🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 416
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 565
От договор по голям проблем кое е?
При наличието на фактическа раздяла и липсата на деца и общи отговорности, не е проблем.

# 2 566
На Даниела, ако толкова ѝ минаваха мурафетите, нямаше на 32 да е без дете, без да е извлякла солидни дивиденти от поне 1 брак и да има запори за 120 хил. лева. Ааа и да изглежда по този брутален начин.
То нейното е все едно, аз хапвайки си салатки да ви напиша и пробутам книга за отглеждането на зеленчуци.

В днешно време не се смята много вървежно да си се оженил, народил деца и развел на 30.
Хоратя като цяло се женят по-късно, затова и не е недостатък да си на 32 без деца, даже напротив. Единственият проблем при нея е, че е прекалила с корекциите на тази възраст но на такива като Мартин явно точно това му харесва. Странно ми е, че не я критикувате за това, ами че е седнала написала и публикувала книга. Каквато и да е тя, това не е толкова просто начинание.

Запори на фирми нека коментират само хора, които имат или са имали фирми, това не е нещо изненадващо в бизнеса. Повечето фирми не се задържат повече от 5 години.

Уловката тук е, че запорът не е на фирмата -неин личен е. Което е изключително сериозно нещо. Колко от вас имат познати, които са лични длъжници за суми над 50 к с години наред. Тя няма как да работи на трудов договор, да притежава лично имущество и т.н. Никак не е безобидно. Или има как, но трябва да си плати дълговете първо:)
Аз се чудя как човек може спокойно да си живее, пък и съвети да раздава при такива дългове и запори. Според мен Даниела нито е толкова умна, нито е толкова амбициозна. Отчаяна е и затова е впрегнала всичките си връзки, за да влезе в Ергенът и да стане разпознаваема, та някой богат деди да и се върже. Не вярвам, че Мартин ще се свърже с нея. В този сезон е интересно най вече какво ще стане след снимките.

# 2 567
  • Варна
Не се знае дали наистина дължи тези пари. Може да я е сготвил бившия партньор.

# 2 568
И какво се оказа,най-интересният персонаж е Данка,моля ви.Омръзна ми да чета оди за нея.Фръц! Joy

# 2 569
Ето ви една Адриана (ако я познаете, защото филтъра уж е само фон блър), която притежава неподозиран талант
https://vm.tiktok.com/ZNd89Rvp2/

# 2 570
На Даниела, ако толкова ѝ минаваха мурафетите, нямаше на 32 да е без дете, без да е извлякла солидни дивиденти от поне 1 брак и да има запори за 120 хил. лева. Ааа и да изглежда по този брутален начин.
То нейното е все едно, аз хапвайки си салатки да ви напиша и пробутам книга за отглеждането на зеленчуци.
Това е малко като да кажат "Те, ако са толкова прозорливи, няма да си хабят времето да пишат във форум".

Искам да видя как Бранимира как се активизира и отмъква Виктор под носа на Любомира. Но се съмнявам. Брана не е такава лисица. А Виктор е мързелив и страхлив. Той търси на баницата мекото. Вече му се получи с Мис стържещ глас, тъкмо и от Косара се отърва, няма сега да се пробва втора да целува, много работа е това.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 23:43 от Не се сърди, човече

# 2 571
То се отмъква нещо дето си струва, що да се хаби момичето, да се напряга и да си разваля почивката. Сигурно си мисли”хаирлия да и е, аз се отървах”…Вико даже не е и богат, що да се пънат за него.
Той е бита карта.

Искам да видя как Бранимира как се активизира и отмъква Виктор под носа на Любомира. Но се съмнявам. Брана не е такава лисица. А Виктор е мързелив и страхлив. Той търси на баницата мекото. Вече му се получи с Мис стържещ глас, тъкмо и от Козара се отърва, няма сега да се пробва втора да целува, много работа е това.

# 2 572
За играта, ако й е скучно. Иначе съм съгласна. Не си струва.
Аз даже отначалото казвам, че Бранка има някакъв инстинкт - тя правилно прецени, че има нещо гнило в Дания... И затова не го хареса грам. Малко ми е странен този нейн инат да остане в неговия лагер и страхът й да не е пеперуда. Може да няма интерес към Васил. А може да е и липса на зрялост.
И нея я мързи. Grinning

# 2 573
Не се знае дали наистина дължи тези пари. Може да я е сготвил бившия партньор.

Доста вероятно е да си пати от чуждо поведение и неизправност, но задълженията се водят на нея и това я прави лично задължена и отговорна.

# 2 574
Бранимира, според мен не мина в друг лагер, защото изобщо не й пука за мъжете там. Ни за Виктор, ни за Мартин, за Васил не съм сигурна, дали изобщо е забелязала, че е там. Момичето си е на почивка с приятелки, пече се, къпе се, хапва и клюкари. Кеф!
Само Виктор от време навреме й разваля рахата с тъпи идеи за срещи, на които трябва да му изтърпява пробите за сближаване, пиянското фъфлене и блеснал поглед, венечната усмивка до ушите. Но как да е, на фона на другото, търпи се! 😀

# 2 575
Няма безплатен обяд (почивка)😹
Има, има. Затова Силвия е най-големият победител в това предаване. Изкара курорта и нищо не ѝ се налага да прави в замяна - е, от време на време ѝ се налага да снася информация на Марто, но в замяна ол инклузивът се удължава още 2-3 дни. 😁

# 2 576
Не знам дали ще е точно "безплатно" за Силвия... Тя от къде е? Ако е от малък град, не ѝ завиждам, защото, ако не беше станала "известна" на всички по телевизора, оня очилат мухльо нямаше да разкаже в някакъв дебилен подкаст, който обаче се върти навсякъде, че е преспал с нея и да я описва цветно, та който е пропуснал и той да научи.

# 2 577
То да слухти и да носи инфо и да съветва пак си е вид работа. Повече я дават от тези дето уж са там за “льобоф”.

@DiaMia ??

Wait , what???

Има, има. Затова Силвия е най-големият победител в това предаване. Изкара курорта и нищо не ѝ се налага да прави в замяна - е, от време на време ѝ се налага да снася информация на Марто, но в замяна ол инклузивът се удължава още 2-3 дни. 😁
Не знам дали ще е точно "безплатно" за Силвия... Тя от къде е? Ако е от малък град, не ѝ завиждам, защото, ако не беше станала "известна" на всички по телевизора, оня очилат мухльо нямаше да разкаже в някакъв дебилен подкаст, който обаче се върти навсякъде, че е преспал с нея и да я описва цветно, та който е пропуснал и той да научи.

# 2 578
Какво да и пука на Бранимира за Мартин, като той е с цели 19 години по-голям от нея? Васил и той не ѝ е баш във възрастовата категория. Само златотърсачките не придирят кой на колко години е. Има и момичета, които не са толкова отчаяни и не търсят мъж на всяка цена. И няма да се хванат доброволно с чичак.

# 2 579
Доста унизителна ситуация за нея. Никакъв интерес от никой от ергените и доносничи за жените. Блякс.
Тя трябва да хвърчи скоро. Останаха ли му резерви на Мартин, които да изгони преди нея? Ива евентуално...

Общи условия

Активация на акаунт