🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 716
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 815
Гледах едно видео с Кукушев. Много се смях, когато при влизането на две маймуни, изкоментира, че не спират да вкарват нови кандидатки Joy

# 1 816
  • София
Виктор и Бранимира - мъка за всички сетива.
Най-нелепата среща в историята.

Слагайте и субтитри на Косара, не и се разбира какво говори.

Косара не е на център. Аз си мислех, че нещо по-сериозно е станало, а то защото Роси си писала нещо, хаха.
Но за да се стигне до тази ситуация, явно има много неща, които са изрязани в монтажите, което често се случва в предаванията на Ники Николов и след това се чудим защо някои не се понасят. И сега ще излезе Росица жертва, а Косара злата вещица.
Росица явно обича да шушука зад гърбовете на останалите, а пък в днешно време нали било модерно всичко да се казва в очите. Много идиоти го лансират това. Т.е. аз отивам при Иванчо и му казвам директно пред цяла България: ‘’Иванчо, брат, ти си много грозен и много тъп. Благодаря ти за вниманието!’’ Велико нали?
Та да, Бубе, ако четеш да ти кажа и аз, ‘’Гласът ти е ужасен. Благодаря.’’
Абе като цяло жалка история. Или просто много жени на едно място...

Мартин уби Ферайчето, хах. Има два изхода. Мартин не и дава роза или Ферай не я приема.
Всичко останало ще е нелепо.

Срещата на Мартин с Даниела на диванчето беше като боксов мач в свръхтежка категория в който двама шампиони си нанасяха тежки удари.
Даниела се разплака, не иска да я манипулират и да си играят с нея. А иначе тя може да го прави с мъжете? Не беше ли приказката, ‘’Не прави с другите това, което не искаш да правят с теб’’
Да видим сега дали Даниела ще клекне и ще махне колието от бившия.

Оф, този Виктор как се държи със своите момичета. Толкова е неадекватен горкия. Не може ли да напусне формата? Или просто да се хванат с уонаби актрисата и да изчезнат след залеза.

Значи правилно съм разбрал, че Мартин е визирал Даниела, че се е чувствал, че е изневерил на жена си след целувката с Мартина.
Тук вече няма никаква интрига. Мартин с монолога си директно каза, че Даниела е неговата избраница.

Най-накрая церемония на розата, ‘Шъ мъ убидите’
Ахахаха, браво бе Косарче, тежък нокаут за Виксито. Вижте му само физиономията в очакването на отговора от Косара.
Обра първите рози момичето и на двамата ергени и после на Викито какво му каза, ‘’Ъъ’’ ахаха. Очаквам доста мемета и скечове. Топ момент. Виктор беше унизен пред всички.
Росица беше смачкана на церемонията на розата, като отказа розата на Васил си отряза мостовете. Момичето живее в някакъв свой си свят и не може да разпознае сигналите от другата страна.
Оф, тази Ферай оцеля. Толкова е фалшива, че няма накъде. Василеее
Най-накрая Диана е АУТ. Най-големия турист в шоуто. Все на нея залагах ама то никой не си тръгваше, а само пристигаха нови и нови хора.
Очаквах тази седмица да си тръгнат две моми.
Абе господа продуценти кога ще свърши този мъчителен сезон? Ако само една ергенка си тръгва на седмицата това шоу ще приключи през Юни.
Ужас.

# 1 817
  • Варна
Не съм фенка на Даниела, но евала, че веднага усети манипулацията на Мартин. Безумно е да поставяш на кантар целувка с друга жена и подарена вещ от бивш мъж. Никога не съм търсила сметка на мъжа ми кои негови вещи са му подарени от бивши гаджета, нито той на мен. Дали си емоционално обременен от стара връзка, се усеща пределно ясно по други фактори. Подобни манипулации само могат да са отражение на собствената ти несигурност.
Та, специално влязох в профила й да видя дали все още носи колието. Ами носи го. Браво! 😄

# 1 818
Откъс от книгата на Даниела:
''Как да извлечем дивиденти, когато той е изневерил?
Няколко пъти настойчиво му навираме в лицето прегрешението. Каквото и да ни говори, настояваме за обяснение. И не се задоволяваме с никакво такова. Врътваме се, сядаме на място, от което може да му хвърляме обвинителни погледи. Когато ни омръзне, демонстративно сядаме на по-скришно място, с цел да си помисли, че се усамотяваме и обмисляме евентуална раздяла. Идеята всъщност е да го примамим да дойде при нас с разкаяние. И да се правим на недостъпни, непрощаващи и горди, Важното е да получим обещание за подарък. Скъп подарък. И да го измъчваме дотогава, докогато не ни се закълне във вечна вярност, която отново трябва да скрепи с действия, а именно с още подаръци. И да се правим, че той го е поискал, не ние. И отново да го накараме да се чувства виновен...''
Сигурно това вече е постнато.
Това е откъс от книгата на Даниела.
................................

Ш мЪ убидиш..но тук са описани едни древни, стари, всеизвестни..ку@@@нски номера...ш мЪ прощавате много...

# 1 819
Момичета, това не е откъс от книгата на Даниела, а сатира от една съфорумка, вдъхновена от вчерашния епизод.

Познава се по грамотността Grinning

# 1 820
Роси сама (предполагам), може да си позволи живота, който повечето парцалеси там , чакат друг да им осигури. Тя е в техните очи “по напред”. Нейния живот досега е нещо към което те още се стремят. Те нямат нейният experience, но тя също няма техният. Те са по селски обиграни, по-бързо се ориентират, хитри са. Тя не е. Като цвете в саксия е била досега. Затова гледа като “  deer in headlights”. Затова може би настъпи този срив, който виждаме . Също преценката и за мъжете е questionable . Много е неопитна за 25годишна, но те в USA  са незрели до по-късна възраст.

Ааааа, завиждат ѝ на Росито поради простата причина, че не ѝ се налага да моли, пардон, да се валидира пред някой мастит бизнесмен за две чанти и едно пътуване. Вероятно родителите ѝ помагат за нейните пътувания и други неща за момента, но си има висше образование, работи си графичен дизайн, което го приемам доста по-сериозно от “продавам парцали от АлиЕкспрес”. Млада е, симпатична е, хубава е (поне в моите очи, предполагам, че и в нечии други ще е ). Иначе отчитам като нейна грешка, че вероятно публично се е изказала и пред останалите девойки, че животът в чужбина облагородява повече, след като го спомена и пред Васил. Всеки човек е различен и различни преживявания го карат да порастне и да “стане човек”. Ето животът в Лос Анджелис не я научил как да навигира социални отношения и как да се държи с мъжете. Също така предвид какви са интересите на повечето там, не мисля, че имат кой знае колко общо, за да могат да се сприятелят.

# 1 821
Даци преигра с тази целувка.
В крайна сметка - това е реалити формат. Какво да прави там, да ги гледа всичките само в "очите". Ами че целувката е свързване но не баш, свързване е половия акт. Хич и не бих ѝ се обяснявала на мястото на Мартин. Ще ги изцелувам всичките, ако реша. Че може тя да не се целува хубаво, а друга да ме спечели с целувка. Шъмъобиди.

# 1 822
Не знам какъв стандарт има толкова Роси ,но вътре едно ,че не си личи ,второ не  никакъв фактор тя ,че да и завиждат.

# 1 823
Не мисля, че някой ѝ завижда. Просто манталитета на пейковата тетка надделява от нашите ширини. Ама ти, Росо, какво си казала за мен е положението.

# 1 824
Косарка с репликата как ги хващала момчета и пред нея ставали мъже и я напускат придобива логика...

Ако един мъж за 1-2 години например се превърне от безработен и амбициозен проекто-бизнсмен, във вече собственик на горе-долу развит бизнес и куп отговорности... и за същото това време Косара си е останала същата дива пръчка - всеки нормален човек ще се замисли дали си пък не заслужава нещо по-добро.

А и има лимит на това колко пъти може да изтърпиш репликата "ай савай милюнер вечи, чи са дразна" (дори само с поглед да го изкаже)

# 1 825
Момичета, това не е откъс от книгата на Даниела, а сатира от една съфорумка, вдъхновена от вчерашния епизод.

Познава се по грамотността Grinning
Извинявам се, взех го за чиста монета

# 1 826
Да кажа и как възприемам Александра - и тя е влязла да се заяви на небосклона. Не знам как постоянно става въпрос за мечтания ѝ бизнес с дрехи.

Интерес към абсолютно никого няма и затова го раздава chill до степен на надрусаност.

# 1 827
Какъв стандарт?
Само една от гривните и е към 20к.
Turks & Caicos, Capri, Ibiza etc.
Виж Косата как чакала да я заведат някъде пак те ЙОК! Това като го разправяше, чак мъчно ми стана за нея. 😹

[quote author=Candy_girl link=topic=1758441.msg49519045#msg49519045 date=1743159206]
Не знам какъв стандарт има толкова Роси ,но вътре едно ,че не си личи ,второ не  никакъв фактор тя ,че да и завиждат.
[/quote]

# 1 828
Росица е права, че животът в чужбина дава много. Израстваш, узряваш и научаваш неща, които е невъзможно да усетиш и разбереш, ако не си бил имигрант. Васил много добре я разбра.

Това важи за всички преломни житейски моменти и преживявания като брак/дългосрочна връзка, да станеш родител, казарма Sweat Smile Университет дори, което пък Данчето няма как да разбере.

Но Роси не се усеща, че не е редно да ходиш да обясняваш тези неща на хора, които не са имали твоя късмет и привилегии. Куцат ѝ социалните умения, не може да чете стаята. Отделно тя има една парадоксална комбинация от плашливост, липса на инстинкт за самосъхранение и високо самочувствие, чувство на превъзходство и склонност към навиране между шамарите, които настървяват дори добронамерени хора. Ако си по-прост и първичен, ще я захапеш.

# 1 829
Не даже малко , ами си е доста delulu.

[quote author=Черешка 🍒 link=topic=1758441.msg49518655#msg49518655 date=1743154446]
Много са ми престорени и неприятни физиономиите и лигавщините на Александа. Незряла е. Сигурно би била голяма симпатяга, ако се държеше нормално. Като анимационен герой е. Напомня ми на Туити: "МиШля, че видях котенЧе".
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт