🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 896
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 575
Ох, и аз да се включа в одата на радостта - най накрая и изтече договора на Диана и вече няма да се мотае из къщата, че се срасна с меката мебел горката. Sunglasses

# 1 576
На Виктор климатът в Шри Ланка ли му действа така, че изглежда като с умствено изоставане? То е кривене, въртене на очите, хиперактивност, объркани мисли, неадекватни вмятания, заекване, неуместно поведение...И какви са тия жени дето му се връзват, бе?!
Росица си вкара автогол. Васил имаше истински интерес към нея. Може би я намира за доста по-подходяща от жината с икзотичната външност, която няма какво друго да предложи.

# 1 577

Синхроните за седмицата.

# 1 578
  • България
Да бяха си тръгнали и Силвия, Ферай, Алекс и Ива.

# 1 579
Другият епизод влизат две нови момичета

# 1 580
Александра и Ивет са ми като от психо трилър 😐
Александра изглежда шантава ,но по симпатичен начин,нещо като сладка шматка Grinning гледа странно и си мислиш че е леко куку ,но поне е усмихната.
За Ивет обаче вече втори месец се чудя какво в нея ме смущава и не мога да определя. Красиво момиче,хубаво тяло, видимо нищо нередно няма, но ми е не просто кринджава, за нея думата която ми идва е крийпи Flushed

# 1 581
Диана предаде на Ферайчето щафетата с луканките Sweat Smile

# 1 582
  • here and now
Да бяха си тръгнали и Силвия, Ферай, Алекс и Ива.
На такъв късмет в този сезон не разчитам. Щом и Даниела я избраха...

# 1 583
Васил не харесва Козара, бързо я прецени и на коктейла "ти си много кардинална, а аз трябва да опозная и другите момичета" си беше чиста секира. А тя за да си направи вятър прие розата на Васил и Мартин, на Виктор отказа, най-желаната мома на мегдана

# 1 584
Откъс от книгата на Даниела:
''Как да извлечем дивиденти, когато той е изневерил?
Няколко пъти настойчиво му навираме в лицето прегрешението. Каквото и да ни говори, настояваме за обяснение. И не се задоволяваме с никакво такова. Врътваме се, сядаме на място, от което може да му хвърляме обвинителни погледи. Когато ни омръзне, демонстративно сядаме на по-скришно място, с цел да си помисли, че се усамотяваме и обмисляме евентуална раздяла. Идеята всъщност е да го примамим да дойде при нас с разкаяние. И да се правим на недостъпни, непрощаващи и горди, Важното е да получим обещание за подарък. Скъп подарък. И да го измъчваме дотогава, докато не ни се закълне във вечна вярност, което отново трябва да скрепи с действия, а именно с още подаръци. И да се правим, че той го е поискал, не ние. И отново да го накараме да се чувства виновен...''

Връщам се отново на този абзац, мира не ми дава.
На горката Даниела само дивиденти са й в главата. Обаче в този абзац не дивидентите, а изневярата е ключовата дума...не, определено няма да си купя тази книга, ще ме прощава Даниела.
Тя учи жените как да изкарват пари, а не как да намерят любовта на живота си. Ами не, мерси.

# 1 585
Вико я викна отново Косара щото изобщо не е вдянал, че е зарязан. Тя пък с нейната "особена интелигентност" (по Васко) реши, че той иска да си я връща. Нищо такова не чух от него аз.

# 1 586
Ох, това не е реален цитат от книгата на Даниела! 😅 Потребителката импровизира.

# 1 587
Откъс от книгата на Даниела:
''Как да извлечем дивиденти, когато той е изневерил?
Няколко пъти настойчиво му навираме в лицето прегрешението. Каквото и да ни говори, настояваме за обяснение. И не се задоволяваме с никакво такова. Врътваме се, сядаме на място, от което може да му хвърляме обвинителни погледи. Когато ни омръзне, демонстративно сядаме на по-скришно място, с цел да си помисли, че се усамотяваме и обмисляме евентуална раздяла. Идеята всъщност е да го примамим да дойде при нас с разкаяние. И да се правим на недостъпни, непрощаващи и горди, Важното е да получим обещание за подарък. Скъп подарък. И да го измъчваме дотогава, докогато не ни се закълне във вечна вярност, която отново трябва да скрепи с действия, а именно с още подаръци. И да се правим, че той го е поискал, не ние. И отново да го накараме да се чувства виновен...''
Тва ок, обаче мъжете не са толкова тъпи. Все пак и те имат интуиция и нюх към фалша и когато усетят игричките, ставаш трофей, който баровците си въртят помежду си, но не му слагат пръстен на ръката.
Мда, не са лоши инструкциите. Ама зависи от характера на мъжа и причината за изневяра.
Ето няколко други варианта. Ако е влюбен в другата, един два пъти ще купува бижута, докато не си подреди мислите и накрая не му писне да се чувства виновен. А в другите случаи, докато не стигне до извода, че жена му всъщност съвсем не ги преживява толкова нещата щом 3 бижута й оправят настроението. След което ще намери извинение да изневерява на воля, защото всъщност не е обичан, а използван (според него).

Мъжете, които се извиняват с подаръци често са тези, които са схванали, че това е билетът. А ако имат пари, това е най-лесният начин. Има един парадокс в изневеряването - често изневеряващият доста егоцентрично желае скандала, иска вниманието. И доста бързо след поредното извинение, губи уважението към партньора, на когото изневерява.

А Даниела играе точно по книгата. Което ме навежда на мисълта, че с Мартин са по сценарий.

# 1 588
  • България
Другият епизод влизат две нови момичета
Оф.... Тази боза без сюжет и концепция няма край.

# 1 589
  • София
Виктор раздава рози на поразия на момичета, с които дори не е говорил от първи епизод насам. Толкова е нелеп и хаотичен. Просто си раздава рози на неговия отбор да стои там, а той да си кани само Любка и Бранка.

Общи условия

Активация на акаунт