🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 412
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 550
Ива всъщност не е лоша. Не блести с особен интелект, но е съвсем нормално, средностатистическо момиче с приятна външност и адекватен речников запас. Не мога да си обясня защо я отсвириха така. На фона на Клаудия, Любомира, Ивет и т.н. си е направо чудна.

# 2 551
  • Ню Йорк
Васко е яко смотан. Мартин се предаде пред Даниела (която определено харесвам). Виктор е по-заблуден от 16-годишният ми син. Като цяло е мъка да се гледа. Девойките даже не ми се иска да коментирам.

# 2 552
Е как защо са отсвирили Ива, ами тя си е омъжена. За какво да си навличат проблеми на главата?

# 2 553
От Церемонията на розата:
Марто си заформи един само негов си контингент - Даниела, Мартина, Силвия, АннаМария, Ива (отказа на Васил роза), Косара(ще се бори с Васил за нея)

Виктор не си раздаде отказаните рози, Васил пък си раздаде и кой остава в шоуто? - Ферай.
Виктор и Васил харесаха почти едни и същи дами, не броиме отказите.
С 3 рози: Косара
С 2 рози: Ива, Росица, Синтия, Ивет
Тихите води излизат напред.
Александра и Ферай вече са при Васил.
Косара прие роза на Мартин, да натрие носа на незаслужаващия я Виктор и да я видим колко е принципна и че все пак има повечко рози - гъдел за егото и.

Косара според мен прие розата на Мартин и за да покаже на Васил, че не му е сигурна.
Ива според мен сбърка, отказвайки роза на Васил, защото Мартин като нищо ще ѝ откаже роза още следващия път.
Тя май е малко скучна и затова не ѝ вървят нещата. Ако я харесваха, нямаше да им пречи, че юридически е омъжена.

# 2 554
Поне се разбра защо толкова рядко гонеха момичета - за да има за третия. Ама и той как избра точно тези, на които в прав текст им казаха повече на нищо да не се надяват - Ферай, Росица, Адриана, която се пробва и при двамата и нищо не се получи. Че и Синтия, която от началото до сега не знам дали сме я чули да казва и 10 изречения общо. Не знам как не избра Бранка, Даниела или поне Мартина, че да стане патакламата. Очевидно са му казали кои момичета са свободни и кои вече имат зададени роли и да не се бърка там.

# 2 555
На Даниела, ако толкова ѝ минаваха мурафетите, нямаше на 32 да е без дете, без да е извлякла солидни дивиденти от поне 1 брак и да има запори за 120 хил. лева. Ааа и да изглежда по този брутален начин.
То нейното е все едно, аз хапвайки си салатки да ви напиша и пробутам книга за отглеждането на зеленчуци.

В днешно време не се смята много вървежно да си се оженил, народил деца и развел на 30.
Хоратя като цяло се женят по-късно, затова и не е недостатък да си на 32 без деца, даже напротив. Единственият проблем при нея е, че е прекалила с корекциите на тази възраст но на такива като Мартин явно точно това му харесва. Странно ми е, че не я критикувате за това, ами че е седнала написала и публикувала книга. Каквато и да е тя, това не е толкова просто начинание.

Запори на фирми нека коментират само хора, които имат или са имали фирми, това не е нещо изненадващо в бизнеса. Повечето фирми не се задържат повече от 5 години.

# 2 556
Т.нар. книга на Даниела сигурно е първият ѝ текст, който пише и ако не прозираше функционална неграмотност, да махнеш с ръка, че оценката на съдържанието е субективна. На баба ѝ в Чепеларе може и да ѝ е простено, че не знае какво е подравняване, шрифт, интервали и т.н., но за млад човек е срамно. Особено пък с претенции за писател.

# 2 557
Ми нали учителките й я гонели, да я молят да влезе в час да й пишат оценка да завърши. Какво очаквате от такъв... човек.

# 2 558
Много писатели не могат да пишат грамотно - затова си има редактори и коректура. Проблемът е, че струват пари. Даниела си е спестила една солидна сума. По спомен вървяха около 1500 лв на 100 страници преди няколко години. Това + дизайн + форматиране + самият печат + данъци + комисион за продавача + комисион за пеймънт провайдъра (ако се продава онлайн) + не знам какво още, накрая става маматасиджас… По-скоро се чудя, като бюджетна опция, защо не го е пуснала през AI за проверка? 😁
Преводът (книга) е макс. 15лв. страница, а не редакцията и корекциите, там и за 300лв. (цяло издание) може да намери.
Дизайн корица, оформление и предпечат - също не са голяма сума.
Най-много е платила за самото отпечатване, може би 8-10лв/бр.
После плаща процент на препродавачите, но тя не ползва - така че, търчи до Еконт да разпраща (по-сложен вариант, но явно да работи пощальонка и е важно за бюджета, предпочита го пред процента за разпространители и книжарници)
Странна схема с тая книга, все едно е писана от човек на който всеки лев му е важен, буквално, защото няма.

# 2 559
Ако книгите на тази се отпечатат на тоалетна хартия, по ще и се харчат imo.
Като гледам интереса тук и всенародната “любоФ” бързо, бързо ще изплати дълговете.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 11:13 от Labubu8

# 2 560
  • Варна
Ива всъщност не е лоша. Не блести с особен интелект, но е съвсем нормално, средностатистическо момиче с приятна външност и адекватен речников запас. Не мога да си обясня защо я отсвириха така. На фона на Клаудия, Любомира, Ивет и т.н. си е направо чудна.
Женена е. Въобще не и е мястото там. Като се разведе - тогава.

# 2 561
На Даниела, ако толкова ѝ минаваха мурафетите, нямаше на 32 да е без дете, без да е извлякла солидни дивиденти от поне 1 брак и да има запори за 120 хил. лева. Ааа и да изглежда по този брутален начин.
То нейното е все едно, аз хапвайки си салатки да ви напиша и пробутам книга за отглеждането на зеленчуци.

В днешно време не се смята много вървежно да си се оженил, народил деца и развел на 30.
Хоратя като цяло се женят по-късно, затова и не е недостатък да си на 32 без деца, даже напротив. Единственият проблем при нея е, че е прекалила с корекциите на тази възраст но на такива като Мартин явно точно това му харесва. Странно ми е, че не я критикувате за това, ами че е седнала написала и публикувала книга. Каквато и да е тя, това не е толкова просто начинание.

Запори на фирми нека коментират само хора, които имат или са имали фирми, това не е нещо изненадващо в бизнеса. Повечето фирми не се задържат повече от 5 години.

Уловката тук е, че запорът не е на фирмата -неин личен е. Което е изключително сериозно нещо. Колко от вас имат познати, които са лични длъжници за суми над 50 к с години наред. Тя няма как да работи на трудов договор, да притежава лично имущество и т.н. Никак не е безобидно. Или има как, но трябва да си плати дълговете първо:)

# 2 562
Е как защо са отсвирили Ива, ами тя си е омъжена. За какво да си навличат проблеми на главата?
Разделена с мъжа си от 10-11 месеца, нямат деца, не са оправили документите явно чисто поради липса на възможност (мъжът ѝ изглежда не е в България). Мартин до вчера спал с Йоана и това е ок, но на Ива раздялата преди почти година е проблем? 😁

# 2 563
Е и? Разделена с мъжа си от 10-11 месеца, нямат деца, не са оправили документите чисто поради липса на възможност явно (мъжът ѝ явно не е в България). Мартин до вчера спал с Йоана и това е ок, но на Ива раздялата преди почти година е проблем? 😁

От договор по голям проблем кое е?

# 2 564
  • Out of the Mix
Косара ще я призная ако успее да направи хеттрик с тримата ергени: да ги целуне и тримата в един епизод Sweat Smile
Нали, хаха. hahaha
Като стой та гледай, напълно възможно.

Данчето не била учител по БГ...
Т.е. да разбираме, че сама си е писала, без редакция и т.н.
Лаик, глуповата, неграмотна, с огромните претенции?!
Поне да беше платила за професионална редакция, оформление, и всичко, да не може да я пипнат, за каквото и да е. Че па и сложила цена, като за луксозно издание, а то не струва и 5 лв. по старите цени. Тогава имай претенции и самочувствие. Но явно със запорите и всичко не сколасва, а не е намерила спонсор за горното. Тя не е просто фалирала, а е все едно на улицата, отчаяна жена.

Няма драма, че на 32-33 жена няма дете, семейство, с това аз нямам проблем.
Вървят си годините, но животът се стича различно при всеки.
Въпросът е докъде си се докарал на тези години и най-вече що за човек си.
Не е казано, че всеки трябва да се размножава, или че няма да му се случи по-късно в живота.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 10:20 от Revoker

Общи условия

Активация на акаунт