе добре ситуацията с Мартина, защото тя не заслужава тези експерименти с нея. И за Ана ме е яд, чаках с голямо любопитство да се сближат и евентуално да я целуне. Тук съм убедена, че има чувства. Но уви..
Можеше да гушне Ферай нали е галантен по принцип, не е убила човек.

# 1 611
Айде много се радвам, че Ивет и Синтия са взели розата на Васил, защото и двете го заслужават.
Първата възможна комбинация за добра връзка, която виждам е Синтия и Васил. Синтия първо, че не е само екзотично красива, но и има чувство за хумор, което досега никой не и позволи да покаже. Винаги се включва в разговорите, шегува се и е актриса, което за мен означава, че е екстроверт, което е обратното на Васил, според мен. Тук би станала добра комбинация според мен. Тя - красива, екстровертк, някак не излъчваща толкова слабост и нежност, но за сметка на това излъчваща елегантност. Той - елегантен, силен, интроверт.
Ивет и Васил.
Първо за Ивет. Това, което показва досега е силна интровертност, но и невероятна красота и нежност. В същото време е по дамски фина и нежна, а мъжете харесват страшно много това. Плюс това тя досега не се показва като слабо и лабилно момиче, което ще остави някой друг да определя насоката в живота ѝ, което е също положително качество. Доказателство за това е, че не и пукаше като облизваше онази сламка в национален ефир, което дори не беше чак толкова сексуално, колкото повечето го изкарват. Колкото и да е зрелите мъже харесват жени, които не им пука от хорското мнение и не се влияят от него. За тялото ѝ и преди сте писали. Проблем евентуално би се оказало това, че досега изглежда доста интровертни, но ако не намира за какво да си говори с останалите в имението, това не значи, че основно мълчи. Срещата с Виктор не се брои, защото той и една интересна тема, не може да завърже като хората... Плюс това Ивет дава вид на момиче, което е готово да изслушва мъжа и да го подкрепи в трудни за него ситуации. Силните, мъжествени мъже обичат това в една жена.
Така че определено ще ми е интересно да видя какво ще се случва занапред.

# 1 612
Не става въпрос да се прощава изневяра срещу подарък. Разбра се вече, че това не е реален цитат от книгата.
А за бижутата - Мартин й каза да си изхвърли нейните, щото били подарък от бившия, той щял да й купи по-хубави. А не като компенсация за някаква “изневяра”.

# 1 613
  • Street of Dreams
Любка прилича на една от доведените сестри на пепеляшка. Видяхте ли, че лошо й стана, когато Виктор каза, че са си дали време да се опознаят с Роси? Любка гледаше със злоба. Сигурно си е мислела "оффф, какви интриги и глупости още трябва да измисля да те лъжа, за да я разкараш..".
Много е подла.

# 1 614
  • България
Един скандал да има и да не могат да го монтират както трябва.Sweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 1 615
У Бранка наченки на промяна ли се забелязва?! Една такава кротка ми се види, попритихнала, поомекнала, не се дръвчи настървено на Виктор. Направо ш'кажа - ко стаа, тука, бе?! Joy
Косара е някакво адското противоречие между външност и поведение. Всичко хубаво, докато не си отвори устата.
Аз да си призная си мислех, че има някакъв здравословен проблем, в някои моменти се забелязва една подутина на гушката и, викам тука нещо не е тамън, ама може и да се заблуждавам, де. Но вратлето и е бая набърчено, а и сякаш двойна брадичка се забелязва. Не знам, на пръв поглед е хубавица, но като се позагледаш се виждат разни кусури.

# 1 616
  • Stockholm
Абе как така ще се прощава изневяра срещу подарък? Дори ме е срам, че обсъждам това.
Ти затова не си омъжена за милионер Mr. Green
И аз не съм де...

Като гледам и Даниела не е Joy И не искам да я разочаровам, но няма и да бъде, понеже никой не инвестира  само в "женска енергия".

# 1 617
Много грозно нападнаха Роси.
Не им прави чест.
Тя може да е лабилна и да има проблем с емоциите, но - да, нейна работа си е.
Кукумявки.
Че и тя му даде отново шанс на този плюнчо Виксъна. А трябваше да го отсвири тази вечер окончателно.
Цял сезон го чака да се наиграе, накрая тя била Юда. ахахах, смешник. Която каквото му пусне и той попива. Много безгръбначно поведение.
//
Марто явно си хлътна по Данка, но той явно си е рисковач и обича да си намира бедата.  А нейните театри явно могат да заблудят само него. Но. Това е положението.
//
Васко не е тъп, ще ги попробва тепърва. Лъжовно е засега, че Косатка ще остане до край фаворитката му. Тя определено проявява склонност към интриги и тази вечер ме загуби с нападението над Роси. Както и онова спагетливото Любка. И тя да захапе. Мега ниско.

# 1 618
Любка прилича на една от доведените сестри на пепеляшка. Видяхте ли, че лошо й стана, когато Виктор каза, че са си дали време да се опознаят с Роси? Любка гледаше със злоба. Сигурно си е мислела "оффф, какви интриги и глупости още трябва да измисля да те лъжа, за да я разкараш..".
Много е подла.

👍😂👏
Точно попадение! Кадъра с принца си избрала, когато му се представя на бала! 👍👍🤭

# 1 619
Марто, чуек ти да не прихвана от Вико? Луд ли си?!
Отказвам да приема, че след жените с които си бил    точно в Джексъна си се влюбил. Или те достраша Васко да не ти ги отмъкне и реши сам да се направиш за резил? Емануела е много хепи от падението ти!
Няма такъв цирк!
Не знам какво гледам вече, то стана бетер турско-индийска сапунка...

Общи условия

Активация на акаунт