🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 502
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 205
  • # супернатурална #
Сетих се и за друг пример. В предишния сезон, Ергенът между красавицата и по-семплата избра първата, но и това не беше само на база външен вид. Поведението на Елена, това "слагане в краката" ( и краката в чатала, краката на таблото) отблъсква мъжете.Обратното, "да си знаеш цената", да внушиш на мъжа, че не е единствената ти опция, че трябва да те заслужи, като даде най-доброто от себе си, привлича.
Мартина и Роси тук са ми новата Елена.

# 2 206
Цитат
И явно има ефект, защото книгата се купува като топъл хляб от разни кифлета.
И ще настане едно сричане, едно четене с разбиране, че само си викам дано! Току-виж влязла в учебниците като силно мотивационна. 😁 Нали класиците били трудно смилаеми за съвременните ученици.

# 2 207
  • # супернатурална #
Поредната книга, написана от занаятчия, не от творец. Нищо ново под слънцето. И нищо драматично.
Даниела да си беше платила, нямаше да получи такава реклама в този форум Grinning

# 2 208
Ако нелицеприятните или да кажем по-деликатно - по-обикновено изглеждащите жени не можеха да будят трепети у мъжете, човечеството щеше да е поне наполовина по-малко досега, че и по-малко Grinning

И има една теория, че точно жените, които не разполагат с естествена красота, развиват с годините други умения за сваляне. Дори някои твърдят, че са по-отдадени любовници.

Коментар на Емануела за Даниела би бил интересен.

# 2 209
Ако нелицеприятните или да кажем по-деликатно - по-обикновено изглеждащите жени не можеха да будят трепети у мъжете, човечеството щеше да е поне наполовина по-малко досега, че и по-малко Grinning

И има една теория, че точно жените, които не разполагат с естествена красота, развиват с годините други умения за сваляне. Дори някои твърдят, че са по-отдадени любовници.

Ами какво се чудиш - виж красивичкия Виктор , виж грозноватия Мартин , кой ти е по -секси?

# 2 210
Поредната книга, написана от занаятчия, не от творец. Нищо ново под слънцето. И нищо драматично.
Даниела да си беше платила, нямаше да получи такава реклама в този форум Grinning
Tвоята и на Candi_girl самоотвержена защита на Даниела са нагледно доказателство на думите ми, че страшно много си приличат с Валерия от С2. Сигурна съм, че вие също виждате/усещате тази прилика, щом със същотото такова настървение се впускате да браните 'доброто' име на толкова силно компрометирала се жена като Данчето Blush

# 2 211
След финала ще стане ясно, че Марто ходи с Ивка бейбе? Joy

# 2 212
  • България
Аз тази година на никоя не симпатизирам, но със сигурност има жени, които са ми неприятни или презирам заради тяхната тъпота.
Даниела не е една от тях, защото е скрита лисица на продукцията. Многократно се написа за връзките й с Бачорски. Мартин си я хареса заради страст и похот, с чар и хитрост го привлича. На нея няма да повярвам, че го харесва или е ревнувала от чужда целувка. Мартин се хвана на въдицата за малко, като излезе от формата ще изтрезнее.

Стана ми интересна книгата, от която Даниела е преписвала и превеждала. Може би ще я проверя.

# 2 213
  • # супернатурална #
"Настървената" защита (поне при мен) е отговор на настървения хейт. По това вярно си приличат. Както и по това, че са избора на  Ергена, а аз уважавам чуждите избори. Дори и да приемем, че всичко е сценарий, и гледаме на предаването като на сапунка-всеки тълкува "какво е искал да каже авторът" спрямо собствения си социален опит и възприятия. И не, не е вярно, че не пламват искри въпреки сценария. И при актьорите от сапунките ( и не само) пламва любов. А даже не се в такава изолация. Претендирам да разчитам белезите и, поне в такива предавания, най-малкото, защото никой от участниците не е толкова кадърен актьор. В предишния сезон не сгреших, че Евгени е привлечен от Валерия и не може да търпи Елена. Въпреки, че почти до края някои си вярваха, че Елена е харесваната, а Валерия е "по сценарий".

Tвоята и на Candi_girl самоотвержена защита на Даниела са нагледно доказателство на думите ми, че страшно много си приличат с Валерия от С2. Сигурна съм, че вие също виждате/усещате тази прилика, щом със същотото такова настървение се впускате да браните 'доброто' име на толкова силно компрометирала се жена като Данчето Blush

# 2 214
Мартин не е толкова добър актьор - наистина си е харесал Даниела. Но да - и аз съм на мнение, че изолацията е спомогнала за това и навън няма да им се получи.

# 2 215
Скрит текст:

Ами какво се чудиш - виж красивичкия Виктор , виж грозноватия Мартин , кой ти е по -секси?
Елементарно е тук - никой от тях не е секси, колкото и двамата да напират да се показват пред камера.

Иначе съм съгласна принципно, че има секси грозници и несекси красавци.

# 2 216
Супер, ама тя не е хейтена, защото е нечий избор.

# 2 217
  • София
Мартин си е харесал Даниела според мен, смятам обаче че като си постигне целта ще му омръзне и тези изисквания ще му станат досадни. Мисля че е искрен в сегашната си емоция, но по всичко личи непостоянен. Даниела въобще не го харесва така че няма да и е голяма драма.

# 2 218
  • # супернатурална #
ВСЕКИ е по-секси от Виктор.
Аз пък Мартин не бих го върнала Grinning

Хейтена е, защото е фактор, ако не беше  -никой нямаше да си прави труда да я хейти. А е фактор, защото е избрана (за сега)

# 2 219
Айде бе )))) Виж какво се случи с Косара , когато стана нечий "избор" . За обвиненията в простащина нищо не казвам...но забележи , как рязко погрозня .СлучаЕност Satisfied
Чувствам се пренебрегната CryCryJoy

Общи условия

Активация на акаунт