🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 558
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 905
Диана при Туджаров на кратко интервю каза ,че Мартин трябва да избере Мартина ,Васко -Косара ,а Вито -Любомира Smile

# 1 906
Диана при Туджаров на кратко интервю каза ,че Мартин трябва да избере Мартина ,Васко -Косара ,а Вито -Любомира Smile

Който раздава луканките, той определя финалистите Joy

# 1 907
Да, тя Косара от старозагорската опера не излиза Joy

Ся, сигурно ще ми се обидят много хора, но моите лични наблюдения са, че в Тракия сред по-посредствените среди се въди най-бруталният еснаф, и то с претенции. Не знам защо, сигурно местни културни особености. Косара е негов виден представител.

Иначе селски пръчки имаме из цялата държава.
Тя може и да живее в Стара Загора, но татко ѝ примерно да е краля на т.нар Гочландия ( най-знаещите и най-можещите по Дънинг-Крюгер). Старозагорци може и да говорят меко, но чак толкова силно мякане и ж-кане, сочат накъм някое от Радневските села.

Ох, и аз залагам на произход от Раднево или Гълъбово.
Аз съм от този край и повечето кореняци от Стара Загора отдавна не живеят там. Те говорят книжовен български, дори и да са ядосани, не преминават на диалект. В крайна сметка Стара Загора е градът на липите, поетите и хубавите жени и ме хваща яд, като гледам такива изцепки. Майтапът настрана, но операта в Стара Загора е с доста добра програма, като балетът им също е на ниво. Косара едва ли е видяла опера от вътре, без значение в София или в родния град.

# 1 908
Даниела отговаря на въпроси в ИГ. Качва видео от колата и е без колан. Правилата са за простосмъртните, не за тези с валидациите на женска енергия.
Още от онова видео, в което разказваше за носа си, се забеляза колко невнимателно шофира Даниела.

По отношение на Роси - в подкаста на Жечев Елвира спомена, че поддържа контакти най-много с Росица към този момент. След вчерашния епизод ми стана ясно защо.

# 1 909
Въпреки всичко на мен ми е симпатична Косара, защото виждам (нереализиран) потенциал. И ми е тъпо, че така ще си остане, основно заради ограничени хоризонти и задушаваща среда.

Мечтала от малка с мода да се занимава, много хубаво. Ами залегни да учиш английски, италиански, френски. Ходи на уроци по рисуване. То и трябва родителите да имат малко акъл да те насочат. После отиди да учиш мода/моден дизайн в някоя от гореспоменатите държави. Намери си entry-level работа в Милано, Париж. Ходи, бутай се по седмиците на модата.

Пък виж накъде ще се развият нещата. С тези очи на хищник, можеше и да стане лице на нещо.

# 1 910
А Маямова толкова ми е била в инкогнито зоната, че вчера Роси като каза "беше за Александра" и викам - а, тука пак ще вкарват нова някаква, даже не я знаех как се казва. Много ѝ е труден езика на нея и говори като робот. Изглежда много странно. А и на срещата с Васко трепереше милата цялата, беше се стегнала все едно е на интервю за работа. Чак ми дожаля за нея.
Косара издирваше, къде е бележката, като че ли ако я намереше можИ да я прочИте и разбере Sweat Smile

100% Роси пише на Маями на английски език.

# 1 911
То в Милано и Париж само нея я чакат...

# 1 912
Няма как да стане лице на нещо си. Твърде е бузеста и с гушка за стандартите за "нещо" в Милано, Париж, Лондон ецетера.
Но пък с размаха на махленска клюкарка щеше да стане при повече късмет позната на Наомбата Кембъл – тя е същата овиквачка по хората. Joy

# 1 913
Гушката е здравословен проблем, може да се оправи.

С бузките и цепнатите сини очи е етнически неопределена, малко азиатско, малко европейско, малко арктическо, малко нещо друго. Сега много се котират такива лица. Не за подиума, но за реклами, бижута, грим, такива работи.

# 1 914
  • София
Росица няма как да е "Юда", защото Ана-Мария говореше на Мартин, тоест Юда е от Мартинките. Дали просто се направи на интересна и после поде лафа, като видя, че предизвика интерес, или наистина имаше някой предвид от самото начало, няма как да знаем. Но е видно, че се опитва да го припише на Даниела, срещу нея бяха пуснати "пеперудките".

# 1 915
Косара просто е имала шанса да се роди с по-екзотична визия за нашите ширини, може би в по-заможно за регионалните стандарти семейство. Прелистила няколко стари Vogue-a и си повярвала, че е нещо повече. То просто е жалка история. Човекът от селото можеш да го изкараш, но селото от човека - никога.

# 1 916
Ох, и аз залагам на произход от Раднево или Гълъбово.
Аз съм от този край и повечето кореняци от Стара Загора отдавна не живеят там. Те говорят книжовен български, дори и да са ядосани, не преминават на диалект. В крайна сметка Стара Загора е градът на липите, поетите и хубавите жени и ме хваща яд, като гледам такива изцепки. Майтапът настрана, но операта в Стара Загора е с доста добра програма, като балетът им също е на ниво. Косара едва ли е видяла опера от вътре, без значение в София или в родния град.
Сега очаквам Косара да постне снимка от операта с някоя рокля за да ни опровергае Smirk

# 1 917
  • София
Когато спомена АМ Юда, уцели момента - Мартин точно беше казал, че са като на Тайната вечеря, и тя попита дали знае кой е Юда. Но явно това им се видя много интересен израз и започнаха да го използват наляво-надясно, най-вече не на място...

Направо не ми се вярва, че ще вкарват още кокошки. От какъв зор?? Мартин се заключи вече, Виктор се е разчекнал между две моми и не може да се справи с още, един Васил ли ще се мъчи с всички?! Grinning

# 1 918
Той Виктор пъшкаше от мъка при всяко влизане на нови момичета в смисъла на "ох, аз с тези не мога да се оправя, и нови ли идват?!" Simple Smile

# 1 919
Даниела към момента още е със сетчето. Мартин каза, че ще й купи друго?!

Общи условия

Активация на акаунт