🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 558
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 295
  • # супернатурална #
Меди, а ти като заплаха ли я виждаш?
На кого ще навреди Даниела? На богатите чичквци, или на момичетата, които избират уж лесния път на ескорт? Как точно ще навреди на някой, който не тича в нейния коридор? Даниела не променя съдби. Интересно, защо е така надценявана точно от  тези, които не я харесват.

# 2 296
  • Варна
Кенди е права, мъжът със възможности не си взима обратно подареното. Мишкарско е и той го знае именно защото не е тъп
По-скоро за обратните случаи съм чувала.
То е и вид отмъщение/наказание. Оставят нещо само ако се чувстват виновни и са се разделили с добри чувства или в картинката има и дете. Те затова златотърсачките се пънат да раждат на чичкопаричковци.

# 2 297
За някои мъже, да не кажа за повечето, дупето е по-важно от лицето. А това, което Даниела показа на масажната маса а и на снимката с младежа на плажа хич не е зле.
Освен това някои мъже искат да постигнат своенравната и претенциозна жена само за да и смачкат фосона след това. Така, че да не търсим влюбване. Пък и Мартин си каза, че не е влюбен на синхрони.

# 2 298
Не виждам нищо по-нормално от това, жени, които сами си изкарват хляба и не желаят да са зависими и за четка за зъби от мъжа до себе си, да презират подобни на Даниела.
Ако беше образована, може би щеше да е по-интересен екземпляр, някаква съвременна гейша, която омайва освен с тяло и с интелект, вкус, познания, но случая не е такъв. В крайна сметка, предлагането й е според търсененето - нито г-н Хепи, нито Мартин и подобните им, изглеждат като мъже, които се вълнуват от нещо повече от уменията на Данка в леглото.
Еманципация ли? Пълни глупости - сваляй гащите и ще имаш златно синджирче със сърчице!

# 2 299
Аз също намирам подобни книжлета като на Даниела за малко опасни, защото пропагандират едно поведение, което в своята абсурдност и неизпълнимост вреди на жените.

# 2 300
  • Out of the Mix
Даниела да си беше платила, нямаше да получи такава реклама в този форум Grinning
толкова силно компрометирала се жена като Данчето
Ама то от хората си зависи, това се търси масово, затова е толкова ниско нивото.
Като спре да се обръща внимание на такова поведение, и изчезнат бръмчалките, ще стане ли по-добре и какво?
Естествено, че е компрометирана. Сами се поставят в такава ситуация. Мартин и той. Аз на негово място бих направил пълен завой в поведението и хората оттук насетне, тотално бих намалил дори спрял социалните мрежи.
Но той толкова е затънал в схеми, че измъкване няма. Дори да направи това, тъмните страни на миналото винаги ще го застигат
.

Според мен е ясно, че хората винаги се дразнят и настървяват най-много срещу фалшивото и неискреното.
Именно.

Добавям за Александра, както Дяволо каза, е като дрогирана, и с тия мимики, жестове и не знам как да го определя, неадекватност, като цяло, имам чувството, че всеки момент ще се метне от кея, или моста.

Че тя не търси мъж за семейство. Търси провайдър.
Всеки да търси, каквото желае, въпросът е в поведението, отношението, ценностната система.
Нейното всичко е геврек, нула
.

Скрит текст:
Виктор почна да ги cock-block. Роси му се върза, Косара Ич.😀

(

Някой да ми каже как е cock-block на бг, че това ми излиза само)

Не мога да се сдържа. Joy
С една дума - кокблокърка, може и кок-блокърка.
С повече думи - такава, от която на мъжа му се вталява, отива навътре, не навън и нагоре, като външният вид няма значение, а всичко опира до отношението. С красвица може да му се отще, отщява, с не дотолкова красива да е атлет
.

Аз не познавам мъж, който си иска бижутата или дрехите .
Потвърждавам, то и това оставаше.
Не знам защо, но много обичам рокли да подарявам, в смисъл харесваме нещо в движение, или там каквото.

Подаръците са си подаръци, но когато става дума за "разходи и инвестиране в държанка", понеже сумите и "активите" може да не са само дребни подаръчета, макар и не евтини, а примерно, кола, апартамент (въпреки че някои си имат малко, кокетно, тяхно си, точно в който държат госпоицата), карта с периодично захранване на сметката, след това при сиктирдосване, тези неща не остават за нея, а се прехвърлят към новата.

Относно с какво се занимават, с нищо, "инфлуенсърстване", и Мартина гледам има "собствен бизнес", който вероятно смята, че е профилът й в Инстаграм и парцалките, с които се пременва и снима, които разбираме, че са гадни полиестери и боклуци, като цяло.
Peace

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 11:45 от Revoker

# 2 301
За мъж без пари Даниела винаги ще е “държанка”

За Мартин и подобни на него е нормална жена от обкръжението му, с нормални изисквания и претенции. Той сам си каза, че определен разход над 5 бона не го притеснява.

За жени с пари също Даниела не е държанка.
Но това просто няма как да се обясни на мъже, които не изкарват много…

# 2 302
  • # супернатурална #
Не виждам нищо по-нормално от това, жени, които сами си изкарват хляба и не желаят да са зависими и за четка за зъби от мъжа до себе си, да презират подобни на Даниела.
Ако беше образована, може би щеше да е по-интересен екземпляр, някаква съвременна гейша, която омайва освен с тяло и с интелект, вкус, познания, но случая не е такъв. В крайна сметка, предлагането й е според търсененето - нито г-н Хепи, нито Мартин и подобните им, изглеждат като мъже, които се вълнуват от нещо повече от уменията на Данка в леглото.
Еманципация ли? Пълни глупости - сваляй гащите и ще имаш златно синджирче със сърчице!

Нормално е да презираш?
Могат да я презират само хора, но които е измъкнала богатия чичка под носа. За останалите "такива като Даниела" са част от естествения ни хабитат - интересни са, забавляват ни в предавания като това...и до тук.

# 2 303
Приемете , че освен пари има и други причини една жена да е с богат мъж , доста ограничено е това мислене .😀

# 2 304
Хайде и Наоми Кембъл е златотърсачка 🤣🤣🤣
Много интересно как не сте чеши нещо , но имате мнение , че е опасно 🤣
Много лоша реклама от самата авторка явно.

Сниманите абзаци от книгата също бяха доста красноречиви и в синхрон с показваното от нея в предаването.

Аз лично не бих си взела книга с подобно претенциозно заглавие и авторка, самоизтипосана на корицата.

# 2 305
За мен Даниела не е стойностен човек, не отговаря на моите разбирания за това понятие. Не бих защитавала или прокламирала нещо, което не е стойностно. Не смятам, че трябва да чакам нещо да стане крайно опасно или застрашаващо за обществото, за да изразя критиката си.

# 2 306
Е и аз не бих взела книгата 😅тук спор няма ,аз от откъсите се дразня на високопарния изказ, малко ми е прекалено 😅

# 2 307
Да тя харесва, че той е умен, красив, а не че и е подарил бижута за 8милиона с крадени пари, които унизително бе накарана да върне.
Приемете , че освен пари има и други причини една жена да е с богат мъж , доста ограничено е това мислене .😀

# 2 308
Аз съм в някакъв шок, че има толкова защитнички Даниела. Тя е една вредна жена

Според мен е даже полезен пример. На всичките ѝ претенции и пози, в реала така лелеяното от нея го получава от някой, гонещ 60-така, с незавиден външен вид и още по-незавидна слава в отношенията му с женския пол. И така до кога?

# 2 309
Идвам с една догадка, в промото за книгата на Даниела- Игра на ходове се появяват фигурите кон, офицер, царица и подчинения цар. Мартин говореше точно за тези фигури. Тези двамата играят нещо много голямо за мен и накрая всички ще останем с пръст в уста.  Представете си,  как тази игра на шах между двамата с всички обрати колко досега раздвижва сезона. Според мен няма сценарии, а тяхна договорка как точно да изиграят публиката. Затова и репликата от Мартин към Даниела, да не вземеш да се влюбиш беше не на шега. Погледа и в този момент говореше "Нали сме се разбрали". Всичко е просто игра на шах и ако е така "браво" доста добре им се получава.

Общи условия

Активация на акаунт