🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 502
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 310
Не виждам нищо по-нормално от това, жени, които сами си изкарват хляба и не желаят да са зависими и за четка за зъби от мъжа до себе си, да презират подобни на Даниела.
Ако беше образована, може би щеше да е по-интересен екземпляр, някаква съвременна гейша, която омайва освен с тяло и с интелект, вкус, познания, но случая не е такъв. В крайна сметка, предлагането й е според търсененето - нито г-н Хепи, нито Мартин и подобните им, изглеждат като мъже, които се вълнуват от нещо повече от уменията на Данка в леглото.
Еманципация ли? Пълни глупости - сваляй гащите и ще имаш златно синджирче със сърчице!

Нормално е да презираш?
Могат да я презират само хора, но които е измъкнала богатия чичка под носа. За останалите "такива като Даниела" са част от естествения ни хабитат - интересни са, забавляват ни в предавания като това...и до тук.
Ох, да, Даниела ми измъкна собственика на Хепи под носа, дори не знаех кой е, преди да прочета тук, ма карай.
Естествено, че е съвсем нормално да се презират безгръбначни жени, които се продават временно за няколко лъскави парцала.
За Мартин и сие те не са държанки? Майка му има образование и кариера, не е легнала на баща му да я издържа. Пишат се големи измишльотини, с цел защита на някаква много издънена теза.

# 2 311
Не разбирам как гледането на Даниела (или която и да било друга) може да се възприема за опасно. У нас гледаме и доста криминални филми. Не очаквам децата да хванат някой нож и да заколят някой… Нали. 😁 Ако пък някой ден, хипотетично, дъщеря ми ми заяви, че отива да си направи 15 операции и после право към Джанъм на лов за чичко-спонсор, ще обвиня себе си като провален родител… Няма да кажа “Медиите са виновни”.

Някой пита Анна-Мария има ли истински бизнес. Има. Даже е носител на “Бизнес жена на годината”. Едната ѝ компания е за верификация на сайтове, втората за графичен дизайн или нещо подобно.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 12:00 от Lilly_85

# 2 312
Значи тези двамата разбират от шах, колкото аз от хокей! Те, освен цар, царица, кон и офицер, другите фигури не ги бръснат за фигури ли? Нов шах си измисляме нещо... И подчиненият цар се нарича Мат и играта свършва... Независимо царицата на каква позиция е. Ако е черна царица и матира белия цар играта свършва, но преди това трябва да има черен цар в играта.
Не, че разбирам много от шах, но елементарните неща ги знам.

# 2 313
Сравняваш тв филм с риалити. Едното е с измислени герои, другото с хора, които са си такива в реала - имат инстаграм и други платформи, следват ги, наблюдават живота им.
В крайна сметка е ясно, че има хора всякакви, животът е пъстър, шарен, винаги е имало и ще има Даниели, няма лошо, както и няма лошо, че има хора, за които подобно поведение и живот са унизителни. Да, това е - унижение.

# 2 314
Това пък фирма за верификация на сайтове каква измама е, като онова Коректна фирма, пълна глупост. И Анна Мария също каза, че бизнесите й са с бившия мъж с 15 години по-възрастен от нея.

# 2 315
Ее , не сте ли гледали Биг Брадър там какви хора имаше ? Въобще не мисля , че реалитита трябва да възпитават.
Аз наистина не виждма нищо лошо мъж да ти помогне /помага . 🤞🏻

# 2 316
Сравняваш тв филм с риалити. Едното е с измислени герои, другото с хора, които са си такива в реала - имат инстаграм и други платформи, следват ги, наблюдават живота им.
В крайна сметка е ясно, че има хора всякакви, животът е пъстър, шарен, винаги е имало и ще има Даниели, няма лошо, както и няма лошо, че има хора, за които подобно поведение и живот са унизителни. Да, това е - унижение.
Между филмите и риалититата няма кой знае каква разлика. И двете са режисирани и то доста. С тази разлика, че във филмите актьорите се нагаждат според сценария, а в риалититата - сценарият според актьорите. Това е нещо което и децата ми знаят и не приемат нищо, показано по телевизията, за чиста монета.

# 2 317
  • # супернатурална #
Презрението, изпитвано към непознати хора е далеч извън нормата.
 Към някои изпитвам съжаление, а тези, които по някаква случайност задържат статута си вероятно имат и други качества...на тях бих казала браво.
Куртизантки винаги е имало и ще има. Това, че всички са били високообразовани е мит. Те са ситото, през които минават стойностите мъже, за да достигнат до нас Grinning Докато искат само пари, бижута, почивки...аз съм ок с тях. Проблем биха били тези, които получават постове, бизнеси (не онлайн бутичета или драскачество, а бизнеси за милиони, с десетки служители, бъдещето на които зависи от любовницата на шефа) ), власт...Не е като да няма, за съжаление те са фактор и променят съдби.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 12:07 от Г. Краули

# 2 318
Ма разбира се, че няма нищо лошо взаимно да си помагате с мъжа до себе си. Той на тебе, ти на него. Но да очакваш той да плаща от - до, а ти по цял сен да лежиш и да не искаш и една пералня да пуснеш, ми ок, щом има такива балъци (в което се съмнявам дълбоко), да дерзаят.
Повечето жени от типа на Даниела се превръщат в удобни боксови круши, от любимите си, които не блестят с обноски.
Абе няма нищо по-хубаво от това да си независим и да можеш сам да си осигуриш онова, което ти харесва! Така е редно, според мен, да се възпитават младите момичета.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 16:44 от Tess d`Urberville

# 2 319
  • Out of the Mix
Презрението, изпитвано към непознати хора е далеч извън нормата.
 Към някои изпитвам съжаление, а тези, които по някаква случайност задържат статуса си вероятно имат и други качества...на тях бих казала браво.
Куртизантки винаги е имало и ще има. Това, че всички са били високообразовани е мит. Те са ситото, през които минават стойностите мъже, за да достигнат до нас Grinning Докато искат само пари, бижута, почивки...аз съм ок с тях. Проблем биха били тези, които получават постове, бизнеси, власт...Не е като да няма, за съжаление те са фактор и променят съдби.
Много бързо съм "преситил" с 1-2 преди години, широк поглед покрай познати, които още не могат да се отърват от проблемите, трудно харесват нормална жена.

Точно така по второто. Дори в момента в регулаторите и навсякъде из държавните ведомства не просто има, пълно е с такива. Някои са дори от най-известните имена в момента, плътно до силните на деня. Чеп за зеле не става от тях, и колкото по-далеч и да си нямаш работа и досег, допир до компетенциите им, толкова по-добре.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 15:14 от Revoker

# 2 320
Ма разбира се, че няма нищо лошо взаимно да си помагате с мъжа до себе си. Той на тебе, ти на него. Но да очакваш той да плаща от - до, а ти по цял сен да лежиш и да не искаш и една перална да пуснеш, ми ок, щом има такива балъци (в което се съмнявам дълбоко), да дерзаят.
Повечето жени от типа на Даниела се превръщат в удобни боксови круши, от любимите си, които не блестят с обноски.
Абе няма нищо по-хубаво от това да си независим и да можеш сам да си осигуриш онова, което ти харесва! Така е редно, според мен, да се възпитават младите момичета.
Факт. И така ги възпитаваме. Но това не ни пречи да се смеем с Даниела и други подобни образи. И да си даваме сметка, че не всичко е черно и бяло. Има и сиви нюанси.

# 2 321
За мен двете не са взаимноизключващи се😀

# 2 322
Има всякакви нюанси, разбира се!
Давайте по-лежерно, хубав неделен ден, с кафенце - екстра! ☕️ 🙂

# 2 323
Нали казахме, че се гледат реалностите.
Никой не е влязъл в дома на Данка, че да знае тя там пере ли, работи ли, готви ли, лежи ли, какво прави.
Всичко е парлама. Както образът ѝ на шляеща се по спа и фитнеси денем писателка, както и имиджа на писателка (то тогава аз щях да съм минимум Агата Кристи).
Хората вярват в образи. Тя експлоатира това. Елементарно.
В реалността – виждаме жена на 33 с много корекции, без дълги връзки, семейство, деца.
Няма какво да кажем повече. Който иска, да се учи от подобни примери. КОйто има глава, преценява си.
Никой не пречи на никого да мисли, ако не може.

# 2 324
Даа , аз се оплаквам , че нама впизод в понеделник , много съм свикнала 😬

Общи условия

Активация на акаунт