🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 988
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 255
Косара иска да смени Виктор с Васил.

Значи честно Ви казвам искам Ивет, дето е масово недолюбвана тук и всички мислят, че изобщо не е за новия ерген да го е впечатлила най-много и да го отмъкне под носа на Ферайки, Косарки и тема подобни... Ако не тя поне Роси, дето изглежда сякаш е готова да си тръгне ...

# 256
Малкото пипало на слона в кадър Simple Smile

# 257
  • София
Много се радвах на Мартин и Мартина със слончето, толкова мило създание, чак ми се прииска и аз да съм там, да го къпя, да го нахраня. Супер сладурски ми беше този момент.

# 258
Много приятна среща със слона. Харесаха ми и двамата, трябва да призная, че имах други очаквания за Мартина, но тя е някак по детски мила.

# 259
Не съм чела мненията от новата тема, но бързам да се включа с възмущение.
Мартин е абсолютен психически насилник. Срещата с АМ е болна за гледане.
Покани я само за да може насаме да я обижда, на всяко изречение й контрира, извърта всяка дума. "Не ме интересува на колко си, държиш се като 14-годишна". "Сега да говорим за лошото ти поведение вчера." "Не, така трябваше да направиш". -Ама на теб приятно ли ще ти е ако последна дойда при теб, и Ферай ти го каза? "Ама ти с Ферай комбина ли си против мен?"
И след целия тормоз пак зави към Даниела, така, хубаво да я изсмуче за информация - ама кой я харесвал, ама защо АМ само отчасти я харесвала..

Трябваше да го натисне повече за стриптиза, да стане за резил, че вече не се трае тоя лигльо. Гледам го през ТВ-то и ми иде да ..

Срещата на Мартин и Анна-Мария беше по-скоро интелектуална - неговия мотив, беше да разбере дали му играят номера и да им покаже, че не е вчерашен. Даже и обясни Ефекта на пеперудата, с което си вдига акциите при нея. После и постави логическа задача, точно от каквато има нужда тя, е, не можа да отговори, но той и даде време да си мисли.
Ефекта на пеперудата е термин от теорията на хауса, Анна-Мария сигурно го е учила, докато е следвала в Русия. Но Мартин, като няма мобилен телефон, сигурно е помолил бармана да потърси в Гъгул да не се излага.
Е, сега поне знаем кой е коня на Мартин...

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 23:59 от Pepina_n3

# 260
Колко различна енергия има Мартина в сравнение със същото занимание с Бранимира... Как човек да хареса втората? Заради какво?

# 261
Той си е мил Марто казах ви, просто не го показва на всеки (не е и нужно, и аз съм така, зависи кой стои срещу теб). Онзи ден беше качил стори "лека нощ" с красивото му коте в скута. Много красив слон, но огромен и аз щях да се страхувам малко предполагам. Искам да целуне и Мартина, да видим и други реакции от неговите ласки. 😁
Ферай си е супер в тяло, но някак още по детски слабичка.

# 262
Коя е песента, която звучеше, когато Мартина отиваше при Мартин за срещата със слончетата?
Много ми хареса и искам да я слушам.
Charlemagne - Blossoms, много готин вайб има тази песен наистина.

# 263
Мартина може да е всякаква (празноглава била, загрявала бавно и не помня какво още), но си е мила и добродушна. Сладурка. Затова и Мартин има някакво покровителствено отношение към нея.

# 264
Мартина ми направи много добро впечатление още като сталквах инстаграмите в началото и в биото си е написала “Обичам животинки”. Нещо мъничко, но показателно що за човек е😊

# 265
Мартина е душичка. И наистина успява да извади от Мартин най-доброто. Това е точната жена за него той не го ли вижда че е хукнал да гони вятъра..

# 266
  • някъде другаде
Срещата на Мартин и Мартина със слона е много хубава. Мартина се държи много естествено.

# 267
Клаудия пък иска още индивидуални срещи, Виктор не издържа, чакаше той милувки, целувки...

# 268
  • Out of the Mix
Мартина никога не е подходящо облечена
Идеална е. Лято, как да е облечена, забулена, може би...
Разкрепостеност демонстрира, но повечето мъже това искаме.

Чудна е, с емоция, топлина, готовност, енергична, усмихната и позитивна.

Адриана беше също много сладка на срещата с Васил.
Но не ми хареса, че го прекъсваше постоянно, не го оставяше да се разгърне и каже всичко, каквото иска, а имаше какво. Пренавита малко. Но сякаш заради ограниченото време и формата. Кой знае...може и пеперуди в стомаха да е имала в съчетание с мокри стъпала и камери наоколо.

Имаше клечка и близалка, и...Ивет. Mr. Green

Клаудия ми е много странна, казва нещо, а всъщност нищо не казва, и не й се разбира точно какво иска да каже.

# 269
  • Пловдив
Мартина е страхотна, толкова непринудена, лъчезарна, точно "по детски чиста" лъха от нея, въпреки разголените тоалети, които слага. Според мен е добър човек в реала.

Общи условия

Активация на акаунт