🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 527
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 920
А инфото за новите кокошки в курника не е ли майтап?

# 1 921
Анчето имаш предвид ДАниела за Юда, но те пак не схванаха. А и е много лошо като нямаш обща култура.

# 1 922
Даниела към момента още е със сетчето. Мартин каза, че ще й купи друго?!

Още не е взел хонорара, откъде пари.

Даниела от преди три години, няма нищо общо със сега. Има и снимка с някой мъж, не е Хепи боса. Да трие, че Марто е териториален.

Скрит текст:

# 1 923
Ама вие очаквате да "са си заедно" и след формата ли? Не го вярвам изобщо. Ако е било е било до седмица не повече.

# 1 924
Искам да покажат изражението на Виктор като дойдат новите жени.

# 1 925
Мисля, че поведението на Роси в шоуто наистина е пряко повлияно от Виктор. В началото той беше като дете в сладкарница, радваше се на повече момичета, беше отворен да опознава ( по сценарий или не ) повече момичета, но после олаби работата. Видимо започна да пие алкохол и да зачервява бузите, паднаха му бариерите на красавеца с премрежен поглед и просто се разкри като един доста инфантилен хубавелко. Хареса си Бранимира да го обърква, после му омръзна и се пренасочи към Любомира, като не мисля, че ще има промяна и при него. Роси вероятно е влязла в играта, без да знае какво я очаква. Показа зависимо поведение от мъж, който едва познава - то даже ние, зрителите, я видяхме как се спихва, а представям си момичетата какво са усетили. Допускам, че вероятно те са прави, че е гледала мрачно след срещите на другите и кой знае още какво. Реално, момичетата там прекарват много време заедно и си стават близки - чисто тактически, по-добра идея е да си имаш дружки, пък пак си храни надежди към Ергена. Тя обаче показа слаба психика в конкурентна среда. Това шоу може да й бъде много полезно, за да се види отсрани и да започне да развива себе си и вътрешния си център. Ако в нея са се зародили чувства към Виктор, вероятно храни и илюзии. Той я пусна по пързалката с празнословие вчера, а тя не разбра - че кой не е бил в такава ситуация...Жалко, че не можа да прецени, че я пързаля и отказа розата на Васил. Това вече е глупаво решение.

# 1 926
  • България
Няма как да стане лице на нещо си. Твърде е бузеста и с гушка за стандартите за "нещо" в Милано, Париж, Лондон ецетера.
Но пък с размаха на махленска клюкарка щеше да стане при повече късмет позната на Наомбата Кембъл – тя е същата овиквачка по хората. Joy

К'ъв модел? Моделите са с по-фина структура, слаби и източени. Косара с тенис топките в бузите си изглежда баш на тьотка  Прилича на излязла току-що от ТКЗС-то. Кардашианките са по-красиви. LaughingLaughingLaughingLaughing

Скрит текст:

# 1 927
Даниела от преди три години, няма нищо общо със сега. Има и снимка с някой мъж, не е Хепи боса. Да трие, че Марто е териториален.

Скрит текст:

О, много е красива тук! Трябвало е да спре дотам с корекциите, защо ѝ е трябвало още да пили носа и пълни устата?

А това на втората снимка е една от приятелките, с които обича да пътува. Нищо не разбирате.

# 1 928
Беше комично заключението й за връзките (не запомних тази светла мъдрост), че правела едикакво си 26 гУДЖини при положение, че тя де факто е на толкова. И да, гуджини не е диалект.

# 1 929
No other man is like you Purple Heart

Ще се задавя от смях вече. Тази жена голяма колекционерка излезе.

# 1 930
Между другото, приятелката на Даниела ме кефи, че си има косми на ръцете и краката.

И тримата ергени тази година са като голи охлюви навсякъде, освен брадите Joy Много ми е анти и несекси. Айде, Виктор е бивш плувец, те го правят за да намалят сцеплението. Ама другите двама са за изгъзица и да им се виждат по-добре кичозните татуси No Mouth

# 1 931
Няма как да стане лице на нещо си. Твърде е бузеста и с гушка за стандартите за "нещо" в Милано, Париж, Лондон ецетера.
Но пък с размаха на махленска клюкарка щеше да стане при повече късмет позната на Наомбата Кембъл – тя е същата овиквачка по хората. Joy

К'ъв модел? Моделите са с по-фина структура, слаби и източени. Косара с тенис топките в бузите си изглежда баш на тьотка  Прилича на излязла току-що от ТКЗС-то. Кардашианките са по-красиви. LaughingLaughingLaughingLaughing

Скрит текст:
Да точно щях да напиша, че Косара има здрава селска структура с едри кости и големи бузи. Това като се налее след четири пет години ще си заприлича точно на лелка от старозагорските села. Къв модел, кви пет лева, тя отсега е започнала да втасва като козунак, добре че още няма бръчки по лицето и целулит. Роси в лице не е нищо особено, но точно тя пък има перфектна и фина фигура - като статуетка.

# 1 932
Мартин за мен поне е изключително немъжествен, много е слаб и хилав.

# 1 933
Аз познати от Стара Загора нямам, имам близки роднини от Казанлък, които говорят доста мек, но правилен и книжовен български. Както вече споделих, Косара е с брутален селяшки диалект, който изобщо не се стреми да моделира по някакъв начин. Точно прилича на здрава мома от народа, готова за нивата и да върти къща.

# 1 934
Ма тоз левент от снимката е доста по-здрав от Елвиса. Дали на него е отказала брак или той не е искал? 😃

Общи условия

Активация на акаунт