🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 615
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 250
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз не разбирам.
Нали казвате,че Бранимира имала представления в края на януари (следователно много си помислихме,че връща роза и се прибира в Соф). В същото време празнува рожден. ден на Ива ,които бил първата седмица на фев,а Бранимира е още там и няма никакви признаци,че ще си заминава.

А,сега де?!

На мнение съм,че никой българин,който се е устроил в чужбина няма да се върне в Бг и да се напъва за инфлуенсър,защото е участвал в реалити предаване (то тази слава е от днес за утре и до следващия сезон всички са забавени).Да не споменавам,че вече куцо и сакато иска да е инфлуенсър (да им се чуди човек на акъла).

# 2 251
За Алекс, това поклащане, треперене всеки път като я дават…сценична треска ли е…или е нещо за отскок…Каза на първата среща , че много и харесва болката от татуирането. Нещо мазо си пада. Преди е имала хубаво, атлетично телосложение. Сега главата и изглежда несъразмерно огромна, на хилавото тяло.Усмивката и е creepy. Напомня ми на филма Smile. Да се чудиш за какво са там със сестра и. На нея черен Нюий и било любимо.Изкара един ден в предаването и после тръгна да го гони в местните явно….повече ще и се получи извън предаването.
Българският и е ок. Повече и разбирам от на Косара.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 07:28 от Labubu8

# 2 252
Бранимира не е била на премиерата на представлението ѝ (31-ви януари), връща се за една от постановките доста по-късно.

Иначе примери за прибрали се за да инфлуенсърстват има. Последно Атижа от Биг Брадър. При Роси има бонус, че може да работи професията си от всякъде. В Щатите пазарът е пренаситен, така че да се рекламира в България е добре за нея - ако не може да намери текущ проект там, ще хване някой тук и така никога няма да остане без пари. И да - там е много по-добре платено, но една голяма компания в България може да плати колкото един малък бизнес в САЩ… Ако я бива в пазарлъците. А ако почне да рекламира боклучки в Инста, това си е един лесен доход и допълнителни джобни пари.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 07:14 от Lilly_85

# 2 253
Не знаем дали има образование. Може да има бакалавър в нещо лесно за избутване.

Знаем.

https://www.tiktok.com/@bobbythesiberiancat/video/7478757168208956694

# 2 254
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ами Роси всъщност е хостеса в някакъв хубав ресторант в ЛА.
Според мен това с графичния дизайн е между другото и чисто финансово не може да се издържа с него.
За мен няма логика да се приместиш да живееш на далечно,хубаво място,да си устроиш,да имаш работа и смеейство там,но да се върнеш,за да гониш дивото като инфлуенсър в Бг. Което нито е гарантирано,нито ще направиш някой лев.

Момичетата се записват за приключението и почивка на аванта + някой друг последовател.
Кое му е толкова неразбраното?!

# 2 255
Ако е хостеса, още повече ми се затвърждава мнението, че рекламата ще ѝ помогне и че търси да се преориентира. В Калифорния надниците в този бранш са прекалено ниски спрямо цените, дори и за персонала на заплати (като повечето хостеси). Да не говорим за тези, които работят за бакшиши. Това важи и за вървежните ресторанти. Неслучайно 90% от обслужващият персонал са студенти, защото в момента, в който намерят друга работа, бягат с 200. Разбира се, има заведения, които са изключения, но те са много малко.

Иначе записване за приключението… Да, напълно е възможно, ако не са проучили предаването предварително. Ако са, ще знаят, че е тегаво и повечето участнички се оплакват от преживяното. Включително в Щатите - в тяхната версия също има немалко панаири, спят по 7-8 в стая и ги хейтят жестоко. Но в крайна сметка монетизират, така че са доволни.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 08:01 от Lilly_85

# 2 256
Чакайте, чакайте, никой не хейти Даниела заради външния ѝ вид per se. Хейт се носи на талази поради факта, че една изглеждаща плашещо с корекциите си женица си е повярвала до степен да иска месечна издръжка от петцифрена сума и да смята, че и се полага, защото предлага най-невероятното тЕло. (това сама го каза в отговор на въпроса на Мартин “а ти какво предлагаш”, като разтла ръце по себе си) Че и цял наръчник надраскала как да си искаме от мъжа. Човек с претенции до небесата, който не предлага нииищо, поне едно личице да имаше да кажеш, разбирам го тоя Мартин. То и на Марта цялото и лице е на буци ама хората викат, че е сладка.

# 2 257
Аааа, и аз да се впиша във фен клуба на Даниела, и аз съм от "пламенно" защитаващите Joy И кво викате, Данито възпитава децата и оформя обществено мнение, тъй ли? Яко!

# 2 258
  • София
Харесвате или не, извличайте си “поуки”😉
Даниела показва на млади, и не само, как не трябва да се оставяме да ни бъде вменена вина. И това важи за всякакви отношения - мъж/жена, родители/деца, колеги, шеф….

А на мен би ми било интересно да видя новата й книга / която пише сега/ 😜

# 2 259
А така ли ще борим аргументите, ще вземем само един от тях, ще му се присмеем, а останалите удобно ще игнорираме? Аз не мисля, че Даниела възпитава децата. За мен основният проблем с нея е този, който е налице при всички самопровъзгласили се за гурута - създаването на фалшива идентичност и значително преинавачаване на истината, за да въвеждат в заблуждение тартетираната си аудитория. А платиатството за създаването на книгата й? А абсолютно фалшивото й поведение? Няма нужда да продължавам. Аз съм абсолютно ок с това, че има фенови, ама да осъзнават на кого и защо симпатизират.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 09:57 от Meddyy

# 2 260
  • Варна
Проститиурането на Даниела в национален ефир наричате "красиво поведение" и тя също като другите хора имала право да я обичат мъжете?!?!

Ша мъ обидьитьи 🤣🤣🤣

# 2 261
А как точно "проституира в ефир"?

# 2 262
Вижте, аз си правя изводи от поведението на Даниела в предаването. Дотук не съм видяла да лъже или да въвежда някого в заблуждение. Каква фалшива самоличност, какви 5 лв? Приемете смяната на името като псевдоним, или да вземем да обвиним във фалш и Марк Твен? За изискванията, които има - тя може и Луната да поиска - ако има кой да й я даде, негов си проблем. Кое точно е фалшивото и заблуждаващото? Жената си каза цена, не е манипулирала някого, за да му изкопчва съответната сума, колкото и да е смехотворна и безумна. А за книгата - не съм видяла нито един от "защитниците" да я коментира, хейтърите обаче я развявате като Конституция тая книга, по-голяма реклама - здраве му кажи.

Един цитат, ако може за "красиво поведение"? В ефир не съм видяла някой да проституира, да не би да съм изтървала серия? А проституцията не е незаконна, ей сега проверих. Клеветите обаче все още са.

Иначе Мартито поведението е ок, браво, миличката тя Joy Дупене, цицене, подлагане, предлагане - евала. И всичко това без пари, вярвайте си.

# 2 263
Смяна на име и външност е само на повърхността, жалко, че се правите, че не го разбирате.
А и вече стана досадно някой, ако каже нещо за Даниела, автоматично да е обвиняван, че харесва Йоана, Мартина, Минка или Драганка.

# 2 264
Васил си хареса Косара и ме съмнява да има кой знае какви промени до края на сезона. Той няма и много голям избор, де. Материалистичното Ферари или странната Ивет? Не го виждам с тях. Ще направи театър с още някоя, колкото да има интрига и да си заслужи хонорара, после пак при Косара ще отиде.
Дори Туджаров си призна, че този сезон на моменти е скучен. 😂

Общи условия

Активация на акаунт