🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 575
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 590
Ох, това не е реален цитат от книгата на Даниела! 😅 Потребителката импровизира.

Аа, ок, благодаря! Честно казано много й лепи на Даниела, та затова се обърках. Relaxed

# 1 591
Любка прилича на една от доведените сестри на пепеляшка. Видяхте ли, че лошо й стана, когато Виктор каза, че са си дали време да се опознаят с Роси? Любка гледаше със злоба. Сигурно си е мислела "оффф, какви интриги и глупости още трябва да измисля да те лъжа, за да я разкараш..".
Много е подла.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 22:49 от КремонаЛиза

# 1 592
Дали да не прежалим едни 60 лева и да си купим книжката на Данка. Жената явно знае чалъми.
А, 60 лв не мога да прежаля, ще я чакам втора употреба в олх, но не мога да не призная актьорските умения на Даниела.  Голям театър.
А Косара направи голям селски панаир. Много ми паднаха в очите двете с Любка.
На път съм да стана фен на Бранка.

# 1 593

Аа, ок, благодаря! Честно казано много й лепи на Даниела, та затова се обърках. Relaxed
Ахахахаха хора 😂😂😂 отивам да си редактирам коментара отговор.

# 1 594
Няма нужда Люба да прави интриги - Виктор няма интерес към Роси така или иначе. Дори в днешния епизод ѝ каза това, което искаше да чуе - явно се усети, че е в предаване и не трябва да цикли на едно място. Но ако зависеше от него, отдавна да е разкарал всичките - без Люба и Бранка. И може би Косара, но там не е от интерес - просто иска играчката на батковците.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 23:00 от Lilly_85

# 1 595

Ахахахаха хора 😂😂😂 отивам да си редактирам коментара отговор.

Недей. Супер са си ти коментарите.

# 1 596
  • Stockholm
Абе как така ще се прощава изневяра срещу подарък? Дори ме е срам, че обсъждам това.

# 1 597
За всички, които смятаха, че Косара е представала нещата така за да щади Виктор. Предполагам и да му откаже роза тази вечер пак е избрала щадящ начин???
Иначе каквото и да си говорим, тя е единствената жена, която е харесвана и от тримата. Фактите са си факти.

Даниела ми се стори истинска. Не е нужно да си си загубил ума от любов за да ти стане неприятно. Типично по женски си реагира.  Съгласявам се с мнението, че между двамата с Мартин таза вечер имаше истински взаимоотношения, а не игра.

Виктор май и Юда кой е и за какво са използва като нарицателно не знае. Ох, много досадно момче!

Роси със сигурност понякога е супер странна, обаче пък тя се показа лоялна към Виктор и отказа роза- все пак говори това нещо.

# 1 598
  • България
Двете бухнали и втасали милинки ядат и говорят с пълни усти. Голяма класа от Козарка.

Скрит текст:

# 1 599
Абе как така ще се прощава изневяра срещу подарък? Дори ме е срам, че обсъждам това.

Ми...нали тва гледаме цял епизод? Как се прощава изневяра срещу подаръ(ци), че нали колие и гривна бяха? Smiling Imp

# 1 600
Мартин и писателката се познават преди предаването из мрежите се въртят снимки и клипове ,където са заедно и.....та какво ми се правят на ученици ,които се влюбват в парк по време на междучасие.....тоя дърт разведен ерген с дъщери за женене и ми се прави на тиин а'де моля повярвах и пуснах сълза.Не ми е нито красив нито умен нито мъж за да си кажеш АУУУУ ,ако го видя на улицата даже няма да му обърна внимание имал пари и кой го казва той,но можете ли го доказа...тези пари не са само за държанки има дъщери,които издържа,жена и себе си да не споменавам ток,вода,данъци и разходи по къща,кола,и още и какво остава за любовницата едно безплатно пребиваване в негово заведение и мачкане на чаршафи  брррр

# 1 601
  • Варна
Ако продуцентите не са се спазарили с Даниела за дял в продажбата на не знам как точно да нарека писанията й, след този водевил с Мартин - ще ми паднат в очите!

# 1 602
  • България
Косара е пълно делулу.

# 1 603
Поведението на Косара предизвика deja vu на всички момичета, които някога са се чувствали унизени от друго момиче в училище. Това е класическо були - въпреки че виждам, че си чувствителен човек, който страда, те ритам, защото мога. Това е отвратителна агресия и жестокост, в днешния ден красотата на това момиче отиде на кино. Че е с просташки манталитет го знаехме. Нито може да се изразява, нито да артикулира, дикция 0… хелоу… както би казала една наша познайница. Роси се държа много достойно спрямо това нападение, въпреки че мисля, че тя също е пасивно агресивна спрямо останалите, което очевидно е усетено от другите. Пасивната агресия е също толкова неприятна, защото човек не знае с какво си има работа. Любомира ми хареса - не й каза името на Виктор, даже не искаше да му говори за това.
Мартин е отвратителен спрямо Мартина, но много си пролича, че е сценаризирано той да я целува - не можа да даде адекватно обяснение защо го е направил. Тази вечер Даниела много ми допадна като поведение и визия, с черната рокля. Виктор - пълен криндж, Адриана и тя - вярва, че нещо се е зародило между нея и Васил наистина, а той пък за късмет, с всички има сходства! Егати и съвпадението! Жените наистина могат да бъдат патки понякога.

# 1 604
Къде са тези снимки и клипове? Може ли линк?

Общи условия

Активация на акаунт