🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 603
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 890
Това с ефектът на пеперудата беше голяма глупост. Ерзацкрасавици се правят на интелектуалки пред ерзацмилионер.

# 1 891
Естествено, че не е наясно Виктор Юда какъв символизъм носи и най-вероятно го отъждествява на Йода.
И се диви, аджеба как точно с тоя грозник я сравняват Роси останалите момичета , чакай да си я поощря с роза, че аз пък си я харесвам още.

# 1 892
И все пак от устата на Ана-Мария не ме дразнят тези сравнения, защото си личи, че е на майтап и  си прави някакви други препратки. Обаче, те като го вземат насериозно, става просто...смешно Satisfied

# 1 893
Аз вече очаквам да вкарат случайни минувачи в предаването. И Ден на отворени врати.
Значи да очакваме някой от онези хубавци, които къпеха слона. 😁

# 1 894
Да, тя Косара от старозагорската опера не излиза Joy

Ся, сигурно ще ми се обидят много хора, но моите лични наблюдения са, че в Тракия сред по-посредствените среди се въди най-бруталният еснаф, и то с претенции. Не знам защо, сигурно местни културни особености. Косара е негов виден представител.

Иначе селски пръчки имаме из цялата държава.

# 1 895
Репликата за Юда беше подхвърлена от Ана Мария , за да се направи на интересна и да блесне като ЕнтелЕгентна. Същата работа и с  ефекта на пеперудата, не останах с впечатление, че е наясно какво означава израза.

Направо падам от смях, като я чуя да говори за ефетът на пеперудата, имайки предвид че е накарала други умници да клюкарят Даниела. Бас давам, че дори и едноимения филм не го е гледала или ако е нищо не е разбрала.
АМ е показен пример как, колкото по-малко знам толкова повече си мисля, че знам.

# 1 896
Репликата за Юда беше подхвърлена от Ана Мария , за да се направи на интересна и да блесне като ЕнтелЕгентна. Същата работа и с  ефекта на пеперудата, не останах с впечатление, че е наясно какво означава израза.
Да, ама тук се шири мнението, че АМ е умната там... 😆

Росица има смелост да провокира, ама няма смелост да се защити адекватно. Не му е наред всичко на това момиче и това е.

# 1 897
Даниела отговаря на въпроси в ИГ. Качва видео от колата и е без колан. Правилата са за простосмъртните, не за тези с валидациите на женска енергия.

# 1 898
Странна ми е близостта между Любка и Бранимира, нали уж Бранимира нямала място там, щом той целувал друга, докато ѝ говорил на нея колко е специална и какво значи. Двете всеки път ми изглеждат като неразделни.
На мен ми е интересно, ако Брани вземе да полудее и да натисне и целуне Виктор, Люба дали ще ѝ се вбеси.

# 1 899
Косара показа от де иде, язък й за претенцията. У виШото общество се очаква дамите да си решават конфликтите с дипломация, такива изцепки не се толерират.
Росица с този образ на дИвица и вечна жертва ще си остане все така неразбрана от света. И да, не е прилично да слушаш чужди разговори и да въртиш бележки. Друг е въпросът, че колкото повече се обясняваш, толкова по-гузен си.
Данка и Марто са като в индийски сериал, то и умномислиците за мъжете и жените са й такива. От промо страниците на книгата й виждам, че не е минала коректор, пък иска 60 лв, 60к и момиче за мЕлиони?! Хайде, холам, не на нас тия.

# 1 900
Да, тя Косара от старозагорската опера не излиза Joy

Ся, сигурно ще ми се обидят много хора, но моите лични наблюдения са, че в Тракия сред по-посредствените среди се въди най-бруталният еснаф, и то с претенции. Не знам защо, сигурно местни културни особености. Косара е негов виден представител.

Иначе селски пръчки имаме из цялата държава.
Тя може и да живее в Стара Загора, но татко ѝ примерно да е краля на т.нар Гочландия ( най-знаещите и най-можещите по Дънинг-Крюгер). Старозагорци може и да говорят меко, но чак толкова силно мякане и ж-кане, сочат накъм някое от Радневските села.

# 1 901
ХолаН (коректор) 😁

# 1 902
Росица разбирам защо я нападат. Наистина е от мишкуващите хора, които говорят много отворено, но когато ги засечеш - оправдания до края. Направи ми впечатление най-вече при подигравките към Адрияна. И според мен не го прави от злоба, просто иска да я харесат хората, с които клюкари.

# 1 903
Гледам и се забавлявам с всички. Само Виктор не понасям..по-нелеп мъж не съм срещала в живота си!

# 1 904
Чувала съм от ММ за увалии и гочета – от покрайнините на Стара Загора. Да не би бащата на Косара да е някой доматен крал?

Общи условия

Активация на акаунт